- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.841
Aa baktım.ama gözden kaçmış olabilir sonuç değişmiyor zaten ama degstereyim cnm kusura bakma cidden gormedimCanım son listeyi kopyalamamışsın. Ben c.tesi 990 puanlık spor yaptım. Benimki önemli değil de belki c.tesi başka ekleyen vardır sporunu
Yo önemli değil cidden benim için. Değişmedi de zateb sonuç, herkesi çok takip edemiyorum belki etkilenen başkası vardır diye dedim. Niyetim açık bulmak, yanlış düzeltmek değil, arada kaynıyor bazen ciddenBu hafta spor sonuç listemiz
1.miz 4450 puan ileKizilbodur
2.miz 1971 puan ile B Baharyagmuru35
3.müz 940 puan ile A antiaging
tebrikler kizlarr
4.müz 240 puan ile D dugi
listede olup hiç spor yapmayanlar
tugbaFB
D Dlrykc
Verano_porteno
Buki_89
ucukgenclik
Uygunsa bu sefer cezayı ben veKizilbodur verelim .. bence hiç spor yapmayanlar en az 30 dk hitt cardio yapsınlar??
#listemiz yenilendi
#yanlisliktan dolayı kusura bakma tekrar canimmKizilbodur
Biliyorum cnm kaynayabiliyor olabilir yanlis anlamam ben iyi niyetini biliyorumYo önemli değil cidden benim için. Değişmedi de zateb sonuç, herkesi çok takip edemiyorum belki etkilenen başkası vardır diye dedim. Niyetim açık bulmak, yanlış düzeltmek değil, arada kaynıyor bazen cidden
5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=
Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..
Ekleseydin keşke canım eklemesen bile vücuduna çok güzel fayda saglamissin spor yaparakB Baharyagmuru35 canım liste için saol
benim çok sporum vardı ama eklemediğim için cezayı bende çekicem
30 dk hit cardiyo cezamız
Biliyorum cnm kaynayabiliyor olabilir yanlis anlamam ben iyi niyetini biliyorumsen eklememissin puan ondan ben öyle hesaplamışım şimdi tekrar baktım 990 eklenmemiş pazar gunu de geçmiş bugün pazartesi 2 gün eklemeyince ben de ondan hesapladım herhalde yok diye . Sormam lazımdı gerçi benim hatam ama kimse zaten spor yapmıyor yoktur diye hesapladım 3 4 kişiyiz spor yapan spor listesi de pek umursanmiyor gibime gelmeye başladı artık .
3 kez dondum sayfayı ama demekki hepsinde gözümden kaçmış cnm neyse halloldu valla baya süpersin bu puanlarla 1.lik hep senin . Günlük puan rekoru sendeEki Görüntüle 2295763
Ekledim canım. Ben sporumu kızım akşam yatınca yapıyorım. Gece 12den sınra eklemişim c tesi gecesi
Tatilini tskipteydm masalahhhh ne guzel gezdiniz oyleIyi haftalar kızlar nasılsınız bugün eve döndüm ödemler ile beraber 70.50 çıktım ayak parmaklarım patlıcan gibi ellerim sarma gibi wc de düzensiz çarşamba kilom belli olur sanırım
evet canım haftanın 2 günü spor salonuna gidiyorum 1 saat, her gün yürüyüşüm mutlaka oluyor artı evde de yapmaya çalışıyorum.Ekleseydin keşke canım eklemesen bile vücuduna çok güzel fayda saglamissin spor yaparak
Canm bu hafta sporu ev temizliği olarak yapıcamSen baya spor yapıyorsun cnm neden listede olmak istemiyorsun artık
Bu hafta yaptığım sporun üstüne bayram hedefimden uzaklaşıyor olmam kaç puanKizilbodur 4450 puan
Canımmm 4450 puan ile sen sadece haftanın 1.si diil gelmiş geçmiş tüm spor listelerinin 1.si oldun bunu rekor olarak yazmak lazım maşallah sana harikasın canım bunun karşılığını her cuma tartıda alıyor olmakta ayrıca güzel ❤
Benim günüm geldi ama adet hala gelmedi ve bugün her yerim patlıycak gibi şiş karnım davul gibi hissediyorum of olsak da bir rahatlasak ya keşke kadınlar 3ay da yada 6ay da bir adet olsa imişBenim adete 2 gün kaldı cuma da adetli tartilicam ne kdr doğru olur tartışılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?