Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su kollar erise basen erise, sırt ve mide iç yağları, iç bacak da erise ya sadece 6 7 kilo ya bu kadar mı zor bir türlü gitmedi 16 kg verdim bi 7 kilo veremedim ya bi gitse gerçekten zayıf gorunucem sıkıldım balık etlilikten ... bunlar suanki hallerimden ama ben böle olmak istemiyorum gerçekten çok üzülüyorum ya bi 69 olamadım ya yanlarım zaten erimiyor hiç vi etek onun yüzünden düzgün olmuyor cildiricam arrtik

Ben bi resimlerde o dediklerini goremiyorum. Gayet hos bi fizigin var ama tabiki en onemlisi kendimizi iyi hissettigimiz kiloda olmamiz. Stress de kilo vermem Engel. Rutinini degistir, oldugu kadar olsun napalim

Ben bi resimlerde o dediklerini goremiyorum. Gayet hos bi fizigin var ama tabiki en onemlisi kendimizi iyi hissettigimiz kiloda olmamiz. Stress de kilo vermem Engel. Rutinini degistir, oldugu kadar olsun napalim
tesekkur ederim canim . Amao 69 olunacak inat ettim ama vücudum da fena inatta bakalım kim kimi yenecek ama vücudum moralimi bozuyor çok o 69 u olucam. Inşallah

**14.Takım 634.Etap***

Mavi95 (75.2/75.1/0.1/%0.13 )
dugi (56.6///%) bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı.
kaptinn(58.8/57.5/1.3/%2.21)

antiaging (68.5/67.9/0.6/%0.88)
cakilinannesi (73.4/72.0/1.4/%1.91)
Dlrykc (53.6///%) 1.kez bildirimde bulunmadı.
yellow girl (62.3/62.2/0.1/%0.16)
Verano_porteno (61.6/60.8/0.8/%1.30)

14. Takım ortalaması : 0.823

tugbaFB canim kontrol edersin hesapladim ortalamayı

Veronoya katılıyorum dediğin yok çünki şuan balık etli bile olmaktan çıkmışsın zaten boyunda uzun ondan şuan sadece iki bölgen erise direk ince birisin ayrıca basenin de yok tam tersine senin yapın basensiz ince bacaklı yapın var o etekden sana belki öğle geliyor pantolan giyersen basenin olmadığı net belli olur ve zaten taytlı fotolarında görmüştük bas3n yoktu sana dağa öncede dediğim gibi senin alt karnın simit bölgesi sıkıntin var orası basen değildir bas3n oranın alþindaki yer kalçanın ve bacağın başlangıç tarafında ki yere denir senin orda çıkıktın yok zaten oranın üstün de alt karnında çıkıntı var bak resimde işaretliyorum burası alt karın bölgesi simit bölgesi oluyor O yan çıkıntı giderse ve kolların incelirse incecik olacaksın netten yan karın eritme diye bak çapraz mekik mesela bura yı çalıştırır çapraz kaslarını hareket ettirmelisin

Basen de var cnm etekten belli olmuyo 98 cm basenim çok aşırı yok ama var yine dümdüz değil . O yan simit için çok uğraşıyorum ins 68 de gider anca oralar

Basen de var cnm etekten belli olmuyo 98 cm basenim çok aşırı yok ama var yine dümdüz değil . O yan simit için çok uğraşıyorum ins 68 de gider anca oralar
Basenin vardır ama kilo ve vücut oranına göre normaldir ama alt karnın oranına göre normal diil yani sorun orası bak basen sorunu olan böyle oluyo mesela beline bak nekadar ince alt karnına bak dümdüz kadının direk basen i çıkmış senin tam tersi durumun var yani basenin normal besenin üstündeki karın kemikleri ve alt karın yağın çok yani senin belin

Bel inceldi belim baya iyi o işte göbeğin yanları sorunum evet o dediğin yer işte işaretlediğin bas belam orası benim büyük sorunum

Bel inceldi belim baya iyi o işte göbeğin yanları sorunum evet o dediğin yer işte işaretlediğin bas belam orası benim büyük sorunum
Evet belin baya incelmis bacaklarda baya baya iyi canım Netten yan karın ve alt karın eritme diye gogleye yaz bakalım canım mutlaka denemediğim birşeyler bulursun bence

