Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecmis olsun kuzum. Sene sonunda bixde evrak toplardik kapali dolaplarda nasi tozlaniyolar hic anlamamm

tatlı neyse de sarmaya dayanamazdım sanırım. bayramlar hep bozuyor diyeti
Amin amiiinnnn esime diyorun gel artik yetti
eylül ekim gibi gelmeyecekmiydi .
Cabuk gel bekliyorum seni tatli kiz

Vermistin 12 ye 5 kala
gelirim gelirim bugün başladım spora da başlayacam yogaya da şekerden çok tiksindim zaten bir ay aklıma gelmez diye ümit ediyorum

zeytin yağı varsa bir kaşık ç yatmadan önce canım iyi gelir
Gunaydin kizlaarr ❤ bugunde temizlige devam edicem planimda arifeden anneme gitmek var o yuzden ütülerimi falan halletmem lazim biran once
bayramda annende mi kalacaksın

Evet daha 3 4 ay orda maleseff

zeytin yağı varsa bir kaşık ç yatmadan önce canım iyi gelir

bayramda annende mi kalacaksın
Arifeden gidip 1. Gun kayinvalideme gecicem kuzum hem annemlerin ordaki akrabalarida gezerm kahvaltiyi da annemde yaparim dedm kardesim izine geliyo da yegenini ozlemis

Merhaba kızlar. Dün spordan ve az yemekten sonra yine korkunç ateş ve boğaz ağrısıyla uyandım. Aynı enfeksiyon uyandığı için tekrar antibiyotik başladım. 3 ay içindeki 3. antibiyotikli ağır hastalığım başladı. Şu an çok stresli bir dönemden geçiyorum. Buradaki işin hesaplarını kapatmak, eşya toplamak, taşınmak, uzaktan sürdürdüğüm işleri tamamlamak derken uykusuzluk ve stresten çok yorgun düştüm. Günde en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum yoğunluktan. Açıkçası buranın yarışma stresinin de beni çok kötü etkilediğini fark ettim, dün yataktan sıçrayıp eyvah bildirim yapmadım diye uyandım Sonra dedim ki ben ne yapıyorum, buraya eğlenmek için gelmiştim ne hale düştüm.

Ben Türkiye'ye yerleşip düzenimi iyice kurana kadar spora diyete ara veriyorum. Sağlıklı besleneceğim ama tartılmayacağım. Kendimi hazır hissedene kadar bir de bu konuyu stres meselesi haline getirmeyeceğim. Zaten verilecek çok kilom da yok halimden memnunum. Beni mezun edin güzeller olur mu? Belki 2-3 ay sonra yeniden katılırım aranıza

canım allah kolaylık versin biz şurdan şuraya taşınıyoruz da ölüyoruz sen ülke değiştiriyosun kolay olmasa gerek yaşadıkların
liste konusunda da baktım mezunda edemiyoruz seni hedef kilon 50 imiş 53 lerde felan olman lazım mezun olmak için o nedenle bu hafta bildirim yapabilirim dersen bayram sonrası izine ayırırız (bu hafta direk listeden ayrılmak istiyor dediğimde 6 ay yarışamazsın) karar senin canım
bu arada çok geçmiş olsun salgın var sanırım dikkat et

Kaptanım çok teşekkür ederim hepimize kolaylık versin. Şimdi bu hafta sağlam beslenip spor yapamayacağım, cuma bildirim yaparım ama artı çıkarsam hem ben daha çok stres olacağım hem de sizin ortalamanızı düşüreceğim. Hem 2 hafta izin yetmez bana şöyle en az bir iki ay sakinlemek istiyorum. Bu sırada kilo verirsem ne ala ama veremezsem de sorun yok. Listede olmak önemli değil arada gelir yazarım belki. Çok sevdim sizleri

tamam kuzum bizde seni çok sevdik her zaman gel bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…