- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.381
Nâr suyu kapalı değilse kalbe çok faydaliBana kızcağınız ama babamın arkadaşının yanına geldik bir bardak nar suyu bir bardak şeftali suyu içtim. Şiştim resmen. Of burada daha çok sıkıldım ben ya.
İnşallah bişey çıkmaz keyifle gidersiniz canım bizde bayramdan snra niyetliyoruz da daha çok var kış gelir biz gidene kadar ahahhaha
valla kız gezmedik yer bırakmadı
bende daha ayağımı suya sokmadım bakalım hafta sonu niyetimiz var ama inşallah diyelim
kilon içinde boyuna göre çok bile iyisin canım almamaya çalış yeter
ama o bilmiyor ne kadar verdiğini
en son aldığında kalmıştır
aaaa o kadar kanal gezdim korku filmi aradım bulamadım yattım kaçırmışım
Menemen olarak denesen ya da çılbır öyle almazsın kokusunuYumurtanın kokusu tadı beni mahvediyor. Bu sabah bende iki yumurta yedim hala acıkmadım kabul ediyorum tok tutuyor ama ben yanında ekmek yiyerek onun tadını bastırıyorum ya da pul biberi kekiği boca ediyorum.
Deniz memleketinde yaşayıpta girememek ne kadar kötüİnşallah bişey çıkmaz keyifle gidersiniz canım bizde bayramdan snra niyetliyoruz da daha çok var kış gelir biz gidene kadar ahahhaha
Çok sağol canım tamamen bırakmadım diyeti aynı devam ediyorumda pek spor yapmıyodum dün başladm gene belki biraz daha inerim sendr durumlar nasıl son kilon gözümden kaçtı
SenMenemen olarak denesen ya da çılbır öyle almazsın kokusunu
Bu saatten sonra hangi birini yapacaksinOff dün yemek yapmıştım bugün yemek yapmiycsktim isimdi de yemeğe misafir gelecekmis off bu sıcakta alışverişe gidip yemek yapmam bi de daha evi temizleyip spora gitmem lazum
Valla ya isyan ediyorm artık genelde akşamları inciraltına gidiyoruz eşime diyorum en sonunda atlıcam şurda yüzcem sonra da veba olup ölcem ama yapmama az kaldı ahahhahaDeniz memleketinde yaşayıpta girememek ne kadar kötügecen sene kizim kücuk oldugundan tatilden hic anlamadık bu sene o nedenle tatil planı yapmadık ama pişmanda olmadık degil
Diyet yapamıyorsan bile sporu aliskanlik haline getir canim bende 65 lerdeydim en son yedek tartımında bozmadıysampili bitti pil almadim daha ama yememe cok dikkat ediyorum aldigimi düsünmüyorum bana da süpriz olacak bakalim
Bi tartılıyormuşumblonde ambition ü geçmiş oluyormuşum
Eeee işin sırrı orda işte aman canımda çekti akşam yiyimde kokarca gibi geziyim biraz
AhahaValla ya isyan ediyorm artık genelde akşamları inciraltına gidiyoruz eşime diyorum en sonunda atlıcam şurda yüzcem sonra da veba olup ölcem ama yapmama az kaldı ahahhaha
Valla ya ufak çocukla da ne kadar dingin bi tatil yapılabilir o da var ama ne kadar kötü yorucuda geçse hava değişimi moral olur ya
Kışlık yiyecek hazırlığına girişmiştik o yorgunluğu spora sayma cesaretinde bulundumda ben ondan 1 2 hafta spor yapmadm ama bi işe yaramamış
Ahahhaha sen geçersin ya hatta geçmiş bile olabilirsin metabolizmana hayranım
Yap kuzum bende yapicam valla ilk defada ekmeksiz yiyecemEeee işin sırrı orda işte aman canımda çekti akşam yiyimde kokarca gibi geziyim biraz
7 bckta gelecekms spora yetisemiycem ya moralim bozulduBu saatten sonra hangi birini yapacaksin
Kacta gelecek ki bu misafirler
Ya asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma
Ya asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma
Cılbırın ne olduğunu bilmiyorum ama ben ancak peynirli omlet olursa yumurtayı seviyorum onu da dediğin gibi ekmeği çatal niyetine kullanıp ay ne leziz ne leziz
Ekmek hic aramam sadece kahvaltıda tüketirim hic bi yemeğin yanında ekmek tüketmemYa asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma
Yumurtayı kaynamış suya kırıp pisiriyosun sonra onu suzup yoğurdun üzerine alıyorsun üzerinede kırmızı biber tereyağında ohhh missCılbırın ne olduğunu bilmiyorum ama ben ancak peynirli omlet olursa yumurtayı seviyorum onu da dediğin gibi ekmeği çatal niyetine kullanıp ay ne leziz ne leziz
Benim de canım menemen çekti. Akşama yemek yapmaktan vazgeçtim. Menemen yapayımEkmek hic aramam sadece kahvaltıda tüketirim hic bi yemeğin yanında ekmek tüketmem
Menemende ekmeksiz yerim ama çılbırı ekmeksiz ilk defa bugün yiyecem bakalim nasil olacak
bende menemen yapayım bariBenim de canım menemen çekti. Akşama yemek yapmaktan vazgeçtim. Menemen yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?