- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.101
Hissettim canım ya hemde baya uzundu biliyo musun bende aynısını düşündüm yanımda uyuyo çatırdasa bişey olsa üstüne çıksam bişey düşmesin onun üstüne dedim bu sefer ezersem çocuğu derken deprem bitti zaten Allah korusun çocuklarımızı herkesiİzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum bayabi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum
Aminn. Çakıö da yerdeydi ben de oturuyordum koltukta. Koltuk kaymış resmen napcağımı bilemedim. Kalktım çakılı kucağıma aldım falan. Bu ara çok oluyor. Bi daha olmaz şnşallahHissettim canım ya hemde baya uzundu biliyo musun bende aynısını düşündüm yanımda uyuyo çatırdasa bişey olsa üstüne çıksam bişey düşmesin onun üstüne dedim bu sefer ezersem çocuğu derken deprem bitti zaten Allah korusun çocuklarımızı herkesi
Evet canım. Bizim apartmanda çok hissedşlşyo bi degeçmiş olsun ya sallandı mi cok
Amin canımm az az olsunda bari o gerilim gider birden çok şiddetliden korusun Allah insanın eli ayağı bağlanıyo bilemiyosun napçağınıAminn. Çakıö da yerdeydi ben de oturuyordum koltukta. Koltuk kaymış resmen napcağımı bilemedim. Kalktım çakılı kucağıma aldım falan. Bu ara çok oluyor. Bi daha olmaz şnşallah
çok geçmiş olsun Allah herkesi korusun büyük depremlerden felaketlerden tekrardan geçmiş olsun canımEvet canım. Bizim apartmanda çok hissedşlşyo bi dekoltuğun üstünde çocuğun şampuanı vardı. O yere düştü falan
Evet canm gece bostanlı günabtımı terasının orda sahil de idi konser ooff kızları görcen hepside minicik şartları çekmişler bacaklar sütun ee saçları yüzleri zaten güzle izmirimizin kızlarınınNe güzel canım darısı diğer gecelerin başına olsungerçekten ama çok göbek yapıyo en iyisini yapmışsın içmemekle
Ya varya erkek olmak vardı ye iç bi fındık göbek çıkıyo iki spor yapsalar o da gidiveriyo biz çatlıyoz burda aç duruyoz
Ah o sahil kızları zatengörünce psikolojim bozuluyo incecikler
İzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum bayabi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum
Evt kızlar baya camlar filan şıngır şıngır sallandıİzmirliler depremi hissettiniz mi
Şirinyere yakınım canım 5 dakika.
Hıımm bu taraflardasındır gibi gelmişti ama diilmissin uzakmışsın butarafa canım berkas a yakınsın galiba senŞirinyere yakınım canım 5 dakika.
Nasil gidiyor fıstıktatlı neyse de sarmaya dayanamazdım sanırım. bayramlar hep bozuyor diyeti
eylül ekim gibi gelmeyecekmiydi .
gelirim gelirim bugün başladım spora da başlayacam yogaya da şekerden çok tiksindim zaten bir ay aklıma gelmez diye ümit ediyorum
Günaydın herkeseeeebu sabah itibariyle 72.5 olmuşum.
Ayy gecmis olsun kizlarİzmirliler depremi hissettiniz mi
Allah beterinden korusunİzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum bayabi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum
Evet canım. Bizim apartmanda çok hissedşlşyo bi dekoltuğun üstünde çocuğun şampuanı vardı. O yere düştü falan
Amin canımm az az olsunda bari o gerilim gider birden çok şiddetliden korusun Allah insanın eli ayağı bağlanıyo bilemiyosun napçağını
Geçmiş olsun. Deprem korkusu çok kötü bir duygu.
Ayy zaten denizdeymiş deprem en yakında sendin çok geçmiş olsun hepimizeEvt kızlar baya camlar filan şıngır şıngır sallandıbiliyorsunuz benim ev sahile çok yakın ve buralar hep denız üstü dolgu yani hiç sağlam diil ve hep bu deniz hizası en yüksek hiss3der zaten biz kızımla baya bi hissettik baya salladı hepimize geçmiş olsun
Ana komşu çıktık sen o güzelliğinle benim dibimdeydin demek haberim yokŞirinyere yakınım canım 5 dakika.
Cnm malesef 75 kiloyum hala çok yavaş iniyorBuradayım tatlım döndüm
Nasılsınız herşey yolunda mı
B Baharyagmuru35 kaç kiloya indin meraktayım
@YellowGirL sen naptın
Özlendiniz hepiniz
Evet canm ya yok zaten artk kafaya koyduk biz bu evide satıcaz eşimde bugün aynını dedi satalım buraya artk bu depremlerde korkuyorum diyor çocuk olunca insan daha farklı düşünp korkuyor zaten bide biz artk daha bostanlinin içinden istiyoruz gerçi gene deniz dolgusu orası da aynı şey ama daha içerlerden alırız denize bukadar yakın olmaz daha iç sokaklardan olur gene daha iç kısımlar daha iyi daha sağlam olur bu bizim apartman çok sallanıyorAyy zaten denizdeymiş deprem en yakında sendin çok geçmiş olsun hepimize
Ana komşu çıktık sen o güzelliğinle benim dibimdeydin demek haberim yok
Haklısın canım yüksek katlı daireler zaten temeli ne kadar güvenilirdir o doldurma yapısı nasıldır Allah bilir en iyisi güvenilir bi yerde yaşamak insan kendi canına o kadar acımıyoda çocuğun için en iyisini istiyosun inşallah gönlünüze göre olurEvet canm ya yok zaten artk kafaya koyduk biz bu evide satıcaz eşimde bugün aynını dedi satalım buraya artk bu depremlerde korkuyorum diyor çocuk olunca insan daha farklı düşünp korkuyor zaten bide biz artk daha bostanlinin içinden istiyoruz gerçi gene deniz dolgusu orası da aynı şey ama daha içerlerden alırız denize bukadar yakın olmaz daha iç sokaklardan olur gene daha iç kısımlar daha iyi daha sağlam olur bu bizim apartman çok sallanıyor
Canım bim varsa yakınlarda orda oluyor hurmaKızlar ya çok yavaş gidiyo hatta takılı kaldı gıcık oldum ve bayram biter bitmez bir kaç gün hurma diyeti yapmaya karar verdim kızlar hatta aslında bugün başlayıp bayrama kadar 3gün yapsam diye bir istek ve kararlılık gelmişti ama malesef baktım marketlerin migrosda dahil hiçbir yerde hurma bulamadım sonra aklıma geldi keşke direk kuruyemiscilere baksa idim diye neyse artk bir ara çıkınca kuruyemiscilere gider im onların birinden birinde mutlaka vardır şu hurmaları baştan bir hazır edeyim de yapması zaten kolay
Cidden miii? Nerdesin tam gerçekten komşuyuzdur belkiAyy zaten denizdeymiş deprem en yakında sendin çok geçmiş olsun hepimize
Ana komşu çıktık sen o güzelliğinle benim dibimdeydin demek haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?