- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.181
Cok guzel vermissin harika57.5ay cok mutlu oldum yaaaaa
Arada insan istiyo ya bende yicem galibaBaklava ❤❤ve cikolataa ❤❤
Gerçi ben cikolatali tatlılara yani en sevdiğim pastaya hayır diyemem ama baklavada baya iyi .
1 tanecik yer 1 saat koşarız napalim
Ohooo sizin bayramlar daha zormuş aslında hamur işleri sarmalar iyiki bizim öyle değil yoksa kaptanımızın rekorunu kırıp bayram sonrası 75 bile olabilrdimSarka ,kete,börekler filan yapıyorlar onlar daha cazip ama yemiyorum onlarida normalde nasl yetmiyorsak gene aynı kendi mi tutuyorum canm birkaç sarma tasarım okadar zaten genelde et ve salata yeriz diyeti bozmamış olurum benim sevdiğim tek şerbetli tatlı var oda çok çok iyi yapan bir yerden bol peynirli künefe oda bayram tatlısı diil yanikünefeyi nekadar seversem kadayıfı da bir okadar sevmem aslında künefe diye birşey olmasa hayatım da kadayıfta yemezdim yani normalde sevmiyorum kadayıfın hiçbir çeşidini sevmem ve çok ağır geliyor şerbetli tatlılar bana bide çikolatalı tatlılar kadar lezzetli de gelmiyor ondan çok zevk almayacağım bişeyide yemiyorum yani
Gunaydin kizlar , dun sabittim biliosunuz aslinda hafta icin 62 ' nin bile ustune ciktim. Dun aksam baya az yedim. Sadece ogle yemegini yedim, bu sabah da ac karnina yuzdum. Sonuc 60.8 Yani 0.8 gitmis. Kurban hedefim 59 du baya gerisindeyim ama napalim 5 leri gormeye Az kaldi. Bayramda olimpos tarafina gitcez. Otelde sadece kahvalti ve aksam yemegi var. Bol hareket ve diyete devam etcem. 60 in altiyla donersem efsane olur
Kızlar günaydınnn. 72 olmuşum
Hepinizi tebrik ederim kizlar57.5ay cok mutlu oldum yaaaaa
Teşekkür ederimmm
Evde bi kac ilaç vardi ama fayda etmedi bide simdi verdiklerini deneyim bakiyim , esimin 10 gün olacak oda iyileşmedi, öldürmekten sesi kısıldı
Saol kuzum tebrik ederim cok iyi vermisin
Saol kuzumTebrik ederim kızlarKizilbodur seni özellikle tebrik ederim bayram hedefi tuttu valla
tugbaFB çok geçmiş olsun canım
Kurabiye seven biri olarak niyeyse şerbetli tatlıları bende çok sevmiyorum dolapta kaç gündür baklava var açıpta yiyesim gelmiyor ama kurabiye olaydı çoktan midemde dans ediyordu bir tanesiArada insan istiyo ya bende yicem galibanerde o çılgın gibi gömdüğümüz günler
Ohooo sizin bayramlar daha zormuş aslında hamur işleri sarmalar iyiki bizim öyle değil yoksa kaptanımızın rekorunu kırıp bayram sonrası 75 bile olabilrdim
Ne kadar şanslısın canım ya annemde aynı bi tepsi tatlı yapar bitane tatmaz diyettende değil canı çekmez
Ah akıllara bi çatal alıp uzuyan peyniri geldiyse yutkunup künefeyi unutalım ahahhahaha
Ay ben veremiyorum listeyi de etkiliyorum beni listeden çıkaran kiz listeyi bayagi bayagi etkiledi bu hafta57.5ay cok mutlu oldum yaaaaa
Annen gidince ikinizi de iyilestirirEvde bi kac ilaç vardi ama fayda etmedi bide simdi verdiklerini deneyim bakiyim , esimin 10 gün olacak oda iyileşmedi, öldürmekten sesi kısıldı
Biraz dinlenirim sonrada bavul hazırlanacak yarin aksam yolculuk var
Yolda bi o bi ben öksürürüz artik
Valla kuzum ilk kızımda başladı o eşime sattı eşimde banatugbaFB kaptanım sen niye hala iyileşmedin kaç gündür hastasın evde çocuğunda var ona geçmeden karı koca hasta etmişiniz kendinizi ilk onu düşünüp bağışıklığınıza dikkat edeydiniz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?