- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.161
Ben hurma sevmiyorum canım diğer detokslari araştırayım biraz kendime uygun olanını bulup denerimCanım k.k da bunu 9gün 10gün yapanlar bile çok gerçi 7gün dan fazlasını ender saraç önermiyor ama sonuçta insanlar dayanmak söz konusu ise 10gün de yapabiliyor yani biz alt tarafı 2gün yapıyoruz ve tüm gruplarda detoks hiç yapmayan nerde ise görmedim üstelik ne tatsız tussuz yada tadı nekadar kötü detokslari bile herkes 2gun yapabiliyorken sen bukadar lezzetli bir detoksu bile niye yapamıyorsun ki bu şekilde duraksamayı kırmak çok zor burda herkes takıldığında detoks yaptı kabak detoksu vs. Yapmayan kalmadı mesela bende kabağı yapamam tadı çok kötü geliyor ama bu çok lezzetli yapıyorum yani herkese göre bir detoks var ama yapamam der işin içinden çıkarsan olmaz neden yapamayalım ki insanlar aç duruyor sonuçta aç sürmiycem sadece tek çeşit yiyeceksin okadar o da alt tarafı 2gün
Benim annemlerin ev çok sallanır aşırı yerden yere değiyor ev sanki o kadar felaket . Burda ben 5 yıldır 1 kez hissettim . Gerçekten garip ama hiç hissedilmiyor bu mahallede .Evet oralarda hissesilmiyomuş pek ne güzelbabamla konuştuk akşamüstü. Onun evi de koca kayanın üstünde. Ben anlamadım pek diyo bana
Bence de bayram üstü yapmak yanlış zaten ben mavi hayatta yapamam edemem gobi konuştuğu için genel manada yapabilir anlaminda yazdım yoksa şimdi yapmasın tabi zatn detoks yapmayı düşünen olursa bayram sonrası yapsın çok doğru yoksa yağlandırır vücudu evt bunu ben söylüyordum ama ben şerbetli tatlı hiç yemiyorum sevmediğim bir şey yoksa yiyecek olsam bende yapmamYalnız kızlar geçen bayram aynı hatayı ben yaptm bayram öncesi kabak detoksu yapmıştm bayramdan snra felaket kilo almıştım bayramda bi iki dilimde olsa tatlı yerim diyosanız yapmayın hiç detoksu
Aynen canım zaten bana sen açıklamıştın mesajların hepsini okumadımda araları kaçırmış olabilirimBence de bayram üstü yapmak yanlış zaten ben mavi hayatta yapamam edemem gobi konuştuğu için genel manada yapabilir anlaminda yazdım yoksa şimdi yapmasın tabi zatn detoks yapmayı düşünen olursa bayram sonrası yapsın çok doğru yoksa yağlandırır vücudu evt bunu ben söylüyordum ama ben şerbetli tatlı hiç yemiyorum sevmediğim bir şey yoksa yiyecek olsam bende yapmam
Baklava ❤❤Aynen canım zaten bana sen açıklamıştın mesajların hepsini okumadımda araları kaçırmış olabilirim
Keşke bende şerbetli tatlı sevmesem ya ne güzel bayramın seni korkutan bi tarafı yoktur
Sarka ,kete,börekler filan yapıyorlar onlar daha cazip ama yemiyorum onlarida normalde nasl yetmiyorsak gene aynı kendi mi tutuyorum canm birkaç sarma tasarım okadar zaten genelde et ve salata yeriz diyeti bozmamış olurum benim sevdiğim tek şerbetli tatlı var oda çok çok iyi yapan bir yerden bol peynirli künefe oda bayram tatlısı diil yaniAynen canım zaten bana sen açıklamıştın mesajların hepsini okumadımda araları kaçırmış olabilirim
Keşke bende şerbetli tatlı sevmesem ya ne güzel bayramın seni korkutan bi tarafı yoktur
Ya bugünden tutturdun hedefini bravo❤**14.Takım 633.Etap***
Mavi95 (75.2///% )
dugi (56.6///%)
kaptinn(58.8///%)
antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (73.4/72/1.4/%1.91)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (61.6/60.8/0.8/%1.30)
14. Takım ortalaması :
Hep tembelliktennn. Çoğunluğu irafesizlikten ama. Onu da sizinle yeniyorumYa bugünden tutturdun hedefini bravo❤
Sende bu meto varken boşuna şişman gezmişin vallabi kac aylik işi varmis baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?