- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.021
Ekmek canım ekşi maya . Hoh asagidskini yesem 3 Öğün en az 5 kilo alırım herhalde
dedim eğer bundansa yediği bende beğenmeyim menünü diyecektimEkmek canım ekşi maya . Hoh asagidskini yesem 3 Öğün en az 5 kilo alırım herhalde
Ağır hamur işi valla intihar olurdu bencedededim eğer bundansa yediği bende beğenmeyim menünü diyecektim
Yoğundu canım ondan girmiyorum demişti bnadrdotty nerelerde kızlar haberi olan var mı
sucuk sosis cok görüyorum menümde canim ben sucuk bir dilim bile yediğim zaman hayatta kilo verememaypare ackerman cnm dünkü menumde neyi beğenmedin diyetti? Merak ettim . Eksi maya ekmek onu hamur işi sandıysan eğer sağlıklı bi ekmek cesidi
Çok geçmiş olsun canm kendine çok dikkat etkızlar günaydın
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
o kadar yoruluyorum ki iş yerinde akşam 9 da uyuyorum
benim regl son günleri canım ödemi attımÇok geçmiş olsun canm kendine çok dikkat etkolay gelsin
Ben de öyleyim canım sarmacıyim aynen tatlı sorun olmuyor ki zaten çikolatasız olan hiçbir tatlıyı ben sevmiyorum özelliklede şerbetli tatlıları sevmem yani hele yazın çok ağır hiç canımın çekeceği birşey diil ben soğuk soğuk ve bol çikolatalı profitörel,spangile filan severimtatlı neyse de sarmaya dayanamazdım sanırım. bayramlar hep bozuyor diyeti
eylül ekim gibi gelmeyecekmiydi .
gelirim gelirim bugün başladım spora da başlayacam yogaya da şekerden çok tiksindim zaten bir ay aklıma gelmez diye ümit ediyorum
Çok kötü canm dun resmen 3 damla gelmişti öyle kaldı ve daha kötüsü ben gece yetarken de yeni ped koymuştum ve sabah bir kalktım ped bembeyaz tek bir damla gelmemişbenim regl son günleri canım ödemi attım
senin nasıl gidiyor
canım bende gittim dediki diyet döneminde vücudumuzda yag kaybı olduğu için vücut adapte sürecindeymis yani bu kilom içinde dedi belli bir süre koru eskisi gibi yeme aynı zamanda diye çünkü adapte değil düzene oturunca aylık geliyor canım sana da haber vereyim hiç canını sıkmaÇok kötü canm dun resmen 3 damla gelmişti öyle kaldı ve daha kötüsü ben gece yetarken de yeni ped koymuştum ve sabah bir kalktım ped bembeyaz tek bir damla gelmemişve bu gün de bu saate kadar sadece iki damla filan gelmiş bilmiyorum bayram sonrası belki gene doktora giderim canm bir sorun bulamıyorlar ama yumurta sayım herşeyim gayet normal çıkıyor ama durum da hala böyle malesf ve karnım resmen davul gibi şişti ve 2gecedir ağrı sıkıntı vs. Yaptı uyuyamadım hiç
Dukan birası nasıl bir şey kızlar bende bayram sonrası içeyim baritugbaFB kaptanımım perşembe cuma içiyor muyuz Dukan biramızı? hatırlatayım dedim evde eksik malzeme falan vardır belkii
Sağol canım benimcanım bende gittim dediki diyet döneminde vücudumuzda yag kaybı olduğu için vücut adapte sürecindeymis yani bu kilom içinde dedi belli bir süre koru eskisi gibi yeme aynı zamanda diye çünkü adapte değil düzene oturunca aylık geliyor canım sana da haber vereyim hiç canını sıkma
hiç merak etme canım şuan hala adapte evresindeyiz biraz daha bu sürebilir sakin canını sıkma. ama vücut bu kiloya alışınca eski düzenine dönecek dediğin gibi yağ kaybettiğimiz için çoğunlukla böyle oldu aslında sevinmeliyiz çünkü sağlıklı bı şekilde yağdan kilo verdikkSağol canım benimben de aynı düşünüp hatta araştrdkdan sonra bir ara buraya yazmsdm diyetten oldu galiba diye ve diyet gruplarında çok kişinin aynı olduğunu duydum canm özellikle yağdan kilo vermeyi başaranlarda oluyor sanırım bu yağ kaybında zaten östrojenler yağda tutunduğu için etkilemiyormuş canm ama diyeti bırakınca nasl olur ile ilgili bir cvp araştrrken bulamadm ama normale döner inslh diye umud ediyorum ve senden normale döneceğini duymak mutlu etti diyet sonrası düzelecek bencede şuan vücudun böyle bir değişime tepki vermesi normal doğru söylüyorsun canım inşallah şu son kilolarıda biran önce verip form tutma aşamasına geçeriz de rahatlarız
Ben veriyorum valla sucuk iki incecik dilim o kdr az oranın etkiliycegini sanmıyorum ki hep yediğim sürelerde kilo veriyorum.cunku ciddi çok az tükettiğim miktar tadımlıksucuk sosis cok görüyorum menümde canim ben sucuk bir dilim bile yediğim zaman hayatta kilo veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?