Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tam orasına simit bölgesi deniyor. senin için bu yazıyı kopyalıyorum iyice oku bak:

Göbek yağları yanlızca görüntü açısından diil ,sağlık açısından da çok önemlidir.Diyet ve spor bu yağları eritmek konusunda yardımcı olmadıysa başka faktörler etkili demektir.

STRESLİSİNİZ
Stresli bir hayat, kilo vermenizi zorlaştırır, özellikle orta vücut bölgesinde. Bunun sebebi kısmen bu stresli dönemlerde tükettiğiniz yüksek yağlı ve yüksek kalorili yiyecekler ama daha çok, vücudunuzda salgılanan stres hormonu kortizol. Bu hormonlar vücudunuzdaki yağı hapseder.

YANLIŞ YAĞLARI TÜKETİYORSUNUZ
Vücudumuz tüm yağlara aynı şekilde tepki vermiyor. Araştırmalar yüksek miktarda doymuş yağ (et ve süt ürünlerinde bulunan yağlar) tüketiminin derindeki yağları arttırdığını söylüyor !

ÇOK FAZLA İŞLENMİŞ GIDA TÜKETİYORSUNUZ
Diyetisyen Kate Patton, “Beyaz ekmek, kraker ve cips gibi işlenmiş tahıllar içeren gıdalar, tatlandırılmış içecekler ve tatlılar vücudumuzdaki inflamasyonu arttırır. Göbek yağları bu inflamasyon ile ilişkilidir dolayısıyla işlenmiş gıdalar tüketmek yağlarınızı eritmenizi zorlaştırır” diyor.

UYKU DÜZENİNİZ KÖTÜ
Eğer siz de günde 6 saatten az uyuyorsanız bel bölgenizdeki yağları eritmeniz zor olacaktır. 16 yıl süren ve 70 bin kadınla yapılan bir araştırmaya göre 5 saat ve daha altında uyuyan kadınların kilo alma ihtimali yüzde 30 daha fazla.Amerikan Ulusal Sağlık Enstitüsü, yetişkinlerin 7-8 saat uyumasını öneriyor

MOTİVASYONUNUZ DÜŞÜK
Göbek yağlarınızı eritmek için gerekli olan çalışmaları yapacak motivasyonunuz var mı? “Bunu başarmak için hem düşük kalorili bir diyet hem de ağırlık ve kardiyovasküler antrenman yapmanız gerekiyor” diyor Dr Kashyap: “Eğer başarmak için motive olursanız genetik problemleri aşabilirsiniz.”!

B Baharyagmuru35 stres hormonu özellikle senin birinci sorunun bu hormon direk göbek yağlarını tutuyor o bölgede yağın tutulup kalmasını sağlıyor ve sen gece gündüz sürekli stresisin sürekli olumsuz yazılarını okuyoruz hem kiloların ve kilo verme sürecinde ilgili çok olumsuz ve hep negatifesin hemde özel hayatın ile de ilgili hep seni bir memnuniyetsizlik ve mutsuzluk içeren negatif lik dolu yazılarını okuyoruz ve bunlardan vazgeçmezsen simit bölgende yağ tutulumu kolay kolay gitmez çok kez uyardk hep aynı gidiyorsun ama bari karın yağlarından kurtulmak için artk olumsuz düşünüp durmaktan vazgeç canım

Simit aslında karaciğer yağlanmasını da gösteriyor.

Puiz buin kullandın mı bu bize iyi gelmişti canım bende krem açıldıktan sonra bir ay içinde bitirmezsem kaşıntım olur su bazlı kremleri daha çok tercih ederim yağ bazlı olanlar pütür pütür yapıyor benide

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Mavi95-- 75.2 ----
dugi--56.6 ----
kaptinn--58.8 ----

antiaging--68.5 ----
cakilinannesi--74.5 ----
Dlrykc--53.6 ----
yellow girl--62.3 ----
Verano_porteno--61.6 ----

Yazdım canım sorun değil başta canım çok sıkıldı ama şu an moralimi bozmuyorum. Hafta sonu Türkiye'ye geldim erkek arkadaşımla alışverişe çıktık bu bana asla olmaz dediğim şortlar oldu bana hatta beli pot yaptı :) Kilomun geri kalanını da veririm inşallah :)

Iyi haftalar kızlar nasılsınız bugün eve döndüm ödemler ile beraber 70.50 çıktım ayak parmaklarım patlıcan gibi ellerim sarma gibi wc de düzensiz çarşamba kilom belli olur sanırım
Hoşgeldin canım ❤ tatil iyi gelmiştir ödemler de yakında gider zaten canm umarım çoğuda ödemdir ve çabucak geri gider

bende senin ismini görünce çok şaşırdım çok almamıştın aslında ama herkes gayet iyiymiş demekki neyse son kiloların kalmış artık rahatça verirsin inşallah

29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemizin sonuçları

Mavi95= 568+257.5+0+550+490.5+105=1971
Buki_89=0
cakilinannesi= 865+710+395+740+750=3460
dugi=240=240
ucukgenclik=0
tgb1907=0
antiaging=80+300+240+320=940
Dlrykc=0
verano_porteno=0

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=
Yellow girl=

Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..

Canım son listeyi kopyalamamışsın. Ben c.tesi 990 puanlık spor yaptım. Benimki önemli değil de belki c.tesi başka ekleyen vardır sporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…