- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.261
Valla bu emzirme dönemi beni çok korkutuyor sırf zorlu süreç yüzünden. Ama öyleyken bile meme reddi yaşadığımızda çok üzülürdüm emmiyo diye. Annelik işte. Nolursa olsun aman o iyi olsun da diyoruzEvet ya hem seviniyorum hem üzülüyorum uzaklaşacak diye emzirmeyi bıraktıgimda çok üzüldüm ağladım hatta bı kaç gün sanki uzaklaşmış gibi geliyor du :) annelik zor
İyi sevindim. Bende hiç emmemişim sadece hastane emmişim. Sonra bir buçuk yaşına gelince istemişim annemde iki gün vermiş anneme kızmışlar bozuktur verme diye anneminde işine gelmiş, sanırım. Mamayla büyütmüş beni. Sanırım o yüzden çok hastalıklı bir insan oldumYok canım çıkmadı şükür. Güzelce muayene oldu. Bebeklerin kan yutmasında bir sakınca yokmuş. Göğüslerim tam 6 ay kanadı ama çok zordu gerçekten. 20cc kadar sütümü sağıyordum kanlı kısım bitene kadar ardından emziriyorum. Kıyamıyodum gene kan yutmasına. Sonra kv gördü sağdığım sütü şok oldu. Açık kırmızı sütkıyamadı gümüş kapaklar var pahalı biraz ondan sipariş verdi hemen sağolsun. Öyle geçti. Zaten ek gıdaya da geçtik. Daha az emdiği için kanamıyor artık
Üzüldüm, ama biraz da bünyeyle alakalı sanırımm. Ebet anne sütü büyük nimet gerçekten herkes ister bebeğini emzirmeyi. Bazen de olmuyor. Ya bebek emmiyo ya da annenin sütü olmuyor. Ben emziriyorum ama çakılın kalbinden akciğerlerine giden damarlardan birinde deliği var. Doktorumuz enfeksiyona yatkınlığı var çabuk hasta olur zor iyileşir demişti cidden de öyle. Benden 16 gün sonra doğum yapan bir arkadaşım var. Onun da sütü gelmedi. Mamayla besliyor bebeğini. Maşallah nazarım değmesin çocuğun bir kere hasta olduğunu duymadım. Oysa biz daha kırkımız çıkmadan hastalandık 1 hafta hastanede yattık. O kadar üstüne titrememize rağmenİyi sevindim. Bende hiç emmemişim sadece hastane emmişim. Sonra bir buçuk yaşına gelince istemişim annemde iki gün vermiş anneme kızmışlar bozuktur verme diye anneminde işine gelmiş, sanırım. Mamayla büyütmüş beni. Sanırım o yüzden çok hastalıklı bir insan oldum
Canım benim. Çok geçmiş olsun. Umarım ilerde bir sorunu olmaz. Hastalık cidden hem aileyi hem bebeği çok yoruyor.Üzüldüm, ama biraz da bünyeyle alakalı sanırımm. Ebet anne sütü büyük nimet gerçekten herkes ister bebeğini emzirmeyi. Bazen de olmuyor. Ya bebek emmiyo ya da annenin sütü olmuyor. Ben emziriyorum ama çakılın kalbinden akciğerlerine giden damarlardan birinde deliği var. Doktorumuz enfeksiyona yatkınlığı var çabuk hasta olur zor iyileşir demişti cidden de öyle. Benden 16 gün sonra doğum yapan bir arkadaşım var. Onun da sütü gelmedi. Mamayla besliyor bebeğini. Maşallah nazarım değmesin çocuğun bir kere hasta olduğunu duymadım. Oysa biz daha kırkımız çıkmadan hastalandık 1 hafta hastanede yattık. O kadar üstüne titrememize rağmen
Sağol canım teşekkür ederimmm. Ağustos sonu kontrolü var bakalım. Yüzde 50 kapanma ihtimali vardı belki güzel haberle dönerizCanım benim. Çok geçmiş olsun. Umarım ilerde bir sorunu olmaz. Hastalık cidden hem aileyi hem bebeği çok yoruyor.
