Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa şu film yüzünden kız aidsli ve öldüya
ben çok ağlarım böle filmlerde dizilerde

houyy yareppiii bende bişi oldu sandım

izlemedim. adı incir reçeli sanırım yarın izlerim ama bugün sabahlamam. tüm heycanım gitti annem tınlamıyo zati beni

ayy ayy bak yine geldi gözü kör olasıca boylarımız hemen hemen aynıydı o benden accıkın uzundu. topuklu ayakkabı giymeme izin vermiyodu ki şu yaşımada kadarda hiç giymediğğğmmm

kız boşver artık onu sen şimdi kendine azcık uzunboylu sefgili bul rahat rahat giyersin topuklu ayakkabı kadında çok şık duruyo bence

kız boşver artık onu sen şimdi kendine azcık uzunboylu sefgili bul rahat rahat giyersin topuklu ayakkabı kadında çok şık duruyo bence

eşşek kadar oldum hayatımda hiç giymedim şimdi alırda giyersem yürüyemem elaleme rezil olurum ayol millete laf söylüyodum şuna bak madem yürüyemiyosun giymede havan bozulmasın diye

gece mesaisine hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

houyy yareppiii bende bişi oldu sandım

izlemedim. adı incir reçeli sanırım yarın izlerim ama bugün sabahlamam. tüm heycanım gitti annem tınlamıyo zati beni

evet tatlım adı incir reçeli ben çok beğendim duygusal bi film izlemeni öneririm
ay film eleştirmenleri gibi oldum

gece mesaisine hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

evet tatlım adı incir reçeli ben çok beğendim duygusal bi film izlemeni öneririm
ay film eleştirmenleri gibi oldum

bu aralar bnmde zırlayasım varda annem kızar diye rahat rahat ağlayamıyorum bile. en azından izliyimde bahanem olur

yarin diyete basliyorum isvec diyetine. Ins iyi gecer. 3 gundur abartarak yemek yiyorum bugun makarna yedim diyete baslamadan once.

hani hastaneye götüren bi bayan olsaydı neyse derdim yalnız bırakılmazda, arkadaşının annesinden,abisini ne ilgilendiriyo yahuu :26:
arabayla gittilerse belki o yüzden gelmiştir. eşinle birlikte eve gelmezse iyidir

koca bekliyorum canım cinlerim tepeme geliyor bi yandan uyku basıyor uykumu dağıtmak için dedim bakim kimler burda

canım ya boşver kaynatalım bizde belki gelir o vakte kadar oda

eşşek kadar oldum hayatımda hiç giymedim şimdi alırda giyersem yürüyemem elaleme rezil olurum ayol millete laf söylüyodum şuna bak madem yürüyemiyosun giymede havan bozulmasın diye

kız evde alıştırma yaparsın sende güzel olcan napalım çalışmak lazım biraz

canım ya boşver kaynatalım bizde belki gelir o vakte kadar oda

kız evde alıştırma yaparsın sende güzel olcan napalım çalışmak lazım biraz

evde en fazla bi ileri bi gideri giderimde dışarı çıktığımda sabahtan akşama kadar o topuklularla kendimi hayal edemiyorum houyyy

SELAM arkadaslar nasilsiniz

yarin diyete basliyorum isvec diyetine. Ins iyi gecer. 3 gundur abartarak yemek yiyorum bugun makarna yedim diyete baslamadan once.

hoş geldin canım iyiyiz biz
ben sana yazmıştım ama görmedin herhalde canım isveç diyeti en az üç ay arayla yapılıyo haberin olsun sen daha yeni yapmadınmı onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…