- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.301
Grup dayanışması diye birşey var@yellow girl deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi
yok işte B Baharyagmuru35 kaç kalıp çikolata yemiş, sporda neler yapmış
tubi beni yakalamış mı
ucukgenclik yine yiyip yiyip hangi detoksa başlamaya niyetlenip vazgeçmiş
A antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
kaptinn kahvaltıda kaç ekmeği gömmüş
Kizilbodur bu hafta yine kaç kilo vermiş
htc71 hala kilo almaya devam ediyor mu
@berkas hala kilo vermeye devam ediyor mu
@dugi ve @Dlrykc zaten zayıflar nasıl böyle zayıf olabiliyorlar
ne yani kız tatilde bunları mı düşünsün istiyorsun
Un kurtlarınıı düşün ya da internetten bak yemezsin bir dahaKızlar size bir şey sorucam şimdi ben unlu mamulleri seviyorum bunu unutturacak aklıma ekmeği getirmiycek bir diyet programı biliyor musunuz? Yumurta yersem kesin ekmekte yiyorum. Yumurtasız bir yöntem ne önerirsiniz
Canım ben de haşlanmış yumurta yiyemem mesela kokar. Ama üzerine zeytinyağı dökünce yiyebiliyorum. Tabi ekmeği unutturöanın yolu var mı bilmiyorumYumurtanın kokusu tadı beni mahvediyor. Bu sabah bende iki yumurta yedim hala acıkmadım kabul ediyorum tok tutuyor ama ben yanında ekmek yiyerek onun tadını bastırıyorum ya da pul biberi kekiği boca ediyorum.
Mantıklı bahçeden kurt bulup ekmeğin içine sokmak lazımGrup dayanışması diye birşey var
Un kurtlarınıı düşün ya da internetten bak yemezsin bir daha. Bu arada ben de baktım tekrar
Proteinli olur bak ye gitsin.Mantıklı bahçeden kurt bulup ekmeğin içine sokmak lazım
profil resmine bak heleMantıklı bahçeden kurt bulup ekmeğin içine sokmak lazım
Belki önden resim olursa etki eder dedim.profil resmine bak hele
ben bugün fena sapittimBelki önden resim olursa etki eder dedim.
Tutulma bize yaramadı bence. Yarın sabah bakıcam kaç kilo artıdayım. Kendimi merak ettim.ben bugün fena sapittim
Saglik sektorunun gelistirdigi hastaliklar ve tedavileriİşiniz çok zor kızlar eskiden buhar mı vardı teknoloji gelişti hastalık çeşidi arttı tedavi zorlaştı sanki tedavi bulundukça daha başka hastalıklar türedi
Orasida varburda devlet hastanesi acillerinde çocuk acillik değilse de acillik olur
Sagol cinim yaaa@yellow girl deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi
tubi beni yakalamış mı
A antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
Benimki de ayni canim bir grip olsun hemen öksürük hırıltıCok gecmis olsunn kuzum oncedinde bronsit olduysa dikkat etmek gerekiyo bnm yegenlerimin 2 si bronsitli azicik soguk alinca hemen hirilti fln bssliyo
Bende öyle olmasını diliyorum. Umarım nörolojiye yönlendirmez. Genetik hastalık yüzünden ona yönlendiriyor beni. Düşünüp hatırladığın için çok teşekkür ederim canım.
Iyi fistigim sevindim hemem toparlanmasınakanında da mikrop çıktı ama ateş yapmadı ilginç ki
dün tekrar kontrole götürdüm çok iyi toparlamış dedi
balgam için iğne vermişti 3 tane oda gitti öksürüğüde geçti ama ilaçlara bi süre daha devam
çok saol canım
evet canım okula başlayınca geçen sene hastalıklarda başlamıştı
kışın bir kere daha olmuştu bronşit ama kesinlikle böyle değildi çok daha ağırıymış demekki
eve buhar makinesi alıcam artık kışın biraz rahat eder
saol kuzum
Hadi bakalim onlari telafi et ucuk kızBiliyorum canım. Annemle olunca hep hazır oluyor. Bende o yüzden öğlen yemedim kahveyle geçiştirdim ama yarın sabah tartılcam bugün bol sıvı zayıflama çayı, kahve, meyve ile günü tamamlıycam.
Iyiyim canim ya evdeyim ya annemlerdeyim esimin evde oldugu gunlerde beraber takiliyoruz 3 gun evde oluyor pazarts. sali. Carsamb.Sucuklar gerçekten aşırı minik cnm sosis dr öyle küçük parmağı geçmez börek de aylardır yemedim.diye yedim.ama.aynen artılar geçene kdr sıkı diyet devam.haklisinnasılsın
Mezun olana da kurtulus yok@yellow girl deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi
tubi beni yakalamış mı
Iyyyyhhhh o sandviç ekmeğine hangi mikroplar girmiştirrrr paketleme yapılırken yere mi düştü acabaaaaa ıyyyhhhhhSandvic yeme istegi cik aklimdan cik aklimdannn
Şimdi ıslak saçımla tartıldım canım 66.3 sabaha 65 birşey görürsem benden iyisi olamaz.Benimki de ayni canim bir grip olsun hemen öksürük hırıltı
Iyi fistigim sevindim hemem toparlanmasına
Hadi bakalim onlari telafi et ucuk kız
Iyiyim canim ya evdeyim ya annemlerdeyim esimin evde oldugu gunlerde beraber takiliyoruz 3 gun evde oluyor pazarts. sali. Carsamb.
Bazende kizla parka cikiyoruz
Mezun olana da kurtulus yokkiz gecen hafta 1.1 kiloyu kim verdi aceba
Ben çok yemiş olabilirim.Bugün sanki hepimiz az yemiş gibiyiz. Allahım ne olur yarın sabah WC'de 1 kilo 300 gram, yatakta terden 500 gram benden gitmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?