Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baklava ❤❤ve cikolataa ❤❤
Gerçi ben cikolatali tatlılara yani en sevdiğim pastaya hayır diyemem ama baklavada baya iyi .
1 tanecik yer 1 saat koşarız napalim
Arada insan istiyo ya bende yicem galiba nerde o çılgın gibi gömdüğümüz günler
Ohooo sizin bayramlar daha zormuş aslında hamur işleri sarmalar iyiki bizim öyle değil yoksa kaptanımızın rekorunu kırıp bayram sonrası 75 bile olabilrdim
Ne kadar şanslısın canım ya annemde aynı bi tepsi tatlı yapar bitane tatmaz diyettende değil canı çekmez
Ah akıllara bi çatal alıp uzuyan peyniri geldiyse yutkunup künefeyi unutalım ahahhahaha

Kızlar günaydınnn. 72 olmuşum
57.5 ay cok mutlu oldum yaaaaa
Hepinizi tebrik ederim kizlar

tugbaFB
ilac falan kullanmismiydin kuzum iyi yapmışsın evde dinlenirsin
Evde bi kac ilaç vardi ama fayda etmedi bide simdi verdiklerini deneyim bakiyim , esimin 10 gün olacak oda iyileşmedi, öldürmekten sesi kısıldı
Biraz dinlenirim sonrada bavul hazırlanacak yarin aksam yolculuk var
Yolda bi o bi ben öksürürüz artik

Kurabiye seven biri olarak niyeyse şerbetli tatlıları bende çok sevmiyorum dolapta kaç gündür baklava var açıpta yiyesim gelmiyor ama kurabiye olaydı çoktan midemde dans ediyordu bir tanesi

Annen gidince ikinizi de iyilestirir

Valla kuzum ilk kızımda başladı o eşime sattı eşimde bana kızımdan geçti cok şükür ama bizden gitmek bilmedi aslinda dedigin gibi dikkatte etmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…