- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.821
Tam orasına simit bölgesi deniyor. senin için bu yazıyı kopyalıyorum iyice oku bak:Eki Görüntüle 2295509 internette buldum tam olarak burası o gördüğünüz gibi etekli fotomdada olduğu gibi benim.en büyük derdim ne ypicsm nasıl ertcem gerçi bölgesel erime yok sadece sikilasma var cardio ile eriyecekte büyük dert bu kısım başıma.
Her etek her tsort geniş görünüyor burası yüzünden . Belim ince kalcam aşırı çok değil.ama bu yanlar yüzünden kıyafetler genişten alıyor geniş gorunuyorum. Sırf burası yüzünden elbiselerin altına bu sıcakta korse giymekten sıkıldım. Tayt giyiyorum çıkıntılı çıkıntılı duruyor. Uzun tsortsuz tayt giyemiyorum. Biktimya annemde ablamda yok babaannemde vardı ona çekmişim . 68 kilo bile olsam oluyor ama tabi 75 kilodaki kadar olmaz .
Hani ağır yaşamlarda et parçaları bağımsız buyuyorya oturunca aynada bakıyorum ayrı bir bolum gibi bu iki yer yağ olduğu çok belli gıcık edici . Demekki bende 300 kilo olsam aynı onlar gibi benim de bu yanlarim ayrı bolum oluşturup sarkardı oyu igrenc .
En çok eritmek istediğim yer burası
Sonra sırtım kalın yağ oranı orda çok var ve kollarda ikinci sırt ve kol
3. Mide üstü yağları iç organ yağlanması o da . 90 da iyice dışarı belirginlesmisti şimdi sadece içerde kalan kısmı eritmek istiyorum .
Yani dıştaki belirginlesme yok incecik ama içerdeki yağlanma var hala benim gorecegm kadar katlanma var
Bir de iç bacak yağları.
Yağsız vücut ağırlığım 57 imiş ben 75 im yani 18 kilo yağ var vücudumda ben 67 olsam yeter . Görüntü muhteşem düzelir o zaman . 10 kg yağ oranı normal bence .
Spor salonunda yeni tanistigim kişilere soruyorum nasılım diye bence normalin iyi görünüyorsun ama bence biraz daha kilo versen olur diyolar o da işte tam 7 8 kilo yani 68 69 yanı hedefim . Ama 75 de 3 haftadır yine tıkandım . Bi 74 e indem gerisi gelecek biliyorum
Simit aslında karaciğer yağlanmasını da gösteriyor.Tam orasına simit bölgesi deniyor. senin için bu yazıyı kopyalıyorum iyice oku bak:
Göbek yağları yanlızca görüntü açısından diil ,sağlık açısından da çok önemlidir.Diyet ve spor bu yağları eritmek konusunda yardımcı olmadıysa başka faktörler etkili demektir.
STRESLİSİNİZ
Stresli bir hayat, kilo vermenizi zorlaştırır, özellikle orta vücut bölgesinde. Bunun sebebi kısmen bu stresli dönemlerde tükettiğiniz yüksek yağlı ve yüksek kalorili yiyecekler ama daha çok, vücudunuzda salgılanan stres hormonu kortizol. Bu hormonlar vücudunuzdaki yağı hapseder.
YANLIŞ YAĞLARI TÜKETİYORSUNUZ
Vücudumuz tüm yağlara aynı şekilde tepki vermiyor. Araştırmalar yüksek miktarda doymuş yağ (et ve süt ürünlerinde bulunan yağlar) tüketiminin derindeki yağları arttırdığını söylüyor !
ÇOK FAZLA İŞLENMİŞ GIDA TÜKETİYORSUNUZ
Diyetisyen Kate Patton, “Beyaz ekmek, kraker ve cips gibi işlenmiş tahıllar içeren gıdalar, tatlandırılmış içecekler ve tatlılar vücudumuzdaki inflamasyonu arttırır. Göbek yağları bu inflamasyon ile ilişkilidir dolayısıyla işlenmiş gıdalar tüketmek yağlarınızı eritmenizi zorlaştırır” diyor.
