Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152
verano_porteno= 120

Dün 100 zıplama 12 puan
Bugün 300 zıplama, 20 dakika pilates, 30 dakika tempolu yürüyüş 152

O irade kalmadı artık biktim diyetten .koruma evresine geçmek istiyorum dişimi sıka sıka bi kaldım
Kuzum valla hepimiz sıkıldk hic kolay degil hele cevremizde bizi kotu etkileyenler olunca daha da zorlasiyo ama istedigimiz kiloya gelmek icin elimizdn geleni yapiyorz moral bozma sakin kendini motive edicek seyler bul

Öğleden sonra çakıl için alışverişe çıktım. Kaç bin adım yürüdüm bilmiyorum adım sayar kapalıydı. Ama çok bin adım yürüdüm kesin. Yorulmuşum baya bebek arabası itmek bile yorucu bence bi de arabanın altı eşya dolunca daha ağır oluyo. O nedenle bugün kardiyo yapmicam kizlar çok üzgünüm öğlen 7000 zıplama yapmıştım bugün böyle kapansın

Kızlar evren kilo vermemden yana akşam servisinde bütün çalışanlara magnum alındı. Bende benimkini soğuk hava deposuna koydum eve giderken birazını yerim diye. Bilin ne oldu usta içeri mal koyarken depoyu kapamış çıktığında açmayı unutmuş benim dondurma erimiş direk çöp oldu.
Ben gene aç gene aç eve geldim yoğurda muz katıp mı yesem kendimi avutmak için

Evreni dinle ikinci seçenek çok mantıklı

Sen sağlıklı kilo verdin canım. Ben sanmıyorum yumurtalıklarınla ilgili bir sorun olsun. Çocuğunda var. Bu konuda canını bence hiç sıkma.

Cevap veren oldu mu bilmiyorum canım ama yazayım benn. 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 750ml suda demliyoruz. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekleyip içiyoruz
Açık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm

Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanım tugbaFB

Kiz seninki de soru tabi ki hepiniz mezunda olsanız gitmeyin bir yerlere, çıkın çıkın gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…