- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.281
kızlar günaydın,laptopımın şarjı bozuldu heran kapanabilir kilom maalesef 68.300 200 gram gitmiş ama adet oldum ondan olabilirbirazdan eşyalarımı toplayıp evime gidicem kocam geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr
selam kızlaar ben bugün izinliyim değil miii? kaptiii bana izin verrr..hatta yarında hatta pazarda olabilüü. herifin özleme dozuna bağlı.kazasız belasız giderim inş istanbula.okuldan geç çıktım raporda prob çıktı. o yüzden gecelere kadar yoldayım bana dua edin yaa.
günaydın kızlarrrr bana günaydın yanii:))) geç uyandım çünkü geç yattım buraya yazdıktan snra film izledm kitap okudum sabah ezanından cok sonra uyudum hay benim uyku düzenime:2: okulda brz düzelmişti öğleden sonra olmasına rağmen.şimdi yine bozulduneler yaptınız bakıım:))
kimler glemişş kimlerrrr ÖZNURRR HANIMLARR GELMİŞŞŞŞŞ gell bakimm annem sennn gelll
tesekkür ederim cnm:))) sevgilimin yanında motive olcam ama çok çekiniorm annesiyle babasıyla tanıscam ya..off cok heyecanlıyım.o an naparım bilmiorum elim ayagıma dolaşır heraldehoşş geldinnn güzellikkkk
sevgilinin yanına gitt ohh motive ol hasret giderr bakk o zman uyku düzenin nasıl yerine gelicek canımmm
walllaa napimm facbokta takılıyorummmmm
arkkadaşlık teklifimi kabul etmişsin sağoolll canımmmmm
fotoğrafına baktımda ivett ivettt ivettt yanılmamışımmmm hakketten güzel hatunmuşsunn hoyyy benim 6 hissim nekadann kuvvetliymiş yahuuuu
kızlarrr ben bu facbooku kullanmayı pek bilmiyorum yaa resimlerinize baktım yorum yapacaktım yapamadımm bilmiyorum çünki dürt mürt felan çıktı bende gülçini dürttüm wallaa
çok cahalımm çokkkk
tesekkür ederim cnm:))) sevgilimin yanında motive olcam ama çok çekiniorm annesiyle babasıyla tanıscam ya..off cok heyecanlıyım.o an naparım bilmiorum elim ayagıma dolaşır heralde
canım fotolara baktıında hemen altında boş bi yer var yorum yap yaza hatta oraya yazıp yolluyosun:)
canımm çekincek bişey yok bencee heyecanda yapma sakınn amann diim belli etmeeyani karşı tarafın karşılamasına bağlı oo birazda çünki baktın çok sıcak karşılıyorlarrr ohh hiçç kasmazsın kendinii ama baktın biraz soğuklar işte o zman belki biraz sıkılabilirsin:26::26::26::26::26::26::26:
birdee zatenn canım benimm uzun süreli bii ilişkin var ben sanmıyorum kasılasınn hemm senin gibi güzelii bulmuşlar canım işin gücünde düzgünn hanımefendii daha ne sayıyım yani her eve böle bi gelin lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?