UYKU DÜZENİNİZ KÖTÜ
Eğer siz de günde 6 saatten az uyuyorsanız bel bölgenizdeki yağları eritmeniz zor olacaktır. 16 yıl süren ve 70 bin kadınla yapılan bir araştırmaya göre 5 saat ve daha altında uyuyan kadınların kilo alma ihtimali yüzde 30 daha fazla.Amerikan Ulusal Sağlık Enstitüsü, yetişkinlerin 7-8 saat uyumasını öneriyor
MOTİVASYONUNUZ DÜŞÜK
Göbek yağlarınızı eritmek için gerekli olan çalışmaları yapacak motivasyonunuz var mı? “Bunu başarmak için hem düşük kalorili bir diyet hem de ağırlık ve kardiyovasküler antrenman yapmanız gerekiyor” diyor Dr Kashyap: “Eğer başarmak için motive olursanız genetik problemleri aşabilirsiniz.”!
Puiz buin kullandın mı bu bize iyi gelmişti canım bende krem açıldıktan sonra bir ay içinde bitirmezsem kaşıntım olur su bazlı kremleri daha çok tercih ederim yağ bazlı olanlar pütür pütür yapıyor benideTeşekkür ederim tavsiyen için. Ama ben güneşe çocuklar için geliyorum. Aslında benim için eziyet. Güneşe ve çoğu güneş kremine allerjim var. Bepanten yüzünden anjioödem geçirdim yıllar önce. Tek kullanabildiğim organik bir krem saraçoğlunun. 30 faktörlü. 5 günün sonunda o da sol göz altımda hafif şişliğe sebep oldu. Kullanmaya korkuyorum. Saat 4'e kadar gölgede kalıyorum, sonrasında da ancak 1 saat denize girebiliyorum. Genelde de soğuk suya o da çook güzel.
Tartilma en guzeli bugun dikkat edersin yarin tartilirsinGünaydın kızlarrr. Çookk uykusuzum ve de şiş hissediyorumbugün tartılmasam sorun olur mu acaba? Moralim bozulmasın dün sabah da hala artıydım
D dugi cnm bu hafta sen sonuncu olmuşun ve bu hafta neden artı geldiğini aşağıdaki linteki gruba belirtmen gerekiyor
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Hoşgeldin canımIyi haftalar kızlar nasılsınız bugün eve döndüm ödemler ile beraber 70.50 çıktım ayak parmaklarım patlıcan gibi ellerim sarma gibi wc de düzensiz çarşamba kilom belli olur sanırım
bende senin ismini görünce çok şaşırdım çok almamıştın aslında ama herkes gayet iyiymiş demekki neyse son kiloların kalmış artık rahatça verirsin inşallahYazdım canım sorun değil başta canım çok sıkıldı ama şu an moralimi bozmuyorum. Hafta sonu Türkiye'ye geldim erkek arkadaşımla alışverişe çıktık bu bana asla olmaz dediğim şortlar oldu bana hatta beli pot yaptı :) Kilomun geri kalanını da veririm inşallah :)
bende senin ismini görünce çok şaşırdım çok almamıştın aslında ama herkes gayet iyiymiş demekki neyse son kiloların kalmış artık rahatça verirsin inşallah
Canım son listeyi kopyalamamışsın. Ben c.tesi 990 puanlık spor yaptım. Benimki önemli değil de belki c.tesi başka ekleyen vardır sporunuBu hafta spor sonuç listemiz
1.miz 3460 puan ileKizilbodur
2.miz 1971 puan ile B Baharyagmuru35
3.müz 940 puan ile A antiaging
tebrikler kizlarr
4.müz 240 puan ile D dugi
listede olup hiç spor yapmayanlar
tugbaFB
D Dlrykc
Verano_porteno
Buki_89
ucukgenclik
Uygunsa bu sefer cezayı ben veKizilbodur verelim .. bence hiç spor yapmayanlar en az 30 dk hitt cardio yapsınlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?