- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.801
Canım bol bol krem süreydin keşke ama bide her krem iyi gelmiyor garnier en iyisi en güzle okutuyor ben Garnier en yüksek koruma olan bebeklere özel koruma olan büyük boyunu alıyorum bebeklere koruyucu olanı ailecek sürüyoruz ve denize çıkmadan 20dk hatta yarım saat önce sürsem daha etkili sonra denize indikten sonrada sürekli girip çıktık sık sık tazeliyoruz tekrar tekrar en 3-4 kez gün için kremlenuyoruz ve o şekilde hiçbir acıma yanma olmadan dönüyoruz onların üzerine ben bronzlastiricida sürüyorum o şekilde hiç acı vs. Olmadan bembeyaz halden boyu koyu renge döndü tenim canım sıfır acı ve ona rağmen de baya koyu güzel şekilde ronzlaştım ben yatp bronzlaşrken bile o hale gelmiyor dediğim kremi alıp gün içinde en az 3-4 kez tekrar tekrar kullanırsan canımVeteriner hekimim ama kamu personeliyim. Hekimlik yapmıyorum.
Ben izne çıkamıyor muyum şimdi.Gerçi izin başıma bela oluyor. En son dönemedim kilo almıştım. Tatilimi kısa kesiyorum zaten en azından deniz tatilini. Tüm Egeyi dolaşacaktım ama her zaman olduğu gibi yandım. Silverdin krem kantaron yağıyla dolaşıyorum.
En azından dün ve bugünkü menümü yazmasam. Kendimi izinde sanmıştım. Neyse 2 gün yetti. Yaptığım spora sayalım. Dün bugün 2 saat yüzme, 1,5 saat yürüme.
Bitter deglde sütlü findikliyi seviyorum diyette mecbur bitterBitter koymayaydın iyiydi B Baharyagmuru35 en sevdiği yiyecek.
Teşekkür ederim tavsiyen için. Ama ben güneşe çocuklar için geliyorum. Aslında benim için eziyet. Güneşe ve çoğu güneş kremine allerjim var. Bepanten yüzünden anjioödem geçirdim yıllar önce. Tek kullanabildiğim organik bir krem saraçoğlunun. 30 faktörlü. 5 günün sonunda o da sol göz altımda hafif şişliğe sebep oldu. Kullanmaya korkuyorum. Saat 4'e kadar gölgede kalıyorum, sonrasında da ancak 1 saat denize girebiliyorum. Genelde de soğuk suya o da çook güzel.Canım bol bol krem süreydin keşke ama bide her krem iyi gelmiyor garnier en iyisi en güzle okutuyor ben Garnier en yüksek koruma olan bebeklere özel koruma olan büyük boyunu alıyorum bebeklere koruyucu olanı ailecek sürüyoruz ve denize çıkmadan 20dk hatta yarım saat önce sürsem daha etkili sonra denize indikten sonrada sürekli girip çıktık sık sık tazeliyoruz tekrar tekrar en 3-4 kez gün için kremlenuyoruz ve o şekilde hiçbir acıma yanma olmadan dönüyoruz onların üzerine ben bronzlastiricida sürüyorum o şekilde hiç acı vs. Olmadan bembeyaz halden boyu koyu renge döndü tenim canım sıfır acı ve ona rağmen de baya koyu güzel şekilde ronzlaştım ben yatp bronzlaşrken bile o hale gelmiyor dediğim kremi alıp gün içinde en az 3-4 kez tekrar tekrar kullanırsan canım
Eki Görüntüle 2295504
Bende beyaz çikolataya bayılıyorum favorim o beyaz antep fıstıklı ımmmmmhhhhBitter deglde sütlü findikliyi seviyorum diyette mecbur bitterülker mavi paket varya tam o
Of beyaz vincenin findiklisi var denemediysen bi ara dene müthişBende beyaz çikolataya bayılıyorum favorim o beyaz antep fıstıklı ımmmmmhhhh
Kötüymüş canm ya malesef organımlar de hiç korumuyorTeşekkür ederim tavsiyen için. Ama ben güneşe çocuklar için geliyorum. Aslında benim için eziyet. Güneşe ve çoğu güneş kremine allerjim var. Bepanten yüzünden anjioödem geçirdim yıllar önce. Tek kullanabildiğim organik bir krem saraçoğlunun. 30 faktörlü. 5 günün sonunda o da sol göz altımda hafif şişliğe sebep oldu. Kullanmaya korkuyorum. Saat 4'e kadar gölgede kalıyorum, sonrasında da ancak 1 saat denize girebiliyorum. Genelde de soğuk suya o da çook güzel.
