Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ekşi maya dediğin ne belki aşağıdaki resimdeki gibi bişey zannetmiştir

Çok geçmiş olsun canm kendine çok dikkat et kolay gelsin

Ben de öyleyim canım sarmacıyim aynen tatlı sorun olmuyor ki zaten çikolatasız olan hiçbir tatlıyı ben sevmiyorum özelliklede şerbetli tatlıları sevmem yani hele yazın çok ağır hiç canımın çekeceği birşey diil ben soğuk soğuk ve bol çikolatalı profitörel,spangile filan severim onlarda bayram da ikram edilmediği için şanslıyım bence zatn baklavadan sa bayram çikolatası daha güzel bir iki tane minik çikolata ve bir kaç tane ölçülü şekilde sarma yerim sadece

benim regl son günleri canım ödemi attım
senin nasıl gidiyor
Çok kötü canm dun resmen 3 damla gelmişti öyle kaldı ve daha kötüsü ben gece yetarken de yeni ped koymuştum ve sabah bir kalktım ped bembeyaz tek bir damla gelmemiş ve bu gün de bu saate kadar sadece iki damla filan gelmiş bilmiyorum bayram sonrası belki gene doktora giderim canm bir sorun bulamıyorlar ama yumurta sayım herşeyim gayet normal çıkıyor ama durum da hala böyle malesf ve karnım resmen davul gibi şişti ve 2gecedir ağrı sıkıntı vs. Yaptı uyuyamadım hiç

canım bende gittim dediki diyet döneminde vücudumuzda yag kaybı olduğu için vücut adapte sürecindeymis yani bu kilom içinde dedi belli bir süre koru eskisi gibi yeme aynı zamanda diye çünkü adapte değil düzene oturunca aylık geliyor canım sana da haber vereyim hiç canını sıkma

Sağol canım benim ben de aynı düşünüp hatta araştrdkdan sonra bir ara buraya yazmsdm diyetten oldu galiba diye ve diyet gruplarında çok kişinin aynı olduğunu duydum canm özellikle yağdan kilo vermeyi başaranlarda oluyor sanırım bu yağ kaybında zaten östrojenler yağda tutunduğu için etkilemiyormuş canm ama diyeti bırakınca nasl olur ile ilgili bir cvp araştrrken bulamadm ama normale döner inslh diye umud ediyorum ve senden normale döneceğini duymak mutlu etti diyet sonrası düzelecek bencede şuan vücudun böyle bir değişime tepki vermesi normal doğru söylüyorsun canım inşallah şu son kilolarıda biran önce verip form tutma aşamasına geçeriz de rahatlarız

hiç merak etme canım şuan hala adapte evresindeyiz biraz daha bu sürebilir sakin canını sıkma. ama vücut bu kiloya alışınca eski düzenine dönecek dediğin gibi yağ kaybettiğimiz için çoğunlukla böyle oldu aslında sevinmeliyiz çünkü sağlıklı bı şekilde yağdan kilo verdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…