Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba. Bolca kilo vermeli günler diliyorum. Ben ne durumdayım bilmiyorum. Çok hareket halindeyim aslında ama şişkinlik de var. Yemek düzenim bozuldu. Bağırsaklarım yavaşlamasın diye ekmek yemeye başladım. Bir de şekersiz 21 güne dayanmak için. İncir yiyeceğim 2 tane sıkıntı olmaz herhalde.

TLC ' de canım 23.30 da başlıyor.

Şeker oranı yüksek bir meyve ama günlük enerjinide verir canım. Afiyet olsun.

Sonunda 65.8 gördümmmmmm.
Maşallah süper sonunda cnm . Ben dünkü biradan sonra artık o odem yapıp 78 çıkan bunyemle cuma.80 görmezsem iyi tartıdan hiç bi beklenti.yok 75 den 78 olduk 78 den 80 de olduk mu oo başka ne isterim sinirim bozuldu ya gecenin saat 1 inde zorla bira söylemek nedir ya istemiyorum bana soda getirin diyorum olmaz diyip garsona bira getir diye bağırıyor manyak ya 4 gün sporda seni ancam dedim.adama . Kilo verebileceğimi hiç sanmıyorum bari senin gitsin artık ikimizinki kaldı da kaldı kaldı da kaldı gitsin artık o kilolar bi zahmet

Tamam sen şimdi olumlu düşün vücudunu çalıştırdığına inan faydalı bir şeymiş gibi düşün vücuduna olumsuz sinyal verme

Dün gittiğimiz yerde bi bayan vardı hayatımızda iki kez görüştük bi kisin gitmiştik bi de şimdi gittik dün yani kadn yanındakine sormuş işte bu işte onun karisi mi filan diye evet deyince kadin şaşırmış diyo seni tanıyamadım baya zayıflamışsın çok.guzel olmuş böyle duba giboydin diyo

İltifat ederken karşındakini gömmek bu olsa gerek.

Çok mu kilo verdin sen kıskandı mı seni yoksa eşi yiyip yiyip kilo almayan eşi kilo almışta seni mi şişmanlatsın istemiş
Eşi değildi çalışanı vardı eşi memlekette adam da burda dukkn açtı işler olmadı kapariyi kendi memleketinde de mağazaları var oraya donecek bizr yemege gelecek bikac gune o zaman icki getirmezse iyi yanindaki calisani bild hayatinda beni bi kisin bi de dun iki kez gordu duba gibiydin cok zayiflamissin cok gzl olmus diyo ilk taniyamamis yanindakine sormus bu kiz o kiz mi diye ama adam 15 kilo verdim.fark etmedi bu erkekler tam.hayvan ya hoc bi şeye dikkat etmiyorlar

Kızlar bu bira olayını napicam.ben pazartesi de 77.7 ciktim zaten tartida yesil cay ictim spor da yapcam ama ek bisey onerir misiniz ya ben kilo veremiycem kesin versem.bile ödemden görünmez 78 filan çıkarsa hepten psikolojim.bozulur . 78 değilim çünkü biliyorum asıl kilomu da göremiyorum tartı da 78 çıkınca bu sefer harbiden 78 olduğunu duusnmeye başlıyor insan o da psikoloji olarak.cok bozar ya insanı aylardır 78 den 75 e anca indim zaten 4 günde 77.7 geri gösteriyor 2 aydır ben 78 den 75 e zor indim 4 günde bu rakam.buyuk acimasizlik bugün tartılsam daha da çok çıkacak belki

Sağol benzetmen kibarlığın için deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…