- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.201
Cok guzel vermissin harikaBu hafta iyi gidioruz masallah
Bu hafta herkes cok iyiHepinizi tebrik ederim kizlar
Gecmis olsun kuzum bayrwm ustu nerden cikti bu hastalik kotü olmjsKizlar benim hastalık geçmedi simdi.doktora geldim rapor alicam ise gitmem bugun
Ben yine veremedim herkes iyi valla . Tebrikler cnm .Bu hafta herkes cok iyi
Bu haftada da gitmeseydi cikardm ki listedenAy ben veremiyorum listeyi de etkiliyorum beni listeden çıkaran kiz listeyi bayagi bayagi etkiledi bu hafta
Tebrikler kuzum süpersin
Hic mi veremedin kuzum simdi araya bide bayram gircek yine veremezsin mubtemelenBen yine veremedim herkes iyi valla . Tebrikler cnm .
Ben napcam karalar bağlıyorum iyice sasirdim . 1 aydır 75 den 74 e inemedim sıyırmak üzereyim .
Mavi çok güldüm halimize bu nedir ya bu neyin laneti böle gecemeyiz bi altaAllah kahretsin ya çok sıkıldım 75 75 75 75 . Bi 74 olmuyorrrrrr
Benim.rakip zaten kilo verme birincisi her zaman yetişmek imkansız da haklisinMavi çok güldüm halimize bu nedir ya bu neyin laneti böle gecemeyiz bi altabende de 100grm ahaaahaa ağlıyayım mı güleyim mi bilemedim bende 62.2 yim ikimizinde rakibi uçtu geçti senin ki 72olmuş benim kide 60 olmuş rakipleri bizi solladı geçti ö'nden mendil sallıyorlar bize
Su profilimizin yanındaki yazılarda 3 ay sonra da sen 62 ben 75 yazacak diye korkmaya basladimMavi çok güldüm halimize bu nedir ya bu neyin laneti böle gecemeyiz bi altabende de 100grm ahaaahaa ağlıyayım mı güleyim mi bilemedim bende 62.2 yim ikimizinde rakibi uçtu geçti senin ki 72olmuş benim kide 60 olmuş rakipleri bizi solladı geçti ö'nden mendil sallıyorlar bize
Hiç veremedim 1 aydır veremiyorum deliricem ya kafayı siyircamHic mi veremedin kuzum simdi araya bide bayram gircek yine veremezsin mubtemelen
Vücut artk bu spor ve diyet sekillini kabullendi bukadar harekete bu gıdalar benim için normal kilo vermeyi gerektirecek bir şey yok diye kendini sanılıyor diğer anlatımı ile kendini suanki kalori ve meto seviyesine cekiyor bu kaloriyi ihtiyaç 'ın altı olarak gòrmüyor artk ve metobolizmayı da kilo vermesin diye çok yavaşlatıyor bu noktada ya kaloriyi çok çok daha aşşağılara çekip tekrar kalori açığı yarattgn için kilo verecek ki bu seçeneği hiç tasvib etmem çünki vücudu o kadr az kalori ve iyice kısıtlı yemeye alıştırırsan verimlerimizi kolaya almaya zemin hazırlarız çünki diyet sonrası direk hers3y vücuda çok fazla ve depo edilecek olarak gelir vücudu çok da düşük kalifiye alıştırmamalı canm diğer ikinci seçenek ise şaşırtmak vücudun şuan alışıp normal saydığı düzeni bozmalısın ki tekrar ne oluyor desin bu nokta da tüm sporcular yaptığı sporu ve aynı zamanda o sporun saatini değiştiriyor yani akşamları yapıyordun şimdi bir iki hafta sabahları yap yada tam òğle saati yap ve yaptığın seçenekleri yapma başka aletler de çalış bu yaparkende besl3nmende de aynını yap yani klasik diyeti yapma sabah ile akşam arasını değiştir yada klasik kahvaltı etme sabahları meyveli yoğurt yada yulaflı sütlü kahvaltılardan yada çorba içerek de kahvaltı yapabilirsin mesela akşam larıda yine genel tercihin dışına çok ve her gün farklı beslen dün yediğini bugün yeme böylece vücut tekrar kilo vermeye başlıycam yada direk 2gün lük bir detok metobolizmayı uyarıp tekrar hızlı çalışmasını sağlarArtık ağlıyorum ya 1 aydır 75 de kaldım ağlıyorum ya biktim artık 75 den neden inmiyor ki 74 u bi göremedim ya
Yapicam bunları da inşallah ise yararVücut artk bu spor ve diyet sekillini kabullendi bukadar harekete bu gıdalar benim için normal kilo vermeyi gerektirecek bir şey yok diye kendini sanılıyor diğer anlatımı ile kendini suanki kalori ve meto seviyesine cekiyor bu kaloriyi ihtiyaç 'ın altı olarak gòrmüyor artk ve metobolizmayı da kilo vermesin diye çok yavaşlatıyor bu noktada ya kaloriyi çok çok daha aşşağılara çekip tekrar kalori açığı yarattgn için kilo verecek ki bu seçeneği hiç tasvib etmem çünki vücudu o kadr az kalori ve iyice kısıtlı yemeye alıştırırsan verimlerimizi kolaya almaya zemin hazırlarız çünki diyet sonrası direk hers3y vücuda çok fazla ve depo edilecek olarak gelir vücudu çok da düşük kalifiye alıştırmamalı canm diğer ikinci seçenek ise şaşırtmak vücudun şuan alışıp normal saydığı düzeni bozmalısın ki tekrar ne oluyor desin bu nokta da tüm sporcular yaptığı sporu ve aynı zamanda o sporun saatini değiştiriyor yani akşamları yapıyordun şimdi bir iki hafta sabahları yap yada tam òğle saati yap ve yaptığın seçenekleri yapma başka aletler de çalış bu yaparkende besl3nmende de aynını yap yani klasik diyeti yapma sabah ile akşam arasını değiştir yada klasik kahvaltı etme sabahları meyveli yoğurt yada yulaflı sütlü kahvaltılardan yada çorba içerek de kahvaltı yapabilirsin mesela akşam larıda yine genel tercihin dışına çok ve her gün farklı beslen dün yediğini bugün yeme böylece vücut tekrar kilo vermeye başlıycam yada direk 2gün lük bir detok metobolizmayı uyarıp tekrar hızlı çalışmasını sağlar
Mavi çok güldüm halimize bu nedir ya bu neyin laneti böle gecemeyiz bi altabende de 100grm ahaaahaa ağlıyayım mı güleyim mi bilemedim bende 62.2 yim ikimizinde rakibi uçtu geçti senin ki 72olmuş benim kide 60 olmuş rakipleri bizi solladı geçti ö'nden mendil sallıyorlar bize
Daha çok fazlalığım var malesefB Baharyagmuru35 gelip gecici bi durum bu moralini bozma lutfen. Zaten resminden anlasiolio neden veremedigi, baya incecik olmussun verecek o kadar Az sey kalmis ki. Kutlen fazla ama resminden gorunen yag oranin bi cok kisiden daha Az. Ne Az kilodakiler var daha kilolu gozuken. Kendini Boyle motive et lutfen. Ve kesinlikle rutinini degistir. Bi suru video izledim, arastirdim fln. Hep ayni sey soylenir. Vucudunuzu sasirtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?