- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.081
Kuzum bizde herşey yolundaBuradayım tatlım döndüm
Nasılsınız herşey yolunda mı
@Mavi95 kaç kiloya indin meraktayım
@YellowGirL sen naptın
Özlendiniz hepiniz
Çok sevindimAçık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm
Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanımtugbaFB
yaa süpersin 500 gram kaldı ha gayretGünaydın herkeseeeebu sabah itibariyle 72.5 olmuşum.
2 gün daha dişimi sıkıp sıkı spor yapıcamyaa süpersin 500 gram kaldı ha gayret
2 günde gider senden o 500 de
Sağol seda kaptanımKiz seninki de soru tabi ki hepiniz mezunda olsanız gitmeyin bir yerlere, çıkın çıkın gelin
Valla zıplaya zıplaya geldin bayram hedefine ya maşallah utandırdın beniGünaydın herkeseeeebu sabah itibariyle 72.5 olmuşum.
Çok sağol canım yazarım tabi tam adet öncesindeyim işe yarar diye düşünüyorum öğlen alcam soda yarın bütün gün içerim artıkÇok sevindimşu an bike fiziğin çok iyi bence 58de düşünemiyorum bira deneyimini de yazarsın di miii? Ben çok faydasını görüyorum ama geçen bir arkadaşıma önerdim. Fayda görmedim dedi gerçi yediğine içtiğine hiç dikkat etmemiş 8
Sen sağlıklı kilo verdin canım. Ben sanmıyorum yumurtalıklarınla ilgili bir sorun olsun. Çocuğunda var. Bu konuda canını bence hiç sıkma.
seda mıSağol seda kaptanımo zaman bqyramdan snra tekrar diyete dönüyorum
Valla zıplaya zıplaya geldin bayram hedefine ya maşallah utandırdın beni
Canm kim söylemişse çok doğru bana da sorsan asla 60 aklımdan bile geçmezdi canım kesinlikle sen 56 görünüyorsunAçık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm
Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanımtugbaFB
Tebrik ederim canim, Byram hedefine ulastin walla. 60 Lara da inersin en yakin zamanda insallah2 gün daha dişimi sıkıp sıkı spor yapıcambayramdan sonra da 70lere veda artık. 6lı rakam görmek daha çok heyecanlandırıyor.
seda mı
Canım bizde seni özledikBuradayım tatlım döndüm
Nasılsınız herşey yolunda mı
@Mavi95 kaç kiloya indin meraktayım
@YellowGirL sen naptın
Özlendiniz hepiniz
Yaa çok tatlısın canımmCanm kim söylemişse çok doğru bana da sorsan asla 60 aklımdan bile geçmezdi canım kesinlikle sen 56 görünüyorsun❤
Yaa çok tatlısın canımmetrafımdaki zayıf insanlar arttı da onlara özendim bikaç kilo daha vermeye karar verdim
Bu arada dünkü pozların yıkılıyo harikasın
Ne güzel canım darısı diğer gecelerin başına olsunsağol canım benim çok mutlu oldum ❤❤❤ harika bir geceydi çok güzel eylendik gece bende bostanlı kızlarının fiziğine baktıkça iyice zayıflayasım geldi valla haklısın insan hevesleniyor verelim daha Akşam konserde bir tek ben bira içmiyordum eşime dedim farkındamısın resmen tek içmeyen benim oda bana boşver bira göbek yapar diyip elinde ki birayı içiyordu rahatlığa bak ya dedim biz niye kendimize dikkat ediyoz acaba ...
ben göbeklensemde takmıyorum ki sorun olmuyo diyo ahaahaa
geçmiş olsun ya sallandı mi cokİzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum bayabi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?