- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.361
Artık öyle değilim o yüzden alınmıyorum dedim ama yani herkesin içinde diyo bi de özgüvene bak bi laf soksam kalacak ama güldüm haklı gerçekten 91 kilo 176 boy direk adam ölçüleri bi de benim kollarim da kalın eşim aslanım benim kavgaya götursem yikarsin adamları diyorduSağol benzetmen kibarlığın için deseydin.
Abla biraz patavatsız galibaEşime de göbeklenmissin boyun kısalmış çekmiş gibisin dedi komedi yaeşim de boydan takıntılı adamın tam damarına bastı koptum
Fark etmiştir de kadından korkusuna içinde tutmuştur gece yatakta kafasına beyzbol sopası yeme korkusuEşi değildi çalışanı vardı eşi memlekette adam da burda dukkn açtı işler olmadı kapariyi kendi memleketinde de mağazaları var oraya donecek bizr yemege gelecek bikac gune o zaman icki getirmezse iyiyanindaki calisani bild hayatinda beni bi kisin bi de dun iki kez gordu duba gibiydin cok zayiflamissin cok gzl olmus diyo ilk taniyamamis yanindakine sormus bu kiz o kiz mi diye ama adam 15 kilo verdim.fark etmedi bu erkekler tam.hayvan ya hoc bi şeye dikkat etmiyorlar
Dün gittiğimiz yerde bi bayan vardı hayatımızda iki kez görüştük bi kisin gitmiştik bi de şimdi gittik dün yani kadn yanındakine sormuş işte bu işte onun karisi mi filan diye evet deyince kadin şaşırmış diyo seni tanıyamadım baya zayıflamışsın çok.guzel olmuş böyle duba giboydin diyo
Hii c.tesi arefe. Pazar, p.tesi, salı, çarşamba bayram işteBencede öyle olur. Ama bu tatil bir haftamı o da önemli
evet canım muhtemelen öyle olurKızlarr ramazan bayramında 2 etap birleştirilmiş sanırım öyle mii? Bu bayram da öyle mi olur?
Tartının yerini değiştir canım. Birde bu kadar takma kafana olmadı patates diyeti yapArtık öyle değilim o yüzden alınmıyorum dedim ama yani herkesin içinde diyo bi de özgüvene bak bi laf soksam kalacak ama güldüm haklı gerçekten 91 kilo 176 boy direk adam ölçüleri bi de benim kollarim da kalın eşim aslanım benim kavgaya götursem yikarsin adamları diyorduvalla adam haklıydı ya bidaha asla 91 kilo olmak istemiyorum . Su 75 e inmişken 78 gösteren tartı da cinnet geçirmede iyi olacak
Aa süpermiş
eee bayağı verdin kuzum
al canım bak sana moral olsun
5. olmuşun canım tebriklerCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
blonde ambition de 4. olmuş
Evet bende 40 dün gördüm bende hasedimden söylemedim size
eee bayağı verdin kuzum
al canım bak sana moral olsun
5. olmuşun canım tebriklerCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
blonde ambition de 4. olmuş
bayağı patavatsızmış kadındaEşime de göbeklenmissin boyun kısalmış çekmiş gibisin dedi komedi yaeşim de boydan takıntılı adamın tam damarına bastı koptum
O kadın kıskancından ölmüş bence karı koca bizim mavişimizibayağı patavatsızmış kadında
yarın 2 yeşilçayı 750 ml su ile demlemeye bırak sonra üzerine yarım limon sık sonra da 1 şişe sade soda dök ve dolaba kaldır (dükan birası diye geçiyor)Kızlar bu bira olayını napicam.ben pazartesi de 77.7 ciktim zaten tartida yesil cay ictim spor da yapcam ama ek bisey onerir misiniz ya ben kilo veremiycem kesin versem.bile ödemden görünmez 78 filan çıkarsa hepten psikolojim.bozulur . 78 değilim çünkü biliyorum asıl kilomu da göremiyorum tartı da 78 çıkınca bu sefer harbiden 78 olduğunu duusnmeye başlıyor insan o da psikoloji olarak.cok bozar ya insanı aylardır 78 den 75 e anca indim zaten 4 günde 77.7 geri gösteriyor 2 aydır ben 78 den 75 e zor indim 4 günde bu rakam.buyuk acimasizlik bugün tartılsam daha da çok çıkacak belki
yarın 2 yeşilçayı 750 ml su ile demlemeye bırak sonra üzerine yarım limon sık sonra da 1 şişe sade soda dök ve dolaba kaldır (dükan birası diye geçiyor)Kızlar bu bira olayını napicam.ben pazartesi de 77.7 ciktim zaten tartida yesil cay ictim spor da yapcam ama ek bisey onerir misiniz ya ben kilo veremiycem kesin versem.bile ödemden görünmez 78 filan çıkarsa hepten psikolojim.bozulur . 78 değilim çünkü biliyorum asıl kilomu da göremiyorum tartı da 78 çıkınca bu sefer harbiden 78 olduğunu duusnmeye başlıyor insan o da psikoloji olarak.cok bozar ya insanı aylardır 78 den 75 e anca indim zaten 4 günde 77.7 geri gösteriyor 2 aydır ben 78 den 75 e zor indim 4 günde bu rakam.buyuk acimasizlik bugün tartılsam daha da çok çıkacak belki
Tm Sagol cnmyarın 2 yeşilçayı 750 ml su ile demlemeye bırak sonra üzerine yarım limon sık sonra da 1 şişe sade soda dök ve dolaba kaldır (dükan birası diye geçiyor)
yarın gün içinde soğuk soğuk tüket + 2 lt de su iç biraz olsun şişliğini alır
bir de lütfen olumsuz düşünme
şunu yedim kesin kilo alırımbunu at kafandan
Bayabayağı patavatsızmış kadında
Evett gördümmmKizilbodur canım maviye gönderdiğim bireysel sıralama listesini gördün mü
1 ay oldu geleli 17. sıradasın
Ucukk konuyla alakasız ama şu fotona sürekli gözüm takılıyoBana kızcağınız ama babamın arkadaşının yanına geldik bir bardak nar suyu bir bardak şeftali suyu içtim. Şiştim resmen. Of burada daha çok sıkıldım ben ya.
Nâr suyu kapalı değilse kalbe çok faydaliBana kızcağınız ama babamın arkadaşının yanına geldik bir bardak nar suyu bir bardak şeftali suyu içtim. Şiştim resmen. Of burada daha çok sıkıldım ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?