İnşallah canım. Kapanır bir daha da bir sorun çıkmaz.Sağol canım teşekkür ederimmm. Ağustos sonu kontrolü var bakalım. Yüzde 50 kapanma ihtimali vardı belki güzel haberle döneriz
Ay insallahhh gelsinde eriyelm artikinnninşallah sanada banada gelir o azimden tekrar
Bnmde bi kuzen var oyle hamileyken 53 kilo mu neydiDün ev sahibi geldi kadın 47.5 kilo bana diyorki dünyanın en zor işi kilo almak en kolayı kilo vermek dedim sen ne diyon ya ağzını üstüne vurasım geldi yani o derece dalga geçer gibi
Bnm annem hala der vampor senin cocugun diyeAl benden de o kadarrr.hatta tam 2.5 aylıktı kanlı bi şekilde kustu. Çok korkmuştum apar topar acile gittik. Meğerse göğsüm kanıyormuş haberim yok. ben sadeve daha çok acıyo sanki bu ara diyodum.
Bn yine cok yedim kahvaltidaGuzelce ettim kahcaltimi kuzum
Menemen vardi 1 yumurtali yarisini yedim
1 yumurta
6 zeytin
kk peynir
Bide dunden kalan 1 dilim ekmek vardi tost makinasina koydum kizardi onu kemirdim
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. O zamanı yaşarken insan çok zorlanıyor da sonradan hatırlayınca gülüyor. Sinirden heralde.Bnm annem hala der vampor senin cocugun diyecok cektm ben emziremedm mastit oldm gogsüm patladi o sol tarafta hasar var su an sekil bozuklugu fln atesler icinde yattim haftalarca cocuga bakamadm fln o ara zayiflamistm bak
AhahajajHemen de büyümesin sonra uzaklaşıyolar anadan babadan.geçen anneme çakılı şikayet ediyorum. Yemek yemiyo, tokalarını yemeye çalışıyo, fark etmezsem diye korkuyorum falan dedim. O zaman da hastaydı ateşi vardı çok. Bana diyo ki sen anne olmayı kolay mı sandın. Anneler böyle yaşlanıyo dedi. Dedim ben ne bileyim bana doğan büyüyo dediler
Evet simdi guluyorm ama kiziyormda kendime kopsada emzirseydim cekmeseydik o kadar.Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. O zamanı yaşarken insan çok zorlanıyor da sonradan hatırlayınca gülüyor. Sinirden heralde.mastit olmadım hiç ama kötüymüş baya geçmiş olsunn
İlkte cahillik oluyo canim korkma sen butunn onlemleri alirsan sprun olmazKızlar valla anne olmamak için bana çok güzel nedenler veriyorsunuz bu ne ızdırap bu
Bak bu çok doğruuu. O kremlere verdiğim parayla ben daha en baştan gümüş kapak alırdım. Böyle acılı olmazdı. Ve göğüs kalkanı kullandım mesela bana iyi gelmemiştiİlkte cahillik oluyo canim korkma sen butunn onlemleri alirsan sprun olmazmesela ben 2. Ye hamile kalinca hemen gogus kalkani alcm herseyden once cunku o olsaydi bunlar olmazdi 90 tl den kactik rahat bi milyar masraf yaptik
Anne olmak çok güzelll. Allah isteyen herkese nasip etsin. Korkuttuysam üzülürüm valla azıcık ucundan anlatmıştım halbukiKızlar valla anne olmamak için bana çok güzel nedenler veriyorsunuz bu ne ızdırap bu
Yok yok ben böyle çok iyiyim bana bir kedi bile bazen çok ağır geliyor. Evlenmek anne olmak yok yok benden olmaz.Anne olmak çok güzelll. Allah isteyen herkese nasip etsin. Korkuttuysam üzülürüm valla azıcık ucundan anlatmıştım halbuki
Aa hamile misin ?? Hamileysen sakin icme .gerçi adet beklediğine göre değilsin anlaşırım kadarıyla hamilelik olup bittiğinden beri hiç içmedinHsmile kaldigimdan veri hic icmedim tadini unuttum onunda
Aa o zmn duzeltiyorm gumus kalkan almak onemliBak bu çok doğruuu. O kremlere verdiğim parayla ben daha en baştan gümüş kapak alırdım. Böyle acılı olmazdı. Ve göğüs kalkanı kullandım mesela bana iyi gelmemiştihatta sütümü azaltmıştı hatırladım şimdi
Yok canim rabbim isteyenlere versinAa hamile misin ?? Hamileysen sakin icme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?