Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy aklima ne geldi bu gidisle çıkamayacağız deyince düşünsene
Gelmişiz 50 li yaslara hala buradayiz menapoza girdim kilo veremiyorum diye
Valla bırakamayız biz buraları 64.9 la ayrılmıştım cnm 64.1 dim cumartesi günü girebiliyordum aslinda listeye ama bayram sonrasına insallah
Burda yemeyeni dövüyorlar valla

Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlüklerini

Tartıldım sabah ac 75.5 çıkmıştı gece tok yine 75.5 çıktı kızlar bi garip degilmi ?
Normalde sabaha kadar en az 700 gr gidiyor benden bi 74.8 çıkarmı ki ?? blonde ambition ucukgenclik
Şuan streslisin içine huzur doldurursan vücudun kasmaz ve 74 lü rakamları görürsün bence canım

Acaba o zamana ben evlenir miyim kızlar
zaten biz sana devrederiz buralari tugbaFB htc71 ve benim önüm de artk bir şey kalmadı ama senin önünde daha gelinliğe girmek için zayıflama diyeti ,evlendim kilo aldım vermeliyim diyeti,hamile kaldm çocuk yaptm vermeliyim diyeti derken ohoo ooo... biz o aşamaların hepsini kapattı son kiloyu veriyoruz buraları sana emanet ederiz artk

Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlüklerini
benim daha buralar da işim ne ergenlik te kilo alma çağım geçmiş, evlenmisim almışım vermişim geçmiş, çocuklanmisim almışım vermisim derken her birisinin kilo alıp verme evrelerini alıp verip kapadım bu son evre idi artk ve bunda da nirvana yapıp hayatımın en düşük kilosuna doğru gidiyorum zaten kilo defteri benim için 2019 da kapanır canım 2020 de ben diyet yapmayan spor yaparak form tutan buraların en fit hatunu olucam ajda pekkan gibi 50 yıl fit kalmayı planlıyorum 2070 kadar 58 in üstüne çıkmam 2070 den sonra da fit şekilde kefeni giyeriz artıkozmana ajda da çokdan ölmüş olur sırattan geçerken en fit ben olucam

Canım göğüs için duvardan yarım şınav yapabilirsin. Bizde 5 günlük denize gidicez geldiğim zaman spora baslicam 1ay ara verdim.

canım ben listedeyim işleri yğun pek aktif olamam ama cumaları bildirim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…