- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.981
Nasıl o kadar zipliyorsun cnm bacaklarının arkaları ağrımıyor mu ? Bravo. 1.belli ikinci kim diyorsun5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=555+
cakilinannesi=870+1025
dugi=
tgb1907=217.5
antiaging=
verano_porteno= 120
7000 ipsiz zıplama 875
25dk kardiyo 150
Toplam 1025 puan
İlk zıplamaya başladığım zamanlar çok ağrıyordu. Hatta o zamanlar zıplarsam 1000 falan yapıyordum. O zamanlar dediğim 1 ay öncesiNasıl o kadar zipliyorsun cnm bacaklarının arkaları ağrımıyor mu ? Bravo. 1.belli ikinci kim diyorsun
Süper bence cnmİlk zıplamaya başladığım zamanlar çok ağrıyordu. Hatta o zamanlar zıplarsam 1000 falan yapıyordum. O zamanlar dediğim 1 ay öncesiAma alıştı vücudum. 6000de bıralcaktım ama bi 10dk daha dedim kardiyoyu yavaş yavaş artırıyorum.
1-2 meyve yiyince zaten 50 gr'ı geçiyor. 100 gr karbonhidrat diyet yapanlar için ideal. Sebzeler de karbonhidrat içeriyor. Ben bşraz glisemiks indeksi yüksek olanlardan ( ekmek gibi) uzak durmaya çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor. Yersem içerisine sürme çikolata koyasım geliyor.Kas kaybı yaşamamak için karbonhidratları sıfırlamamak gerekli kaliteli karbonhidratlardan ölçülü olarak almamız lazm ama sen bilirsin tabi
Bu ara gözümü mutfaktaki kavanoza diktim valla. Gidip gelip onu gözetliyorum. Sonra diyorum ki senib neyine çikolata kreması1-2 meyve yiyince zaten 50 gr'ı geçiyor. 100 gr karbonhidrat diyet yapanlar için ideal. Sebzeler de karbonhidrat içeriyor. Ben bşraz glisemiks indeksi yüksek olanlardan ( ekmek gibi) uzak durmaya çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor. Yersem içerisine sürme çikolata koyasım geliyor.
Sayende bende atlamaya başlıcam ya acaip gaza getiriyo bu rakamlar5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=555+
cakilinannesi=870+1025
dugi=
tgb1907=217.5
antiaging=
verano_porteno= 120
7000 ipsiz zıplama 875
25dk kardiyo 150
Toplam 1025 puan
Yaa ne güzelllSayende bende atlamaya başlıcam ya acaip gaza getiriyo bu rakamlar
Ekşi maya zaten anneanneme gidince içine tulum az yemiyorum benucukgenclik bizde ekşi maya ve cavdar alıyoruz cnm hem lezzetli hem saglikli
Ben varsa kendimi tutamiorum, iyi iradelisin walla. Dolap Bos olacak tanidim kendimi artikBu ara gözümü mutfaktaki kavanoza diktim valla. Gidip gelip onu gözetliyorum. Sonra diyorum ki senib neyine çikolata kreması
canım şimdi şöyle bir durum var 14 haziranda listeye girmişin o nedenle 16 ağustosta izine ayrılabilirsin ama etaplar birleşirse bildirim yapamıyoruz o hafta 23 ağustosta bildirim yapmamız gerekiyorBu arada kaptanımtugbaFB ben 17'sinde taşınma+tatile başlayacağım 2 Eylül'e kadar yokum. İzin alabiliyor muyum?
ben benGünaydın kızlarrr. Var mı benim gibi ayakta uyuyan?
Geçmiş olsunn. Bu sıcakta bir de faranjitkızlar günaydın
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
o kadar yoruluyorum ki iş yerinde akşam 9 da uyuyorum
inşallah canımGeçmiş olsunn. Bu sıcakta bir de faranjithemen geçer umarım
Gecmis olsun kuzumkızlar günaydın
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
o kadar yoruluyorum ki iş yerinde akşam 9 da uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?