O beni yiyor resmenOf beyaz vincenin findiklisi var denemediysen bi ara dene müthiş
Beynimizi yiyorO beni yiyor resmen
Eki Görüntüle 2295509 internette buldum tam olarak burası o gördüğünüz gibi etekli fotomdada olduğu gibi benim.en büyük derdim ne ypicsm nasıl ertcem gerçi bölgesel erime yok sadece sikilasma var cardio ile eriyecekte büyük dert bu kısım başıma.
Her etek her tsort geniş görünüyor burası yüzünden . Belim ince kalcam aşırı çok değil.ama bu yanlar yüzünden kıyafetler genişten alıyor geniş gorunuyorum. Sırf burası yüzünden elbiselerin altına bu sıcakta korse giymekten sıkıldım. Tayt giyiyorum çıkıntılı çıkıntılı duruyor. Uzun tsortsuz tayt giyemiyorum. Biktimya annemde ablamda yok babaannemde vardı ona çekmişim . 68 kilo bile olsam oluyor ama tabi 75 kilodaki kadar olmaz .
Hani ağır yaşamlarda et parçaları bağımsız buyuyorya oturunca aynada bakıyorum ayrı bir bolum gibi bu iki yer yağ olduğu çok belli gıcık edici . Demekki bende 300 kilo olsam aynı onlar gibi benim de bu yanlarim ayrı bolum oluşturup sarkardı oyu igrenc .
En çok eritmek istediğim yer burası
Sonra sırtım kalın yağ oranı orda çok var ve kollarda ikinci sırt ve kol
3. Mide üstü yağları iç organ yağlanması o da . 90 da iyice dışarı belirginlesmisti şimdi sadece içerde kalan kısmı eritmek istiyorum .
Yani dıştaki belirginlesme yok incecik ama içerdeki yağlanma var hala benim gorecegm kadar katlanma var
Bir de iç bacak yağları.
Yağsız vücut ağırlığım 57 imiş ben 75 im yani 18 kilo yağ var vücudumda ben 67 olsam yeter . Görüntü muhteşem düzelir o zaman . 10 kg yağ oranı normal bence .
