Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne bicim zayifsiniz yaaa öffff sozde ben sizden zayifim ama bnm gobek masallah
sağol kuzum sen bize bakma mavi daha hiç hamle kalp doğum yapmadı benimde doğumun üstünden çok geçtiği için bide bol bol spor yapinca artk karın kendini topladı tabi ondan senin daha bebeğin küçük doğumun yeni sayılır bu zamanlarda karın kendini fazla toplayamiyor ki zaman alıyor eski haline dönmesi ama ufak bebeğe rağmen kilon harika ❤ göbüşde aylar gerçekte kendini daha iyi topliycak s3n hic bir şey yapmasan bile seneye yaz gelince karnında çok ciddi fark olcak ki bide spor yapsan ooo ooo eskisinden güzel hale sokar dümdüz karın yaparsın

İlk cezayı hak eden benim.

Kızlar çok sıcak var ölüyormuş gibi oluyorum geçen yaz gece çalışmıştım ne güzel kilo vermiştim bu yaz gündüzdeyim kilo veremedim
Aşırı sıcak 38 39 malesef dışarı çıkılacak gibi değil evde oturmakta çok sıkıcı bende hiç çıkmadım evden bugün patladım . Bi bakkala gidip geldim alev alev yanıyordu . Evden götürmeye calissan yemek ya da atstırmalık

Bende güneşin birazdaha gitmesini bekliyorum 7-8 yani 19:00 yada 20:00 den sonra güneş gider ortalık dışarı çıkılacak hale gelir

Teşekkürler canımm. Bem hiç sevmiyorum bayramları ne yalan söyliyim hep zorunlu akraba ziyareti. Tatlı ye ısrarları. Mecburiyetten gitmeyi sevmiyorum.

Kizilbodur sana özendim anca 1500 tane atlayabildim ya artık terlerim yerde zıplamaya başladı sen bu kadar sayıyı nasıl tamamlıyosun bilmiyorum
1500 yine çok iyi bencee. Ben ilk zıpladığımda1000 yapmıştım sanırım. 800de olabilir tam hatırlamıyorum. Ama çok terlemiştim ve kalbim çok hızlı atıyordu. Şimdi alıştı vücut daha fazlasını istiyor

Sagol kuzum spora tesvik ediyosunuz ama hic etkilenmiyorm niyeyse

10 kilo net gidiyo kuzum 5 diye düşünme bencee

Ablam geliyor diye annem döktürmüş benim diyet bugün iptal kızlar daha fazla dayanamiycam sanırım .
Kavurma , biber dolmasi , sarma , hashasli, pilav yapmış baklava almis Allah ım sana geliyorum . Geçen gece fotoğrafını paylaştığım hashasli çöreği yapmış yaa bir tepsi . Öldürün beni
Şaka bi yana herşeyden yycem kendimi tutamiyorum dayanmam mümküm değil ama az yycem çünkü emeklerim var . O 74 u bu hafta bu şaşırmaya görür muyum biraz zor gibi

Evet. Benim kilo almamın sebebi tatlılar. Vazgeçemiyorum. 9 gün dayandım. Son 2 gün hortladı resmen. Bayramdan sonra şekersiz 21 deneyeceğim tekrar. Yol gidince, başka yerlerde kalınca diyet olmuyor gerçekten. Misafir kalacağım evde pirinçli yayla çorbası, pilav, dolma patatesli fasulye vardı.

Kızlar bu saate kadar gezdik akşam dediğim gibi 19 - 20 civarlarında çarşıya indik aman Allahım mağazalar da eşim de ben de şok ne giysem çok güzel oldu ve her denediğim kıyafet "s" M'ler çok büyük geldi hep smol aldım ve gitmişken birkaç tane de kotların,şortların filan üstüne giymeye tişört aldm onlarında hepsi s beden ya çok güzel bir duygu Aaayyy mutluluktan uçuyorum kızlar çok güzel bir sürü takılar aldım bide yarın giymeye de çok tatlı bir etek bluz takım aldm şu şifon kumaş bel kısımları azıcık açık olan takımlardan yarn belki bi foto atarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…