- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.221
İnsan böyle zamanlarda karnının acıyor olmasına seviniyor.Dun 10 tane mekik 25 sn de plank yaptm su an karnim felaket aciyoyaptijm programda var yavas yavas arttiricm insallah
Evet ya sezeryan oldugm icin sporu erteliyodum 11 ay oldu artik yapabilirim sanirim sen neler yapiyosn spor olarak kuzuİnsan böyle zamanlarda karnının acıyor olmasına seviniyor.ohh yansın yağlarr
canım niye bu kadar yordun kendini hiç zahmet etmeseydinDun 10 tane mekik 25 sn de plank yaptm su an karnim felaket aciyoyaptijm programda var yavas yavas arttiricm insallah
Aynı durumdayız valla ben de sezaryenliyimm. Bugün tam 10 ay olduEvet ya sezeryan oldugm icin sporu erteliyodum 11 ay oldu artik yapabilirim sanirim sen neler yapiyosn spor olarak kuzu
İnsanlik icin kucuk benim icin buyuk bi adimdicanım niye bu kadar yordun kendini hiç zahmet etmeseydin
Ayy seninde bebisin vaarrAynı durumdayız valla ben de sezaryenliyimm. Bugün tam 10 ay olduzıplıyorum, ip atlıyorum. Bir de kardiyo. Şimdilik bu kadarrr. Şu an mekik plank falan yapamıyorum. Kollarım o kadar güçlü değill bi de göbekten mekik canımı okuyor küçük hedefler koydum kendime. Kilo verdikçe göbekteki yağdan da gidecek nasılsaa. 10 kilo daha gitsin o zaman başlıcam göbek hareketlerine
Senin sinavin bugun ysniCuma 65.7 bu sabah 65.5
bugun cok gec kalktik gec kahvalti ettik bize bugun pazar gibiesim izinli evde yuruyuse de giderum gun icinde
Yeşil çay direk kan inceltiyo ve idrar söktürücü cnm abartmadan en çok iki fincan içebilirsinİşe yarar mi ki normalde kekik bende işe yariyodu
Bir ayda 10 kilo muTeşekküt ederimm. Evettt buraya geldiğimden beri 9.1 kilo verdim 34 gün oldu. Ama benim için aslında 35 gün ve tam -10 kilodayım aslında.önemli olan buraya geldikten sonra verdiğim tabi kii
Bende sezaryen oldum ama 2,5 ay sonra direkt jillian ile açılış yaptımEvet ya sezeryan oldugm icin sporu erteliyodum 11 ay oldu artik yapabilirim sanirim sen neler yapiyosn spor olarak kuzu
Evet biz daha miniğizzz.Ayy seninde bebisin vaarrben buyuktur diyodm bizden kucukmusunuz
Benim en rahstsiz oldugum yer gobek o yuzden oraya odaklandim
Teşekkür ederimmmm.Bir ayda 10 kilo musüpersin canım
Bende sezaryen oldum ama 2,5 ay sonra direkt jillian ile açılış yaptımnasil bı kafaysa artık hemde oğlum uyanmadan yapayım diye 5 te kalkıyor dum :) vay be
Evet o zamanlar oyleydim ama şimdi çok zor geliyor nedense sağolsun oğlum da gece milyon kere uyandığı yetmezmiş gibi erken kalkan bebek ti halada öyle en geç 7:30 uyanır oda nadir genelde 6 6:30Teşekkür ederimmmm.
Azmine de hayran kaldımmm. Ben gece 3 kez kalkarsam bebek için dördüncüye kendimi yataktan kazıamıyorum . Eşimi uyandırıp aşkım nolur sen bak diyorum.genelde de şansıma onun uyanmasına 10dk kala uyanıyor bizim bebe
Yalan mı bence sen gerçekleri göremiyorsun inşallah canımYalan atmaa bünyamııiinnninsallah dumduz bi karinlada yaparm bu oncesi sonrask fotosunu
Hsmile kaldigimdan veri hic icmedim tadini unuttum onundaYeşil çay direk kan inceltiyo ve idrar söktürücü cnm abartmadan en çok iki fincan içebilirsin
Bir ayda 10 kilo musüpersin canım
Bende sezaryen oldum ama 2,5 ay sonra direkt jillian ile açılış yaptımnasil bı kafaysa artık hemde oğlum uyanmadan yapayım diye 5 te kalkıyor dum :) vay be
O gobekler eriyecekEvet biz daha miniğizzz.Fotoğrafını gördümmm. Göbeğe odaklandın mi tamamdırrrr
Kendimi gördmTeşekkür ederimmmm.
Azmine de hayran kaldımmm. Ben gece 3 kez kalkarsam bebek için dördüncüye kendimi yataktan kazıamıyorum . Eşimi uyandırıp aşkım nolur sen bak diyorum.genelde de şansıma onun uyanmasına 10dk kala uyanıyor bizim bebe
Zayiflik neydi zayiflik diyetti emekti yemeklerden vazgrcmektiYalan mı bence sen gerçekleri göremiyorsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?