- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.861
Gebeyken en sevdiğim şey regli olmamaktıBenim günüm geldi ama adet hala gelmedi ve bugün her yerim patlıycak gibi şiş karnım davul gibi hissediyorum of olsak da bir rahatlasak ya keşke kadınlar 3ay da yada 6ay da bir adet olsa imişher ay her ay aynı şeyleri yaşamak çok kötü
Of bnce de ya bas belası bir dert vallahi . Hele bu sıcakta iğrenç zaten ben de biktimBenim günüm geldi ama adet hala gelmedi ve bugün her yerim patlıycak gibi şiş karnım davul gibi hissediyorum of olsak da bir rahatlasak ya keşke kadınlar 3ay da yada 6ay da bir adet olsa imişher ay her ay aynı şeyleri yaşamak çok kötü
Canm bu hafta sporu ev temizliği olarak yapıcamekstra spor yapmaya bilirim canm evim çok büyük ve hertaraf cam şu katlanan cam balkonlar varya hani tepeulye kadar cam oluyor tek tek katlayıp açık balkona çevirebiliyorsun balkonum onlardan o camlar komple silincek ve benim 2 adet balkonum var üstelikikisinede buyük boy sürgülü cam kapılardan çıkılıyor düşün bunlara bide diğer 3tane daha oda ve mutfağın camları vs. Eklendiğini düşün ve tüm kapılar beyaz lake kapı ve mutfak var bende vs. Vs. Evim çok ince detaylı uğraştırıcı yani canım bayrama kadar bunları bitiricem bir gün komple camlar,birgün kapılar,birgün katlanan cam balkon, bir gün banyo mutfak desek hesaplayıp bunları tamamlasam ve arada en az 1yada 2 gün de kuaför ve kıyafet alış verişi yapmayı düşünüyorum canım ondan bu hafta spor listesinde olmam yoğunluğum bayram da da devam eder zaten gezeriz aile ziyaretleri filan da derken vakit bulamayabilirim canm benim anca bayram sonra hatta eylül başı gibi eski düzenim yerine anca oturur
Canım adet gününe 3 gün kala hergün civanperçimi iç hem ağrısız hemde zamanında getirirBenim günüm geldi ama adet hala gelmedi ve bugün her yerim patlıycak gibi şiş karnım davul gibi hissediyorum of olsak da bir rahatlasak ya keşke kadınlar 3ay da yada 6ay da bir adet olsa imişher ay her ay aynı şeyleri yaşamak çok kötü
terzi halleder canım ama güvendiğin bir yere verKızlar gardrobu düzenledim çok begendigim sadece 1 yıl giyip eskimetemeden kilo aldığım için giyemediğim kabanım artık oluyor hatta baya da pay kaliyor . Gobegi asla kapanıyordu beli heryeri sıkıyordu şimdi ise resmen bol .
O olmuyo diye aldığım kırmızı kabanım da çok hoş ama o da çok bol duruyo napsam ki bu yıl bu bollukla o kirmiziyi giyemem terzi daraltır mi ki
Canim dizimden dolayi HIIT yapamam , malesef Tek yapabildigim yuzme su siralar. Bana yemekle alakali ceza verin lutfenBu hafta spor sonuç listemiz
1.miz 3460 puan ileKizilbodur
2.miz 1971 puan ile B Baharyagmuru35
3.müz 940 puan ile @antiaging
tebrikler kizlarr
4.müz 240 puan ile D dugi
listede olup hiç spor yapmayanlar
tugbaFB
@Dlrykc
Verano_porteno
@Buki_89
ucukgenclik
Uygunsa bu sefer cezayı ben veKizilbodur verelim .. bence hiç spor yapmayanlar en az 30 dk hitt cardio yapsınlar??
Yemek demekki kolay senin için zor olsun birazCanim dizimden dolayi HIIT yapamam , malesef Tek yapabildigim yuzme su siralar. Bana yemekle alakali ceza verin lutfen
Bu astarsz kalin kece gibi .Kotondan almistim baya bol ama emanet gibi duruyorterzi halleder canım ama güvendiğin bir yere ver
bir de biraz tuzlu yapabilirler içinde astar vardır muhtemelen onu söküp tekrar dikecekler felan
bennimde kabanım bol geliyordu düğmelerinin yerini değiştirdim tam bedenime göre oldu
hamile iken de düğmelerini en başa dikip öle giymiştim
Cidden işini iyi yapan bir yere ver canım. Kimisi ben yapamam da diyebilir. İşinin ehli yaparsa çok da güzek giyersinKızlar gardrobu düzenledim çok begendigim sadece 1 yıl giyip eskimetemeden kilo aldığım için giyemediğim kabanım artık oluyor hatta baya da pay kaliyor . Gobegi asla kapanıyordu beli heryeri sıkıyordu şimdi ise resmen bol .
O olmuyo diye aldığım kırmızı kabanım da çok hoş ama o da çok bol duruyo napsam ki bu yıl bu bollukla o kirmiziyi giyemem terzi daraltır mi ki
Beni çıkarabilirsin canım5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=
Yellow girl=
Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..
5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=
Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..
Ölmüştüm o günblonde ambition nasilsin canim ❤ temizliğe başladın mı? Hafta sonu kulağıni cok çınlattım temizlik yaptim salon ve mutfagi temizledim ve yoruldum haliyle ama senin ablanın evini bi günde kapı dahil sildigin akla geldi kalk kiz tubi ne yorulması 2 odada dedim ve tüm evi bitirdim (kapılar kaldi ama hafta ici bi gün artik )
Teşekkür ederiz canımbayrakm temizliği yapanlar kolay gelsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?