Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hissettim canım ya hemde baya uzundu biliyo musun bende aynısını düşündüm yanımda uyuyo çatırdasa bişey olsa üstüne çıksam bişey düşmesin onun üstüne dedim bu sefer ezersem çocuğu derken deprem bitti zaten Allah korusun çocuklarımızı herkesi

Aminn. Çakıö da yerdeydi ben de oturuyordum koltukta. Koltuk kaymış resmen napcağımı bilemedim. Kalktım çakılı kucağıma aldım falan. Bu ara çok oluyor. Bi daha olmaz şnşallah

Aminn. Çakıö da yerdeydi ben de oturuyordum koltukta. Koltuk kaymış resmen napcağımı bilemedim. Kalktım çakılı kucağıma aldım falan. Bu ara çok oluyor. Bi daha olmaz şnşallah
Amin canımm az az olsunda bari o gerilim gider birden çok şiddetliden korusun Allah insanın eli ayağı bağlanıyo bilemiyosun napçağını

Evet canm gece bostanlı günabtımı terasının orda sahil de idi konser ooff kızları görcen hepside minicik şartları çekmişler bacaklar sütun ee saçları yüzleri zaten güzle izmirimizin kızlarının valla o fiziklee bakınca gece iyice ißtah filan kalmadı ooff ooff zayıflıyoruz zayıflıyor onlara bakınca yok diyoruz yaa hala çok var pooff

İzmirliler depremi hissettiniz mi
Evt kızlar baya camlar filan şıngır şıngır sallandı biliyorsunuz benim ev sahile çok yakın ve buralar hep denız üstü dolgu yani hiç sağlam diil ve hep bu deniz hizası en yüksek hiss3der zaten biz kızımla baya bi hissettik baya salladı hepimize geçmiş olsun

Kızlar ya çok yavaş gidiyo hatta takılı kaldı gıcık oldum ve bayram biter bitmez bir kaç gün hurma diyeti yapmaya karar verdim kızlar hatta aslında bugün başlayıp bayrama kadar 3gün yapsam diye bir istek ve kararlılık gelmişti ama malesef baktım marketlerin migrosda dahil hiçbir yerde hurma bulamadım sonra aklıma geldi keşke direk kuruyemiscilere baksa idim diye neyse artk bir ara çıkınca kuruyemiscilere gider im onların birinden birinde mutlaka vardır şu hurmaları baştan bir hazır edeyim de yapması zaten kolay

Nasil gidiyor fıstık dun alintiladim ama temizlige giriştim yazamdim aksama da misafir geldi kaldi
Günaydın herkeseeee bu sabah itibariyle 72.5 olmuşum.
masallahhdiyorum baska birsey demiyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
İzmirliler depremi hissettiniz mi
Ayy gecmis olsun kizlar blonde ambition
Allah beterinden korusun gecmis olsun kuzum dogum yaptigim gunun aksami hastanedeyken bizde hafif sallandik yattigim yatak hafif sallandi hissettim ben dikişli kucagimda cocuk deprem olsa nasil kalkip gideyim bir kac ay korkusu gecmedi bizim burasida deprem bolgesi kocaelide oturuyorum bir sure ustumden atamamıştım.
Tam uykuya dalacagim yatak sallaniyor gibi geliyordu

Evet canım. Bizim apartmanda çok hissedşlşyo bi de koltuğun üstünde çocuğun şampuanı vardı. O yere düştü falan
Amin canımm az az olsunda bari o gerilim gider birden çok şiddetliden korusun Allah insanın eli ayağı bağlanıyo bilemiyosun napçağını
Kızlar Ege denizi 5.1 diyor
Kizilbodur canım sen izmirin neresindesin?
Geçmiş olsun. Deprem korkusu çok kötü bir duygu.

Ayy zaten denizdeymiş deprem en yakında sendin çok geçmiş olsun hepimize
Şirinyere yakınım canım 5 dakika.
Ana komşu çıktık sen o güzelliğinle benim dibimdeydin demek haberim yok

Kızlar DR.Gürkan kubilay şimdi karbonhidratı komple keserseniz,herşeyi dengeli almayıp da özellikle protein ağırlıklı diyetler yaparsanız ne oluru anlattı uzun süreli ve dengeli beslenmeden karbonhidrati yağı minimuma çekip hızla kilo verirseniz:
1-Deriyi daha kolay kırıştırıyorsunuz
2-Daha hızlı ve kolay yaşlanmaya neden oluyorsunuz
3-kemiklerdeki kemiğin ana maddesi yok etmeye yani kemik erimesini başlatıyorsunuz
4-büyük kısım su ve kas kaybediyorsunuz
5-böbreklere zarar veriyorsunuz
5-diyet sonrası daha hızlı ve kolay şekilde kiloları geri almaya sebep oluyorsunuz

Ayy zaten denizdeymiş deprem en yakında sendin çok geçmiş olsun hepimize

Ana komşu çıktık sen o güzelliğinle benim dibimdeydin demek haberim yok
Evet canm ya yok zaten artk kafaya koyduk biz bu evide satıcaz eşimde bugün aynını dedi satalım buraya artk bu depremlerde korkuyorum diyor çocuk olunca insan daha farklı düşünp korkuyor zaten bide biz artk daha bostanlinin içinden istiyoruz gerçi gene deniz dolgusu orası da aynı şey ama daha içerlerden alırız denize bukadar yakın olmaz daha iç sokaklardan olur gene daha iç kısımlar daha iyi daha sağlam olur bu bizim apartman çok sallanıyor

Haklısın canım yüksek katlı daireler zaten temeli ne kadar güvenilirdir o doldurma yapısı nasıldır Allah bilir en iyisi güvenilir bi yerde yaşamak insan kendi canına o kadar acımıyoda çocuğun için en iyisini istiyosun inşallah gönlünüze göre olur

Canım bim varsa yakınlarda orda oluyor hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…