Spor salonunda yeni tanistigim kişilere soruyorum nasılım diye bence normalin iyi görünüyorsun ama bence biraz daha kilo versen olur diyolar o da işte tam 7 8 kilo yani 68 69 yanı hedefim . Ama 75 de 3 haftadır yine tıkandım . Bi 74 e indem gerisi gelecek biliyorum
Ben kendim için garnier in 50 faktörünü kullanırım hep. Ama bu sene bebek olunca ne alayım diyordum. Hiç hipp kullandınız mi peki? Hipp alcaktım ama bundan mi alsam acabaCanım bol bol krem süreydin keşke ama bide her krem iyi gelmiyor garnier en iyisi en güzle okutuyor ben Garnier en yüksek koruma olan bebeklere özel koruma olan büyük boyunu alıyorum bebeklere koruyucu olanı ailecek sürüyoruz ve denize çıkmadan 20dk hatta yarım saat önce sürsem daha etkili sonra denize indikten sonrada sürekli girip çıktık sık sık tazeliyoruz tekrar tekrar en 3-4 kez gün için kremlenuyoruz ve o şekilde hiçbir acıma yanma olmadan dönüyoruz onların üzerine ben bronzlastiricida sürüyorum o şekilde hiç acı vs. Olmadan bembeyaz halden boyu koyu renge döndü tenim canım sıfır acı ve ona rağmen de baya koyu güzel şekilde ronzlaştım ben yatp bronzlaşrken bile o hale gelmiyor dediğim kremi alıp gün içinde en az 3-4 kez tekrar tekrar kullanırsan canım
Eki Görüntüle 2295504
Canım ben de çocuk olunca çocuk için organları denedim valla çocuğum o yıl sürtı filan acıdı yani alma bu benim attığımı al bizde bembeyazız kızımada bana da bunu sürüyorum en iyi bu 100de 100 koruyor bebeği çok rahat edersin beyaz ve hassas tenler ve bebekler için olanı bu resimdeki zaten canımİi
Ben kendim için garnier in 50 faktörünü kullanırım hep. Ama bu sene bebek olunca ne alayım diyordum. Hiç hipp kullandınız mi peki? Hipp alcaktım ama bundan mi alsam acababiz ailecek beyazız baya. Biz önemli değiliz de çocuk yanmasın
Çok iyi oldu vallaCanım ben de çocuk olunca çocuk için organları denedim valla çocuğum o yıl sürtı filan acıdı yani alma bu benim attığımı al bizde bembeyazız kızımada bana da bunu sürüyorum en iyi bu 100de 100 koruyor bebeği çok rahat edersin beyaz ve hassas tenler ve bebekler için olanı bu resimdeki zaten canımben en memnun bundan kaldım canim eczaneden organik markalardan 100tl ye 150tl ye aldıklarım bile böyle korumadılar
Teyzem onu kullanıyor memnun o daİi
Ben kendim için garnier in 50 faktörünü kullanırım hep. Ama bu sene bebek olunca ne alayım diyordum. Hiç hipp kullandınız mi peki? Hipp alcaktım ama bundan mi alsam acababiz ailecek beyazız baya. Biz önemli değiliz de çocuk yanmasın
Bilmiyorum ama genede ben spreye pek bukadar güvenemiyorum aklımdan hep şu geçiyor bu koyu krem şeklinde tabaka yapıyor koruyor ama sprey daha sıvı kıvamlı sprey kıvamında bir şey okadar iyi koruyamaz diye düşünüyorum bana öyle geliyor hep ondan sprey denk geldimi almıyorum bunu bulana kadar geziyorum bunu bulup alıyorum canm açıkçası sprey olanı içime sinmedi ondan dolayıda hiç denemedim sprey olanı bronzlastırıcılarndan kullanyrm onlar zaten bronzluk için karışık yağ lar şeklinde olduğu için sprey olması güzel ama korucuda içeriği farklıÇok iyi oldu vallaspreyiyle bunun arasında fark var mı acaba ikisi de kids 50 faktör
Anladım canım teşekkür ederimmmBilmiyorum ama genede ben spreye pek bukadar güvenemiyorum aklımdan hep şu geçiyor bu koyu krem şeklinde tabaka yapıyor koruyor ama sprey daha sıvı kıvamlı sprey kıvamında bir şey okadar iyi koruyamaz diye düşünüyorum bana öyle geliyor hep ondan sprey denk geldimi almıyorum bunu bulana kadar geziyorum bunu bulup alıyorum canm açıkçası sprey olanı içime sinmedi ondan dolayıda hiç denemedim sprey olanı bronzlastırıcılarndan kullanyrm onlar zaten bronzluk için karışık yağ lar şeklinde olduğu için sprey olması güzel ama korucuda içeriği farklı
Alışverişe çıktığımda bakayım ikisine deTeyzem onu kullanıyor memnun o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?