- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.121
Aaa bim e bakmak aklıma gelmedi niyese evet arka sokağım da bim var canım gidip alayım ordanCanım bim varsa yakınlarda orda oluyor hurma
Ay yok bina komşusu çıkmadıkCidden miii? Nerdesin tam gerçekten komşuyuzdur belkihipodromun ordayım canım ben
Hurma diyetine mi başlıycaksın sen bakemKızlar bim den geliyorum hurma varmışşimdi 2paket hurma, 2tane de tava yoğurt aldm geldim gece yatmadan önce hurmalarımı ıslatıcam yarın ve öbür gün yapıcam bakalım bayrama güzel bir düşüş olucak inşallah
Kendimi toplayamadım daha yarın spora başlarım reglimde 4 gün içinde gelecek . sabah 69,70 falan çıktım bugün de amcam ttlı ve kısır getirdi öğlene akşam sebze yicem annemle çarşıda yürücem biraz eritirim sanırımNasil gidiyor fıstıkdun alintiladim ama temizlige giriştim yazamdim aksama da misafir geldi kaldi
masallahh diyorum baska birsey demiyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Ayy gecmis olsun kizlarblonde ambition
Allah beterinden korusungecmis olsun kuzum dogum yaptigim gunun aksami hastanedeyken bizde hafif sallandik yattigim yatak hafif sallandi hissettim ben dikişli kucagimda cocuk deprem olsa nasil kalkip gideyim bir kac ay korkusu gecmedi bizim burasida deprem bolgesi kocaelide oturuyorum bir sure ustumden atamamıştım.
Tam uykuya dalacagim yatak sallaniyor gibi geliyordu
Hurma diyetine mi başlıycaksın sen bakem
Ilk gunler biraz adapte olma sureci bozulabiluyor toparlarsın bir kaç güneKendimi toplayamadım daha yarın spora başlarım reglimde 4 gün içinde gelecek . sabah 69,70 falan çıktım bugün de amcam ttlı ve kısır getirdi öğlene akşam sebze yicem annemle çarşıda yürücem biraz eritirim sanırım
senin nasıl gidiyor .
MİSAFİRE ne hazırlıyorsunIlk gunler biraz adapte olma sureci bozulabiluyor toparlarsın bir kaç güne
Napayim kuzum evdeyim sabah annemlere kahvaltiya gittim aksama da misafir var sımdi ona hazirlik yapiyorum
Aksam oturmaya geliyorlar cay içeriz kek falan yapiyorumMİSAFİRE ne hazırlıyorsun
Yarin guzel bi supriz olacak benceBu hafta hiç tartilmadim adette bugün başladı gibi bisey kilom ne çok merak ediyorum ama karnım gobek yani iyice azaldı ya artık hic çıkmıyor sanki biraz daha zayıfladım gibi
Adetim ama bilmiyorum Bnde umuyorum adetten sis cikmazsamYarin guzel bi supriz olacak bence
Ayyy cok gelmesin bi andaOf kızlar valla çok yorgunum 20 dk normal yürüyüş 30 dk hızlı yürüyüş 15 dk kosu üstüne sadece 2 dk dinlenip 1000 tane ip atladım . Uzun zamandır bu kdr yorulmadım
Hep böle yapıyorum ama sonuç 3 haftadır 75 kilodayım gel de delirme haksız miyimAyyy cok gelmesin bi andaben 3 gun kendime gelemem oyle spor yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?