Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hurma sevmiyorum canım diğer detokslari araştırayım biraz kendime uygun olanını bulup denerim

Evet oralarda hissesilmiyomuş pek ne güzel babamla konuştuk akşamüstü. Onun evi de koca kayanın üstünde. Ben anlamadım pek diyo bana
Benim annemlerin ev çok sallanır aşırı yerden yere değiyor ev sanki o kadar felaket . Burda ben 5 yıldır 1 kez hissettim . Gerçekten garip ama hiç hissedilmiyor bu mahallede . güzel birşey vallahi .

Yalnız kızlar geçen bayram aynı hatayı ben yaptm bayram öncesi kabak detoksu yapmıştm bayramdan snra felaket kilo almıştım bayramda bi iki dilimde olsa tatlı yerim diyosanız yapmayın hiç detoksu
Bence de bayram üstü yapmak yanlış zaten ben mavi hayatta yapamam edemem gobi konuştuğu için genel manada yapabilir anlaminda yazdım yoksa şimdi yapmasın tabi zatn detoks yapmayı düşünen olursa bayram sonrası yapsın çok doğru yoksa yağlandırır vücudu evt bunu ben söylüyordum ama ben şerbetli tatlı hiç yemiyorum sevmediğim bir şey yoksa yiyecek olsam bende yapmam

Aynen canım zaten bana sen açıklamıştın mesajların hepsini okumadımda araları kaçırmış olabilirim
Keşke bende şerbetli tatlı sevmesem ya ne güzel bayramın seni korkutan bi tarafı yoktur

Aynen canım zaten bana sen açıklamıştın mesajların hepsini okumadımda araları kaçırmış olabilirim
Keşke bende şerbetli tatlı sevmesem ya ne güzel bayramın seni korkutan bi tarafı yoktur
Baklava ❤❤ve cikolataa ❤❤
Gerçi ben cikolatali tatlılara yani en sevdiğim pastaya hayır diyemem ama baklavada baya iyi .
1 tanecik yer 1 saat koşarız napalim

Sarka ,kete,börekler filan yapıyorlar onlar daha cazip ama yemiyorum onlarida normalde nasl yetmiyorsak gene aynı kendi mi tutuyorum canm birkaç sarma tasarım okadar zaten genelde et ve salata yeriz diyeti bozmamış olurum benim sevdiğim tek şerbetli tatlı var oda çok çok iyi yapan bir yerden bol peynirli künefe oda bayram tatlısı diil yani künefeyi nekadar seversem kadayıfı da bir okadar sevmem aslında künefe diye birşey olmasa hayatım da kadayıfta yemezdim yani normalde sevmiyorum kadayıfın hiçbir çeşidini sevmem ve çok ağır geliyor şerbetli tatlılar bana bide çikolatalı tatlılar kadar lezzetli de gelmiyor ondan çok zevk almayacağım bişeyide yemiyorum yani

Gunaydin kizlar , dun sabittim biliosunuz aslinda hafta icin 62 ' nin bile ustune ciktim. Dun aksam baya az yedim. Sadece ogle yemegini yedim, bu sabah da ac karnina yuzdum. Sonuc 60.8 Yani 0.8 gitmis. Kurban hedefim 59 du baya gerisindeyim ama napalim 5 leri gormeye Az kaldi. Bayramda olimpos tarafina gitcez. Otelde sadece kahvalti ve aksam yemegi var. Bol hareket ve diyete devam etcem. 60 in altiyla donersem efsane olur

**14.Takım 633.Etap***

Mavi95 (75.2///% )
dugi (56.6///%)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (73.4///%)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (61.6///%)

14. Takım ortalaması :

**14.Takım 633.Etap***

Mavi95 (75.2///% )
dugi (56.6///%)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (73.4/72/1.4/%1.91)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (61.6/60.8/0.8/%1.30)

14. Takım ortalaması :
Ya bugünden tutturdun hedefini bravo❤
Sende bu meto varken boşuna şişman gezmişin valla bi kac aylik işi varmis baksana

Ya bugünden tutturdun hedefini bravo❤
Sende bu meto varken boşuna şişman gezmişin valla bi kac aylik işi varmis baksana
Hep tembelliktennn. Çoğunluğu irafesizlikten ama. Onu da sizinle yeniyorum daha ilk gün yazmıştım, en çok ihtiyaç duyduğum şey motivasyon diye. Burda fazlasıyla var ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…