- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.321
Iyyyyhhhh o sandviç ekmeğine hangi mikroplar girmiştirrrr paketleme yapılırken yere mi düştü acabaaaaa ıyyyhhhhh
Onlar zamanında kesin çok aşağlandığı için ölene kadar kötü olmanın başarı olduğuna inanıyorlar. Kendilerine boş boş her yere harcarlar çalışanlarına 5 lira fazla verince gözleri dışarı çıkar canım.Bu zenginler ne kadar görgüsüz ya hammal niyetine dükkanı bize taşıtiyo 3 kuruş vermemek için adam tutmayıp . Burda gelmiş yeri geliyo bir gece de 2 bin tl hesap ödüyorum diye hava attigini sanıyo ne gereksiz insanlar var ya
Yemedin dimi hazırlamadım de burda yokken yememişsindir.Kiz kendim hazirlicaktm
YemedimYemedin dimi hazırlamadım de burda yokken yememişsindir.
Ya bu arada reklamları izlemek istemiyorum yeni pizza reklamı gördüm şimdi nasıl canım çekti ya
Bende şimdi kasabada cinayeti izliyorum en azından cesetler acıktırmıyorYemedimbnde baklava izliuorm bi saattir erkenci kusta tatlilar ucusuyo
Ya benim eşim bu tarz filmleri dizileri izlerken iştahla yemek yiyor. Beni de alıştırdıBende şimdi kasabada cinayeti izliyorum en azından cesetler acıktırmıyor
Ya evet bazı insanlar gerçekten hayırdan anlamıyor. Hepsini içtin mi?Bu saatte zorla bira incirdiler ya kilo falan veremeyeceğim .. eşimin amcasının oglu dukkan tasiyo yardim ettik zorla cafeye goturdu soda istediğim halde bira söyledi .
Günaydınnnngünaydın kızlar
Yani pek istah acici degillerBende şimdi kasabada cinayeti izliyorum en azından cesetler acıktırmıyor
Ah bizde ayniydik yaa her aksam tv basinda tatlilar meyveler cok bos kalirsak makarna bile yapiypdukYa benim eşim bu tarz filmleri dizileri izlerken iştahla yemek yiyor. Beni de alıştırdıbüyük keyif alıyoruz
Ne uyumasi sabah 6.30da uyandi oglum haliyle bendeGünaydınlarrrrr
Böyle Bir Güzel Günde Uyumayın
Kızlar
Ruhum uyuyorrr.Günaydınlarrrrr
Böyle Bir Güzel Günde Uyumayın
Kızlar
hihihi evet insallah:)Buyur gel canım. Senin içinde güzel bir değişiklik olacak
Ahahhahaha ya tubii bayılıyorum sana ya ahahahhavalla çatlıyom burda kız girmedik deniz basmadık yer bırakmadı bodrumda ben daha ayağımı suya sokamadım şurda yaz bitti ahahahah vermiyorum artık ya 61.3te durdu çokta üstüne düşmüyorum artık
ama o bilmiyor ne kadar verdiğiniMezun olana da kurtulus yokkiz gecen hafta 1.1 kiloyu kim verdi aceba
aaaa o kadar kanal gezdim korku filmi aradım bulamadım yattım kaçırmışımBende şimdi kasabada cinayeti izliyorum en azından cesetler acıktırmıyor
Sonunda 65.8 gördümmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?