- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.321
Hangi şehir cnm hayırlı yolculuklar ? Meyve yeBen de spor yapmicam bugün. Kendimi çok aç ve halsiz hissediyorum. Aklıma sürekli bol kalorili yemekler geliyo delircem.daha eşya da hazırlamadım. Çakıl ilk defa uzun yola çıkıyor, gittiğimiz yer gündüz sıcak, akşamları soğuk. Önemli bir şeyini unutcam diye stres oldum.
Sağol kuzum. Eğirdire gidivez ıspartaya ama geze geze önce saldaya uğrıcaz akşama eğirdirdeyiz. İkinci gün antalyaya gidicez akşam yine eğirdire dönücez. 3.gün ordayız akrabalar gelicek orda gezeriz. Son gün de fethiye akyaka vs uğrıcaz sanırım akşama evdeyiz inşallahHangi şehir cnm hayırlı yolculuklar ? Meyve ye
Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederimmm
Dune gore 300 gr gitmiş bugun daha fazla gidebilir yarina bakalim sonuc nasil olacak uzulme kuzum*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 -> 61.9
Mavi95 76.5~~~73.0 ->
ucukgenclik 66.6~~~64.0 ->
kaptinn 59.3~~~56.5 ->
antiaging 69.1~~~66.0 ->
cakilinannesi 77.8~~~72 -> 72
tgb1907 67.7~~~63 ->
SchonerDuft 67.5~~~63.0 ->
Verano_porteno 63.6~~~59.0 ->
MrsParanoid 60.9~~~58.9 ->
Eveeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere kac ciktiniz kimler tutturdu hedefikimler cezayi haketti
Evt 61e geçmiş olmak güzel ama baya yavaşladım ve hedefleri tutturamayp listeye de katkida bulunamiyorumDune gore 300 gr gitmiş bugun daha fazla gidebilir yarina bakalim sonuc nasil olacak uzulme kuzum
Oo süpermiş saldaya gitmiştim korktum ben ordan ya ayağım batıyordu bataklık gibiydi içine çekiyor insanın bi adam birine tutunarak ayağını soktu içine balçık.gibi adam baldırına kadar girdi icine çamurun daha girse girer insani yutar orası ya korktum.valla ben ama çok ilginç rengi filan . Akyaka fethiye süper amaSağol kuzum. Eğirdire gidivez ıspartaya ama geze geze önce saldaya uğrıcaz akşama eğirdirdeyiz. İkinci gün antalyaya gidicez akşam yine eğirdire dönücez. 3.gün ordayız akrabalar gelicek orda gezeriz. Son gün de fethiye akyaka vs uğrıcaz sanırım akşama evdeyiz inşallah
Süper bence hiç gobek yok fit duruyorsunEki Görüntüle 2297643 Eki Görüntüle 2297644
Karnım da hint kınası dövme vardı silinmeye başladı şuan dövmenin kanatlar ı biraz kalışkızlar detoks sonrası karnım şimdi çektim
At kuzum da bir net halini görelim sen bide hep korseli atıyorsun zaten bitane açık göbek at ona göre yorumlıyalim ne durumdasınSüper bence hiç gobek yok fit duruyorsun❤ bi açık göbik benimde atasım.geldi
Bnce de yani bence kilo vermene gerek yok çok iyisin ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap .At kuzum da bir net halini görelim sen bide hep korseli atıyorsun zaten bitane açık göbek at ona göre yorumlıyalim ne durumdasınsağol canm bu arada mutlu olacağım hale geldi sonunda hem miğde kısmından hem de sağ ve sol bel oyuncularının ordan kas çizgileri de gorunmeye başladı 4kilo daha versem diyet işinden kurulucam sanırım
Çok fazla göbek yok aslında düşük bel yada çok oturtmali giymedikçe şimdilik fazla rahatsız etmez ama genede öne doğru göbek çıkıktın belli abartilı degil tabi baya s3kle girmis ama orda bir yağlanma var göbekten kesinlikle ver bir de kollarını incelttinmi tamamEki Görüntüle 2297648 bu da benden açık gobis ile
Burdan da belli olacağı gibi benim sorunum kollar ve yan simit . Bel mide çok idi kiloyu oralardan verdim zaten bi kollarla simit gitse zayıf denilebilecek hale gelicem de işte gitmedi
Bnce de yani bence kilo vermene gerek yok çok iyisin ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap .
Insanın zayıf olması çok mutluluk verici kendini beğenmesi istediğini giyebilmesi .
Ben daha istediğimi giyecek kıvamda değilimde bi 6 7 kilo sonra ben de olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?