Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spora verdiği değer güzel böyle devam ederse hedef kilosunda çok güzel bir fiziğe sahip olacak
Evet Sporları da güzel böyle devam ederse incelmesi çok güzel olacak inşallah devam eder B Baharyagmuru35 devam tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel gidiyorsun basaracaksin

Evet Sporları da güzel böyle devam ederse incelmesi çok güzel olacak inşallah devam eder B Baharyagmuru35 devam tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel gidiyorsun basaracaksin✌
75 76 da yine kaldım 3 haftadır Surekli duruyor 78 de 3 hafta kalmıştım.simdi de 75 de kaldım.
Sıkıldım ama bırakmıyorum Sagol canım

Canım senin dün gecen nasıl geçti. Gece bir ara delirmişsin kalmadılar dimi?
Sagol.cnm. kalmadılar ya gece 1 bckta gittiler bi de bahçede oturduk bacaklarımı ayaklarımı sinekler yedi en az 10 yeri ısırmışlar heryerim şişti çok kaşınıyor . Bi de muhabbet sarmadı yanlarında dursam patladım içeri girsem ayıp bi de altımda uzun taytla piştim sıcakta . Taytın içine bile girip yemiş sinekler .

Sağlıklı beslendiği ve spor yaptığın için emin ol o yağdan değildir ödemdir tartiya inanmamak lazım bazen boşa moral bozuyor . Gerçekten uğraşıp çok çıkınca insan çok üzülüyor ama pes.etmek yok ben 3 hafta 78 de kaldım 3 haftadır da 75 e düşmüşken 76 ya geri çıktım inmiyorda ama.birakmiyorum.birakma o yağdan değildir . Matemetik olarak yani 7000 kalori almadığına göre 1 kilo da alman imkansız

Cinlere dikkat ettin bu sefer çarpılmadın ahahahha adet zamanı olmasa kesin eksi çıkarsın dicemde onun ödemi vardır inşallah en kötü sabit çıkarsın adetten snrada 60lardaa

Cinlere dikkat ettin bu sefer çarpılmadın ahahahha adet zamanı olmasa kesin eksi çıkarsın dicemde onun ödemi vardır inşallah en kötü sabit çıkarsın adetten snrada 60lardaa
inşlh canm yok cin min valla siz verdiğim gibi bu sefer hiç alkol almadım sıfır alkol ama yalan yok çok güzel şeyler yedimkaçamaklarımı Antalyada yaptgm gibi yaptm yani miktarlarını ufak tutmaya ve diğer öğünlerin ile dengelemeye çalstm canm inslh gene bu tatilden sabit dönüşümdür ama diyet beslenmedim ondan ekşi olmaz zaten regleye de 3gün var

Köyü olmuş o canım ya. Yara yapma bari kaşıyıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…