- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.061
Kuzum valla hepimiz sıkıldk hic kolay degil hele cevremizde bizi kotu etkileyenler olunca daha da zorlasiyo ama istedigimiz kiloya gelmek icin elimizdn geleni yapiyorz moral bozma sakin kendini motive edicek seyler bulO irade kalmadı artık biktim diyetten .koruma evresine geçmek istiyorum dişimi sıka sıka bi kaldım
Uğraşıyoruz napalimKuzum valla hepimiz sıkıldk hic kolay degil hele cevremizde bizi kotu etkileyenler olunca daha da zorlasiyo ama istedigimiz kiloya gelmek icin elimizdn geleni yapiyorz moral bozma sakin kendini motive edicek seyler bul
Kuzum 2 tatlı kaşığı yeşil çayı demliyoruz 750ml suda. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekliyoruz. Gün içinde içiyoruz.Dukan birası nasıl bir şey kızlar bende bayram sonrası içeyim bari
Cevap veren oldu mu bilmiyorum canım ama yazayım benn. 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 750ml suda demliyoruz. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekleyip içiyoruzDukan birası nasıl oluyodu kızlar
Şimdi görüyorum mesajları kaptanım cevap vermiş bilemelisa- ve ucukgenclik fıstıklar
2 tane yeşil cayi 750 ml suda demliyoruz sonra yarim limon ve 1 sade soda ekleyip ılıyınca dolaba kaldırıyoruz soğuk soğuk gün icinde tüketiyoruz
Tampon kullan canımAdet oldu olucam Ofya tambayrama denk geliyor yoğun günlerdenize giderdik ablamlarla .. cuma tartıda sis çıkmam inşallah . Bi 75 i inseydim artık bu haftada 75 çıkarsa 1 aydır 75 kilodayım demek olacak.
Evreni dinleKızlar evren kilo vermemden yana akşam servisinde bütün çalışanlara magnum alındı. Bende benimkini soğuk hava deposuna koydum eve giderken birazını yerim diye. Bilin ne oldu usta içeri mal koyarken depoyu kapamış çıktığında açmayı unutmuş benim dondurma erimiş direk çöp oldu.
Ben gene aç gene aç eve geldim yoğurda muz katıp mı yesem kendimi avutmak için
Saat geç oldu diye muz konusunda emin olamadım işte ama 3 de yedim acıkmasam ne olurki anlamıyorumEvreni dinleikinci seçenek çok mantıklı
Sen sağlıklı kilo verdin canım. Ben sanmıyorum yumurtalıklarınla ilgili bir sorun olsun. Çocuğunda var. Bu konuda canını bence hiç sıkma.Sağol canım benimben de aynı düşünüp hatta araştrdkdan sonra bir ara buraya yazmsdm diyetten oldu galiba diye ve diyet gruplarında çok kişinin aynı olduğunu duydum canm özellikle yağdan kilo vermeyi başaranlarda oluyor sanırım bu yağ kaybında zaten östrojenler yağda tutunduğu için etkilemiyormuş canm ama diyeti bırakınca nasl olur ile ilgili bir cvp araştrrken bulamadm ama normale döner inslh diye umud ediyorum ve senden normale döneceğini duymak mutlu etti diyet sonrası düzelecek bencede şuan vücudun böyle bir değişime tepki vermesi normal doğru söylüyorsun canım inşallah şu son kilolarıda biran önce verip form tutma aşamasına geçeriz de rahatlarız
Tarçınlı yopurttt? Ya da direk uyu sen yorgunsun da zaten. Yastığa çeyrek kala uyursun belkiSaat geç oldu diye muz konusunda emin olamadım işte ama 3 de yedim acıkmasam ne olurki anlamıyorum
Açık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalmCevap veren oldu mu bilmiyorum canım ama yazayım benn. 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 750ml suda demliyoruz. Soğuyunca yarım limon ve 1 sade soda ekleyip içiyoruz
Buradayım tatlım döndümdrdotty nerelerde kızlar haberi olan var mı
Kiz seninki de soru tabi ki hepiniz mezunda olsanız gitmeyin bir yerlere, çıkın çıkın gelinAçık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm
Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanımtugbaFB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?