- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.581
Valla bırakamayız biz buralarıAyy aklima ne geldi bu gidisle çıkamayacağız deyince düşünsene
Gelmişiz 50 li yaslara hala buradayiz menapoza girdim kilo veremiyorum diye
64.9 la ayrılmıştım cnm 64.1 dim cumartesi günü girebiliyordum aslinda listeye ama bayram sonrasına insallahBence senin artk asıl listeye girmek için önünde hiç bir engel yokbayramları da bitirdik artk engel kalmadı üstelik de izin kilondan en fazla 1 kilo falan artıdasındır zaten rahatlıkla bir iki hafta içinde listeye girebilirsin bence artk kolları sıva görelim seni 63 küsür ile mı izne ayrılmıştın canm 64 ile mi?
Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlükleriniAahhaaahaakoptum 61 den sonunda 60 a da indim ama şu menopoz araya girmese bu kez kesin 59 u görürdüm diyormuşum 50 yaşına kadar 50kiloya gelemedik ama bu kez 60 yaşıma gelmeden tartıda mutlaka 58 yazacak artk mezun olmama az kaldı kızzz hatçe senin de kulaklar gitmeye başladı tabi sesi mi duyuramıyorum tuğba nın da artk gözler yakını görmüyor şimdi listeye kilomuzuda yanlış yazar yakın gözlüğüne taksa liste yaparken bari ahaahaa kız yaşlandk diye pes etmeyin bak ajda bizim yaşımızda iken taş dı taş
Kk da ben cok biliyorum babanne anneanne olancok guldum yakin gözlüğü olmazsa olmazimiz olur artik
Bizde o gunleri görürmüyüz acebaKk da ben cok biliyorum babanne anneanne olangòzlükleri varmi ki acep
Şuan streslisin içine huzur doldurursan vücudun kasmaz ve 74 lü rakamları görürsün bence canımTartıldım sabah ac 75.5 çıkmıştı gece tok yine 75.5 çıktı kızlar bi garip degilmi ?
Normalde sabaha kadar en az 700 gr gidiyor benden bi 74.8 çıkarmı ki ??blonde ambition ucukgenclik
Tartıldım sabah ac 75.5 çıkmıştı gece tok yine 75.5 çıktı kızlar bi garip degilmi ?
Normalde sabaha kadar en az 700 gr gidiyor benden bi 74.8 çıkarmı ki ??blonde ambition ucukgenclik
zaten biz sana devrederiz buralariAcaba o zamana ben evlenir miyim kızlar
Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlüklerini
Canım göğüs için duvardan yarım şınav yapabilirsin. Bizde 5 günlük denize gidicez geldiğim zaman spora baslicam 1ay ara verdim.Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldukızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ?
Ayy aklima ne geldi bu gidisle çıkamayacağız deyince düşünsene
Gelmişiz 50 li yaslara hala buradayiz menapoza girdim kilo veremiyorum diye
canım ben listedeyim işleri yğun pek aktif olamam ama cumaları bildirim yaparım@antiaging de bugün tartılmış ve 68.5 çıkmış
Umarım yarın sabaha kadar siteye girer de liste olacağını görür ve sabahda tartılır canm geri kalan herkesin şuan bilgisi olmuş oldu ❤ siz yedekler takimi listenize basliycakmisiniz artk
SchonerDuft tugbaFB ve sen ile ?
naptın kuzum tartılın mıHep gül tatlı kız
Simdi tartildim 65.6 cikti canim zaten 65 kusurdum pek arti yok 200 300 gr fazla sadecenaptın kuzum tartılın mı
bayramı güzel atlatmışsın tebrik ederim .Simdi tartildim 65.6 cikti canim zaten 65 kusurdum pek arti yok 200 300 gr fazla sadece
Bende yedim ama kilo almamışımbayramı güzel atlatmışsın tebrik ederim .
ben ne bulduysam yedim bayuram tatilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?