Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az önce tartıldım pek saglıklı olmaz ama sabah uyanamam fln kilo bildirimimi yapayım.
63.7 arkadaşlar

kızlar kilommm 69 :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

800 gram gitmiş olsun bunada şükür dimii napimm ağlamak istiyorum yaaaaaaa uffffffffff

kızlarrrr

öznurummmmm houyyyyyyyyyyyy uleynnnnnnnnnn heytttttttttt fac. hesabım var artıkınnnnnnn kaptan msj atmış bana tey tey tey tey tey tey tey tey

sırf kilomu yazmak için geldim uykusuzluktan ölüyorum:95:

kızlar annem baktı önce çok mutluyum yaa 62,5 tey...te...teyyy

sabah öğle akşam kabak yiyesim var
bilseydim çarşamba perşembe de yapardım houyyy
gidiyim uyuyum uyanınca gelirimmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar
halim pek işler acısı ama
72 kiloyum 300 gram artıdayım kaptan regliyim 6 gündeyim ama hala 2 gün gibi yoğun oluyorum neden böyle oldu bilmiyorum
bugün doktor kontrolüm var sorucam bakalım

misafir geldi yine benim düzenim bozuldu yaaa
evde her gün hamur işleri tatlılar oluyo inanın bazılarının tadına bile bakmıyorum
diyetin dışında şeyler yemiyorum ama saatlerim çok düzensiz öğünleri atlıyorum bu da bana h,ç yaramıyo :95:

çrşmba prşmbe kabak şeysini yaparım belkim
1 ileri bir geri modunda gidiyorum neyse geçen haftaki gibi inşlh artıdan sonra iyi bir kilo veririm

tebrikler kuzuuuuuu
kabak bizim kurtarıcı oldu artık yaaa terminatör gibi bişey oldu

henüz kahvaltı etmedim yeşil çayımı içiyorum
şimdi kalkıp dolma yapıcam sabah sabah
çünkü saat 11 gibi çıkıcaz dışarı hastaneye kontrolümü ordanda çarşı pazar gezicez kaynanamla

enemm afferinnn kuzumaaa tebriklerrr yawruu ceyalan :)))))

canım bozma moralinii gerildinn reglisin normal yanii misafir olayına gelincede ee artık bi zahmett yanlız kalll yawrumm dinlen yaaa :)))))

kızlarrrrr fac. hemen baktımm artık benimde bir facebokumm var benimde bir hesabım varrr öznurrum benim niye yokk demicimm artıkkkk

veeeeeeeee

öznuraa gülçine esraya ve ilkine arkadaşlık isteği gönderdimmm benimlenn arkadaş olurmusunuz kızlarrrrrr:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
nazomm seni bulamadım canımm yaa başka kimseyi bulamadımm göremedim mi acaba daha çömezimm ya bilmiom kullanmayıı

hemm hımm şeyy ukalalık yapmak istiyorum yüksek müsadenizlee

14. TAKIMIN HATUNLARII BUKADAR MI GÜZELL OLUR YAHUUUUUUUUUU WALLAA BİZEEE KIZLARR BU NE GÜZELLİK BÖYLE YAAAAA WUWWWW

gülçinimm wallaa bacaklarıma bak didinnn fac. ol didinn aldımm hanii nirde göremiyomm duygularımlann oynadınn beni kandırdınnn hühühühü
amaaa hakketten çok güzell hatunsun o yüzdenn seni affettimmm yawrum cidden yaa ne güzelmişsin sen öyle bakimmm

öznurumm gelelimm sanaaa kız ben senii kimi dövimmm bukadar güzellikle nasıl kompleksli olabiliyosunn wallaa dayanamıcamm all sanaa haketten sen bunuu ama
çok güzel kızsın canım yaa inan kiloluda durmuyosunn öyle abartılı bi durum yok ki ortada elin yüzün maşallahh asıl ben senin o odun sevgilini merak ediyorum kesin çirkin bişidir çünki nedemişler hergüzele bi çirkin(odun)
birdaha yok ben çirkinim v.s duymak istemiyorum bence sen kendi güzelliğinin kıymetini bilmiyosunn birdaha olmasın ona göre kendini sevvv kuzumm yaa

hımm hemmm öhümmm:93::93::93::93::93::93::93:

ilkincimm canım senin fotoğrafını göremedimm sanırım arkadaş olunca göricimm ama eminim sende çok hoşş bir hatunsunnn

sracım sneinde göremedimm ama yusufçuğun gördümm oyy yawrum maşallh subanallah bu netatlılık böyle yaa ona nazar değmesinde kime değsin canım yaa walla resimde bile okadar sıcakk ki insanın sevmemesi mümkin deill yaaa biran önce görüşsekte azcıkk sevsek yusufuuu

benim güzel kaptanımmm benim için uğraşmıştaa fac. hesabı almışş kıyamam yaaa bizim kaptanımız harikaa walla her derde devaa
senin güzelliğine ne diim ki bilmiyorum birkere mahçup olmuştum zatiiiiiii
bebek gibisinn walllaaaa seni görmeyen adam kesin kördürrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…