- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.001
Gecmis olsun kuzum. Sene sonunda bixde evrak toplardik kapali dolaplarda nasi tozlaniyolar hic anlamammkızlar günaydın
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
o kadar yoruluyorum ki iş yerinde akşam 9 da uyuyorum
tatlı neyse de sarmaya dayanamazdım sanırım. bayramlar hep bozuyor diyetiZaten şeker bayramında da yemedim canım bu yaz tatillerden ve bayramlardan hep sabit kalarak sıfır artı ile çıktımeşimin akrabaları iki bayramda da yöresel börekler,tatlılar ve sarmalar mutlaka yapıyorlar ve şimdi gene kavurma vs. Et çeşitlerinin yanına onlardan dizecekler masaya geçen bayram da da keteler ,el açması baklavalar ,sarmalar,ev limonatası vs. Vs. Neler neler Havlarda uçtu ama ben yemedim yada bir çatal kadar parça koparıp taddım okadar gene öyle yapıcam canm sadece et ve salata yerim bol bol da çay içip nefsimi öldürmeye bakarım
eylül ekim gibi gelmeyecekmiydi .Amin amiiinnnnesime diyorun gel artik yetti
gelirim gelirim bugün başladım spora da başlayacam yogaya da şekerden çok tiksindim zaten bir ay aklıma gelmez diye ümit ediyorumCabuk gel bekliyorum seni tatli kiz
Vermistin 12 ye 5 kala
zeytin yağı varsa bir kaşık ç yatmadan önce canım iyi gelirkızlar günaydın
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
bayramda annende mi kalacaksınGunaydin kizlaarr ❤ bugunde temizlige devam edicem planimda arifeden anneme gitmek var o yuzden ütülerimi falan halletmem lazim biran once
Evet daha 3 4 ay orda malesefftatlı neyse de sarmaya dayanamazdım sanırım. bayramlar hep bozuyor diyeti
eylül ekim gibi gelmeyecekmiydi .
gelirim gelirim bugün başladım spora da başlayacam yogaya da şekerden çok tiksindim zaten bir ay aklıma gelmez diye ümit ediyorum
Geçmiş olsun kaptanımkızlar günaydın
Arifeden gidip 1. Gun kayinvalideme gecicem kuzum hem annemlerin ordaki akrabalarida gezerm kahvaltiyi da annemde yaparim dedm kardesim izine geliyo da yegenini ozlemiszeytin yağı varsa bir kaşık ç yatmadan önce canım iyi gelir
bayramda annende mi kalacaksın
bizim 10 senelik klasörler var düşün sen tozuGecmis olsun kuzum. Sene sonunda bixde evrak toplardik kapali dolaplarda nasi tozlaniyolar hic anlamamm
ay nasıl içilir zeytin yağızeytin yağı varsa bir kaşık ç yatmadan önce canım iyi gelir
Gecmis olsun kuzum
teşekkürler kızlarGeçmiş olsun kaptanım
içme zaten kusasim gelmişti bir kere içeyim dedimbizim 10 senelik klasörler var düşün sen tozu
ay nasıl içilir zeytin yağı
teşekkürler kızlar
kv de de mi uyucaksın .Arifeden gidip 1. Gun kayinvalideme gecicem kuzum hem annemlerin ordaki akrabalarida gezerm kahvaltiyi da annemde yaparim dedm kardesim izine geliyo da yegenini ozlemis
bende içemem ama bir ihtimal sen içebilirsin diye düşündümbizim 10 senelik klasörler var düşün sen tozu
ay nasıl içilir zeytin yağı
teşekkürler kızlar
Yok kuzu o zaten dibimde oturuyo bayramlasir donerim eve cocukla sicakta gezemem cokkv de de mi uyucaksın .
sayılı gün hızlı geçer canım gelince tekrar gidecek mi ?
Sen o kovonoza söyle "50kilo olunca seni yiyeceğim" diyeBu ara gözümü mutfaktaki kavanoza diktim valla. Gidip gelip onu gözetliyorum. Sonra diyorum ki senib neyine çikolata kreması
canım allah kolaylık versin biz şurdan şuraya taşınıyoruz da ölüyoruz sen ülke değiştiriyosun kolay olmasa gerek yaşadıklarınMerhaba kızlar. Dün spordan ve az yemekten sonra yine korkunç ateş ve boğaz ağrısıyla uyandım. Aynı enfeksiyon uyandığı için tekrar antibiyotik başladım. 3 ay içindeki 3. antibiyotikli ağır hastalığım başladı. Şu an çok stresli bir dönemden geçiyorum. Buradaki işin hesaplarını kapatmak, eşya toplamak, taşınmak, uzaktan sürdürdüğüm işleri tamamlamak derken uykusuzluk ve stresten çok yorgun düştüm. Günde en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum yoğunluktan. Açıkçası buranın yarışma stresinin de beni çok kötü etkilediğini fark ettim, dün yataktan sıçrayıp eyvah bildirim yapmadım diye uyandımSonra dedim ki ben ne yapıyorum, buraya eğlenmek için gelmiştim ne hale düştüm.
Ben Türkiye'ye yerleşip düzenimi iyice kurana kadar spora diyete ara veriyorum. Sağlıklı besleneceğim ama tartılmayacağım. Kendimi hazır hissedene kadar bir de bu konuyu stres meselesi haline getirmeyeceğim. Zaten verilecek çok kilom da yok halimden memnunum. Beni mezun edin güzeller olur mu? Belki 2-3 ay sonra yeniden katılırım aranıza
canım allah kolaylık versin biz şurdan şuraya taşınıyoruz da ölüyoruz sen ülke değiştiriyosun kolay olmasa gerek yaşadıkların
liste konusunda da baktım mezunda edemiyoruz seni hedef kilon 50 imiş 53 lerde felan olman lazım mezun olmak için o nedenle bu hafta bildirim yapabilirim dersen bayram sonrası izine ayırırız (bu hafta direk listeden ayrılmak istiyor dediğimde 6 ay yarışamazsın) karar senin canım
bu arada çok geçmiş olsun salgın var sanırım dikkat et
tamam kuzum bizde seni çok sevdik her zaman gel beklerizKaptanım çok teşekkür ederim hepimize kolaylık versin. Şimdi bu hafta sağlam beslenip spor yapamayacağım, cuma bildirim yaparım ama artı çıkarsam hem ben daha çok stres olacağım hem de sizin ortalamanızı düşüreceğim. Hem 2 hafta izin yetmez bana şöyle en az bir iki ay sakinlemek istiyorum. Bu sırada kilo verirsem ne ala ama veremezsem de sorun yok. Listede olmak önemli değil arada gelir yazarım belki. Çok sevdim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?