- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.561
Evet Sporları da güzel böyle devam ederse incelmesi çok güzel olacak inşallah devam ederSpora verdiği değer güzel böyle devam ederse hedef kilosunda çok güzel bir fiziğe sahip olacak
Annem zaten haftasonu benim yanımda olacaksın dedi. Babamıda dedemlerin yanına göndermeyi planlıyor adam kötü örnek yasen zamanını babanla değil annenle geçirsen ip incecik olursun şimdiye
annendeki disipline hayranımAnnem zaten haftasonu benim yanımda olacaksın dedi. Babamıda dedemlerin yanına göndermeyi planlıyor adam kötü örnek ya
Teşekkür ederim canım. Sizlerde çok şanslınız. Mutlu yuvanız yavrularınız var.annendeki disipline hayranım
babanla da dialoglarınız çok hoşuma gidiyor
maşallah kuzum sana çok şanslısın
75 76 da yine kaldım 3 haftadır Surekli duruyor 78 de 3 hafta kalmıştım.simdi de 75 de kaldım.Evet Sporları da güzel böyle devam ederse incelmesi çok güzel olacak inşallah devam ederB Baharyagmuru35 devam tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel gidiyorsun basaracaksin✌
Sagol.cnm. kalmadılar ya gece 1 bckta gittiler bi de bahçede oturduk bacaklarımı ayaklarımı sinekler yedi en az 10 yeri ısırmışlar heryerim şişti çok kaşınıyor . Bi de muhabbet sarmadı yanlarında dursam patladım içeri girsem ayıp bi de altımda uzun taytla piştim sıcakta . Taytın içine bile girip yemiş sinekler .Canım senin dün gecen nasıl geçti. Gece bir ara delirmişsin kalmadılar dimi?
Sağlıklı beslendiği ve spor yaptığın için emin ol o yağdan değildir ödemdir tartiya inanmamak lazım bazen boşa moral bozuyor . Gerçekten uğraşıp çok çıkınca insan çok üzülüyor ama pes.etmek yok ben 3 hafta 78 de kaldım 3 haftadır da 75 e düşmüşken 76 ya geri çıktım inmiyorda ama.birakmiyorum.birakma o yağdan değildir . Matemetik olarak yani 7000 kalori almadığına göre 1 kilo da alman imkansızSelam kızlar nasılsınız? Bugün sabah moralim çok bozuldu 57.5 çıktım tartıda gerçekten inanamıyorum. Bir haftadır şeker tüketmiyorum meyveyi de iyice kısmıştım. Ama canım çok tatlı isteyip duruyor iki gündür. Ben de isteğimi bastırsın diye dün ve önceki günlerde 3-4 dilim tavuk jambon yedim. Çok inceler ve dilim başına kalorisi 15-20 olmalı. Ama çok tuzlu olduğu için ödem yaptı galiba
Her gün en az 30 dk spor yapıyorum ter içinde kalıyorum, yediklerim 1000-1200 kalori arası ama yine de artı çıktımAdet de olamadım. Vücudumda çok ödem var parmaklarım bile şiş Bugün şeker isteğini bastırsın diye yoğurda erik ve kayısı doğradım yedim artık. Akşam da kabak yiyeceğim. Canım çok sıkıldı bu kadar artı görmeye B Baharyagmuru35 seni çooook iyi anladım valla
Demek eşi kıskanıyor spor yapsın istemiyorgördüm fotolarini gayet fit olmuş maşallah
Alemsiniz kızlarOnun eşi zaten çocuk gibi canım tam spora gitcek dün kızın başına iş aştı
Ne yedirdi babanBen napıyım kediyi kitabı aldım yatağıma geçtim. Sonra kedi bile dayanamadı gitti yanlarına çok zor çooookkkk. Babam en büyük destekçim dediğim adam en büyük düşmanım çıktı.
Cinlere dikkat ettin bu sefer çarpılmadın ahahahhaahahaahaa
Yok tatlım yarn sabah tartılcam ama görüntü ve kıyafetlerde hiç bir farklılık yada vücutta şişlik vs. Yok canm ondan hala 62civariyımdr diye düşünüyorum ama bakalım yarın görücez akmı karamı
Kesinle canımbundan 5 kilo daha az olsaydım ama sporsuz o kiloya inmiş olsaydım kesinlikle şuan ki kadar mutlu olmazdım sporun verdiği görüntü sıkılık,özgüven ve enerji bambaşka sporsuz bir hayat düşünemiyorum valla zaten bağımlılk yapyr
3 kere Opup basimin ustune koyup yesem nasil olur acebaO zaman şöyle düşün yediklerinle konuş seni yiyince bana hiç kilo aldirmayacaksin de
Olmaz bu seferde çok aşırı oldu seni severse yediğin gitmek istemez sana yapışır kalır3 kere Opup basimin ustune koyup yesem nasil olur aceba
inşlh canmCinlere dikkat ettin bu sefer çarpılmadın ahahahhaadet zamanı olmasa kesin eksi çıkarsın dicemde onun ödemi vardır inşallah en kötü sabit çıkarsın adetten snrada 60lardaa
Köyü olmuş o canım ya. Yara yapma bari kaşıyıpSagol.cnm. kalmadılar ya gece 1 bckta gittiler bi de bahçede oturduk bacaklarımı ayaklarımı sinekler yedi en az 10 yeri ısırmışlar heryerim şişti çok kaşınıyor . Bi de muhabbet sarmadı yanlarında dursam patladım içeri girsem ayıp bi de altımda uzun taytla piştim sıcakta . Taytın içine bile girip yemiş sinekler .
Baklava dondurma üzüm karpuz en şekerli şeylerNe yedirdi baban
Yok.yok maşallahBaklava dondurma üzüm karpuz en şekerli şeylerben işte üzümle kaçtım
YalvarayimOlmaz bu seferde çok aşırı oldu seni severse yediğin gitmek istemez sana yapışır kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?