Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol benzetmen kibarlığın için deseydin.
Artık öyle değilim o yüzden alınmıyorum dedim ama yani herkesin içinde diyo bi de özgüvene bak bi laf soksam kalacak ama güldüm haklı gerçekten 91 kilo 176 boy direk adam ölçüleri bi de benim kollarim da kalın eşim aslanım benim kavgaya götursem yikarsin adamları diyordu valla adam haklıydı ya bidaha asla 91 kilo olmak istemiyorum . Su 75 e inmişken 78 gösteren tartı da cinnet geçirmede iyi olacak

Fark etmiştir de kadından korkusuna içinde tutmuştur gece yatakta kafasına beyzbol sopası yeme korkusu

eee bayağı verdin kuzum
al canım bak sana moral olsun
5. olmuşun canım tebrikler
blonde ambition de 4. olmuş

Tartının yerini değiştir canım. Birde bu kadar takma kafana olmadı patates diyeti yap

Aa süpermiş

Evet bende 40 dün gördüm bende hasedimden söylemedim size
Nazarım değmesin dedim

yarın 2 yeşilçayı 750 ml su ile demlemeye bırak sonra üzerine yarım limon sık sonra da 1 şişe sade soda dök ve dolaba kaldır (dükan birası diye geçiyor)
yarın gün içinde soğuk soğuk tüket + 2 lt de su iç biraz olsun şişliğini alır
bir de lütfen olumsuz düşünme
şunu yedim kesin kilo alırım bunu at kafandan

yarın 2 yeşilçayı 750 ml su ile demlemeye bırak sonra üzerine yarım limon sık sonra da 1 şişe sade soda dök ve dolaba kaldır (dükan birası diye geçiyor)
yarın gün içinde soğuk soğuk tüket + 2 lt de su iç biraz olsun şişliğini alır
bir de lütfen olumsuz düşünme
şunu yedim kesin kilo alırım bunu at kafandan

Tm Sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…