- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.241
Selam arkadaslar, nasilsiniz? 25 sayfa yi okumak bir saatimi aldi
bugun hollywood diyetim bitti 7 gun yaptim.
bugun tartildim 200 gram vermisim regl oldugum icin.yani hollywood diyetinden cok verim aldim diyemem. Pazara kadar diyet yapmicam, ara vermeye karar verdim. Pazar gunu tekrardan isvec diyetine baslicagim ins.
cipse kolaya devammmmöyle ama aynı tartı yani ben ne zaman çıksam hep aynı rakamı görüyorum takıldım ben bu iğrenç skora ya aaaaa
belki bende regl olduğum için veremedim kiloooo
diyete başlıcak haftayı bulmuşum
veririz sonra kilolarııı
belki bende regl olduğum için veremedim kiloooo
diyete başlıcak haftayı bulmuşum
veririz sonra kilolarııı
üff üff yarın çok işim var yatar ben ufaktan ufaktaaan
esraa sen bilrisin kızzz. güzel bi plan program yap bize. hafta içi de uyar bana. şölee 14. takım ist şubesi olaraktan felekten bi gün çalalım. olar mııı.
2 bacama epilasyon yaptım geldim 2 sayfa dolmuş. ya nokta nokta oluyo bacaklarım niye küüü..
bu arada o şarkıyı bende severim kaptan.. seyir defterimiii başkası yazsııınnn,çınarlı kubbelii mavi bir limaaannnnn..beni o limanaaa çıkaramazsııınnn
gülçinim buluruz biryerler ortaköye gideriz bebeğe gideriz bize heryer kahvaltı maksat kahvaltı olsunP
bnm çıkmam lazım artıkın zabahtan beri burdayım . allah mesaj sayacak olana ecir sabır versin bnmkiler 40 ı geçmiştir
hepinize iyi gecelerrrrrr
oleyyyy yaşasın yarın tartı günüçok heycanlı olcek.
lorke...lorke...lorke..lorke.....
Sendemi reglsin canim:) bu hafta oyle denk geldi, veremedim kilo , ama almadigima da sevindim.
pazar gunu isvec diyetine baslayalim istersen
he yaa ben nasıl sayacam. zaten çenesi düşükler emidaf ayşen bide sen. bunlara artı atmaktan yer klmıyo not defterimde. ama ne güzel ya takımımız boolll boll paylaşımlııı.
urbiseher cezanı çekecek mi yoksa tam takıma alınmasını mı bekleyecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?