Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah sporu senib için iyi bir yandannn. Ama erken kalkıyormuş baya. Bizimki de 6 gibi uyanıyo işte. Sonra tekrar yatıyo işte. 8.30 gibi uyanır genelde. 8de kalkarsa anneö neden biraz daha uyumadın diyorum.

Kendimi gördm ben 2.5 aylikken gogus yaralarimla cebellesiyodum
Al benden de o kadarrr. hatta tam 2.5 aylıktı kanlı bi şekilde kustu. Çok korkmuştum apar topar acile gittik. Meğerse göğsüm kanıyormuş haberim yok. ben sadeve daha çok acıyo sanki bu ara diyodum.

Ağzından bal damlıyor. bünyem biraz değişik benimm. Çok hızlı kilo verip çok da hızlı alıyorum. Verirken güzel dr alırken hiç değilll.
Gerçekten helal olsun bundan sonra seni takibe alaçam ne yiyip içiyorsun diye çok güzel vermişsin darısı kalan kilolara diyelim masallah

Sabah sporu senib için iyi bir yandannn. Ama erken kalkıyormuş baya. Bizimki de 6 gibi uyanıyo işte. Sonra tekrar yatıyo işte. 8.30 gibi uyanır genelde. 8de kalkarsa anneö neden biraz daha uyumadın diyorum.
kıyamam ya
Büyüyorlar çok şükür inşallah bizde rahatlariz az daha buyusunler bakalım sonra da kaldiramayiz yataktan

Al benden de o kadarrr. hatta tam 2.5 aylıktı kanlı bi şekilde kustu. Çok korkmuştum apar topar acile gittik. Meğerse göğsüm kanıyormuş haberim yok. ben sadeve daha çok acıyo sanki bu ara diyodum.
sorma o göğüs ağrısı benide çok zorladı neredeyse kopuyor du ucu :) emzirmeyi kestim hala daha arada acır çünkü iyice açılmıştı

Mavi95-- 75.8 ----76.0
ucukgenclik-- 66.2 ----
dugi--56.2 ----
kaptinn--58.8----59.3
antiaging--68.9 ----
cakilinannesi--76.3 ----75.6
Dlrykc--53.8 ---- 53.9
yellow girl--62.3 ----
Verano_porteno--62.6 ----62.5

kıyamam ya
Büyüyorlar çok şükür inşallah bizde rahatlariz az daha buyusunler bakalım sonra da kaldiramayiz yataktan
Hemen de büyümesin sonra uzaklaşıyolar anadan babadan. geçen anneme çakılı şikayet ediyorum. Yemek yemiyo, tokalarını yemeye çalışıyo, fark etmezsem diye korkuyorum falan dedim. O zaman da hastaydı ateşi vardı çok. Bana diyo ki sen anne olmayı kolay mı sandın. Anneler böyle yaşlanıyo dedi. Dedim ben ne bileyim bana doğan büyüyo dediler

Dur bir dakika pis gözle bakamam ama pis düşünce sarayımda bir daha geldiğinde kilo almış olsun

Sonra ne oldu kötü bir şey çıkmadı dimi
Yok canım çıkmadı şükür. Güzelce muayene oldu. Bebeklerin kan yutmasında bir sakınca yokmuş. Göğüslerim tam 6 ay kanadı ama çok zordu gerçekten. 20cc kadar sütümü sağıyordum kanlı kısım bitene kadar ardından emziriyorum. Kıyamıyodum gene kan yutmasına. Sonra kv gördü sağdığım sütü şok oldu. Açık kırmızı süt kıyamadı gümüş kapaklar var pahalı biraz ondan sipariş verdi hemen sağolsun. Öyle geçti. Zaten ek gıdaya da geçtik. Daha az emdiği için kanamıyor artık

Evet ya hem seviniyorum hem üzülüyorum uzaklaşacak diye emzirmeyi bıraktıgimda çok üzüldüm ağladım hatta bı kaç gün sanki uzaklaşmış gibi geliyor du :) annelik zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…