Belim 87 idi bu sabah itibariyle artık 76 cm
Kalça 115 ti 104 cm olmuş
iyi gitmiş 10-12 cm daha incelirsen harika olur ozman belin 66 yada 64 olur kalçada 94 yada 92 olur tam manken ölçüleri gibi olmuş olur inşallah daha da inceliriz benim de şuan da
bel 71 kalça 98 olmuştu ve 8cm incelirsem bel 63 kalça 90 oluyor

Süpermiş valla şimdi de iyi bence .. Inş kilo dirrncimiz artik biter ikimizinde . Gercekten zor bi durum cunku

Süpermiş valla şimdi de iyi bence .. Inş kilo dirrncimiz artik biter ikimizinde . Gercekten zor bi durum cunku
inşlh sen detoks araştırdın mı? Bayram bitişi 2gün detoks yaparsan vücudun hızlanır bide sen hiç yapmadın ondan sende direk etki eder zaten direk 2kiloya yakın detoksla atar sonrasin da da herhafta düzenli kilo vermeye geçersin canm bence bayram bitişi direk yap patatesyoğurtta yapabilirsin çok tok tutuyor yada bizim yaptgm sade patates var mesela yada kızların yaptğı kabak detoksu ,ananas detoksu var daha da çok çeşitler var nette yada k.k da bak detoks çeşitlerine ama denedikten sonra memnun kalanların çok olduğu bir detoksu seç o önemli bu arada ben başladım bugün hurma yaptm yarında yapıcam hurmayı

Araştırıyorum nette ayşe tuğba şengel in detokslari var 3 gün de 3 kilo demiş. Kahvaltıyı haşlanmış yumurtayla yapıp og len sebze yiyip akşam sadece havuç zencefil maydonoz kırmızı tatlı biberi yeşil çayla rondodN geçirip sadece onu içecekmişiz 3 gün sadece akşam bu içeceği icip hiçbirşey yemeden yatilacKmis ama tabi ayrıntılı bakmadım yapan var mı etkisi olmuş mu filan

Şaka gibi bi ablam var gerçekten . Yarın geliyolar istanbuldan . Annemlerde kalacaklar neyse bizde belki eşimin memleketine gideriz dedim tokata . Neyse tabiki yeğenimi dr görmeden gitmem gideceksem bile bikac gün burda onları görürüm ki gitmek istemiyorum pek belki hiç gitmeyeceğiz . Ablam diyor siz ne zaman gidiyorsunuz belli mi yeğenin seni görebilcekk mi diyor plan belli mi diyor ben dr dedim ki ben yeğenimi görmeden hiçbiryere gitmem zaten ayrica diyelim öyle oldu insan bi der kardeşim beni görmeden mi gidiceksin gitme der . Bana gelmiş sizin plânınıza karışamam ben diyor sanki yabancıymışız gibi .
Zaten hiç bi zmn umurunda değil kendinden başkası.. biktim artık bu tavirlarindan ..insan kardeşim seni özledim der gitme der sonra git der ilginç yani . Buraya gelip 2 gün durup tatile gitcekkmiş . Anne baba kardeş kavramı yok resmen . Saka gibi bi kiz ya . Annemlere senede iki kere geliuor onda da hergun annemi aglatip kapris yapiyor . Iki laf edincr hep sen suclusun hep o hakli asla laf soyletmiyor kendine . Insani cileden cikartiyor . Kavga edip evime geldim geçen sene sırf bu tavırlarından . Bi hafta annemde kaldı 1 kez aramadı kardeşim gel yılda bi kere geliyorum çok az görüşüyoruz gel yanıma demedi . Ben gittim neyse büyüklük bende kalsın dedim . Neden böyle anlamıyorum. Çok soğuk .. hep çok b3ncil . Hep çok kaprisli hem laf sokan surat asan hep şikayet eden hep mutsuz biktim artik

Bunu denersen lütfen sonucu bize de söyle

Giyindim spora gitmek için bian motivasyonum kırıldı gtsekmi gtmesemmi ki diue dusunuyorum .. gidiyorum ama 1 aydir 75 den inemiyorum neye yariyo bu spor ?? Yaramiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…