Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.Takım 634.Etap***

Mavi95 (75.2/75.1/0.1/0.13% )
dugi (56.6///%)
kaptinn(58.8/57.5/1.3/%2.21)

antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (73.4/72.0/1.4/%1.91)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (61.6/60.8/0.8/%1.30)

14. Takım ortalaması :

Allah kahretsin ya çok sıkıldım 75 75 75 75 . Bi 74 olmuyorrrrrr
Mavi çok güldüm halimize bu nedir ya bu neyin laneti böle gecemeyiz bi alta bende de 100grm ahaaahaa ağlıyayım mı güleyim mi bilemedim bende 62.2 yim ikimizinde rakibi uçtu geçti senin ki 72olmuş benim kide 60 olmuş rakipleri bizi solladı geçti ö'nden mendil sallıyorlar bize

Benim.rakip zaten kilo verme birincisi her zaman yetişmek imkansız da haklisin gerçekten ben kendim.icin üzülüyorum 1 aydır en az 3 kilo gitmesi lazimdi sen 59 ben 72 filan olmalıydım şuan
Ne yapacagimi inan sasirdim hiç tatlı cikolata yemiyorum gerçekten müthiş spor yapıyorum ki senin menülerin de sporun da çok iyi .. Ben çözemedim yellow ya iyice sasirdim ne yapacagimi artık hic bilmiyorum inan çok üzgünüm ..bayramda Spor salonu kapalı yediğime içtiğime dikkat edicem sporu da zaman olursa yaparım zaten adetim ama moralim bozuktan ote çok.uzgunum . Eylülün.basinda 69 olurum diyordum ama olamayacağım görünüyor . 75 den 74 e nasıl 1 aydır inemedim anlamadım .. sende inemedin ben de bilmeyen yaşamayan anlayamaz gerçekten sınır bozucu aşırı gıcık bi olay sinirden kadar sinirliyimki 1 hafta birşey yiyesim yok kendime ac geber mavi diyorum

Su profilimizin yanındaki yazılarda 3 ay sonra da sen 62 ben 75 yazacak diye korkmaya basladim

Artık ağlıyorum ya 1 aydır 75 de kaldım ağlıyorum ya biktim artık 75 den neden inmiyor ki 74 u bi göremedim ya
Vücut artk bu spor ve diyet sekillini kabullendi bukadar harekete bu gıdalar benim için normal kilo vermeyi gerektirecek bir şey yok diye kendini sanılıyor diğer anlatımı ile kendini suanki kalori ve meto seviyesine cekiyor bu kaloriyi ihtiyaç 'ın altı olarak gòrmüyor artk ve metobolizmayı da kilo vermesin diye çok yavaşlatıyor bu noktada ya kaloriyi çok çok daha aşşağılara çekip tekrar kalori açığı yarattgn için kilo verecek ki bu seçeneği hiç tasvib etmem çünki vücudu o kadr az kalori ve iyice kısıtlı yemeye alıştırırsan verimlerimizi kolaya almaya zemin hazırlarız çünki diyet sonrası direk hers3y vücuda çok fazla ve depo edilecek olarak gelir vücudu çok da düşük kalifiye alıştırmamalı canm diğer ikinci seçenek ise şaşırtmak vücudun şuan alışıp normal saydığı düzeni bozmalısın ki tekrar ne oluyor desin bu nokta da tüm sporcular yaptığı sporu ve aynı zamanda o sporun saatini değiştiriyor yani akşamları yapıyordun şimdi bir iki hafta sabahları yap yada tam òğle saati yap ve yaptığın seçenekleri yapma başka aletler de çalış bu yaparkende besl3nmende de aynını yap yani klasik diyeti yapma sabah ile akşam arasını değiştir yada klasik kahvaltı etme sabahları meyveli yoğurt yada yulaflı sütlü kahvaltılardan yada çorba içerek de kahvaltı yapabilirsin mesela akşam larıda yine genel tercihin dışına çok ve her gün farklı beslen dün yediğini bugün yeme böylece vücut tekrar kilo vermeye başlıycam yada direk 2gün lük bir detok metobolizmayı uyarıp tekrar hızlı çalışmasını sağlar

**14.Takım 634.Etap***

Mavi95 (75.2/75.1/0.1/%13 )
dugi (56.6///%)
kaptinn(58.8/57.5/1.3/%2.21)

antiaging (68.5/67.9/0.6/%0.88)
cakilinannesi (73.4/72.0/1.4/%1.91)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3/62.2/0.1/%0.16)
Verano_porteno (61.6/60.8/0.8/%1.30)

14. Takım ortalaması :

Yapicam bunları da inşallah ise yarar Sagol cnm

B Baharyagmuru35 bir de vücudun verme oranı azıyor onuda göz önünde bulundurmak lazım ben zaten en iyi yaptığım zamanlar da bile ilk aylar ayda 3 kilo sonra ayda 2.5 kilo vererek ilerledim sonra iki haftada 1kilo gitmeye başlamıştı yani ayda 2 kiloya inmişti verdiğim ondan yaza giderkende artk 2in altına indi ve bu sürece tatiller girdi haziranda 10gün temmuzda da 1haftam tatil de geçti zaten ama kalan haftalarda da az da olsa gene de ilerlemisim canm baktım 31mayis pazartesi kontrol gunude 64.2ye inmisim ve haziran ayına 64.2 ile girmiş bulanmaktaymışım ve haziran sonuna doğru izne ayrılıp Antalya ya gitmistim tam 10 gün tatil ve diyet dışı geçirdim 10günüm gitmiş olmasına rahmen 1ay sonra tam 1kilom gitmiş 5temmuz da 63.2 imişim ve zaten takrar temmuzun 1haftasi bodruma gittim tatil ve diyet disi gecti ve yine de 1ayda 1kilo gitmiş oldu ağustos da da 62.2 yim yani tam 1er ay diyette olmasam da ay da 1kilo gitti tatiller araya girmese belki 1.5 yada 2 de gidebilirdi ondan eylül de 2veririm ama bünyemi biliyorum ve üstelik bu kiloda birinin kas kaybı yaşamadan sadece yağdan verildiğin de ayda 2kilo 'nun tam ideal olduğunu da biliyorum ondan ben sonuçtan mutsuz diilim açıkçası sadece az verdiğim için listeyi etkilememek için biran önce mezun olup liste dışı devam etmek istiyorum canm beni liste olayı dışında üzen birşey yok açıkçası

Walla biz de sizin bu gunleriniI yasicaz malesef, diyetin baslarinda gidio ama onemli olan surekli verebilmek. Tecrubelrinize guvenioruz artik canim, bi sekilde Kirin da biz de sizin yaptiginizi yapalim duraksamada

B Baharyagmuru35 gelip gecici bi durum bu moralini bozma lutfen. Zaten resminden anlasiolio neden veremedigi, baya incecik olmussun verecek o kadar Az sey kalmis ki. Kutlen fazla ama resminden gorunen yag oranin bi cok kisiden daha Az. Ne Az kilodakiler var daha kilolu gozuken. Kendini Boyle motive et lutfen. Ve kesinlikle rutinini degistir. Bi suru video izledim, arastirdim fln. Hep ayni sey soylenir. Vucudunuzu sasirtin

Daha çok fazlalığım var malesef sırtım çok yagli mide üstü de var iç organ yağlanması . Kol iç bacakta yaglar var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…