Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tekrar geçmiş olsun canım

kıs gece nası yatacan.....

bende bilmiyom :26:

pembe oje sürüyorum kızlar bu gece kırmızı kısa geceliğimi giyip yatıcam hemide popomu dönüp acaba diyorum saten takımlarımımı yaysam derimki bunlar soğuk tutuyor canım derim benimkine

:92::92::92::92::92:

ya çok geçmiş olsun yaaaakesin nazar var ya.sen ona cevşen falan takt bence bilmiyorum inanıomusun ama ben çok inanırım.bir de çok güzel giydirme ve yaşını büyük söle.sonuçta sen musibetten uzak kalabilmek için ve zararları uzaklaştırmak için yalan sölicen.zararı yok bence.

hep fadiki özlüyon bizi özlediğin yok maşallah
yok kaptanım ne demek aşk olsun yaaa.sabahları girdiğimde en çok o olduğu için ona çok alıştım.çünkü şimdiye kadar akşam hiç giremedim ilk defa bu gün işte sen de bilion.sizleri de özlüyorum ama sanki sabahçı-öğlencilerin kopukluğu gibi bizim de iletişimde sorun oluyo ister istemez.ben akşam giren birine cevap yazıyom arada kaynıyo,akşam biri bana cevap yazıyo o da kaynıyo ister istemez bi kopukluk oluyo.o yüzden de sabhaların sultnaı olaraktan fadiki özledim yoksa herkesle aynı şekilde konuşmayınca özlüyorum ve forum bağımlılık yapıyo kesinlikle...

ayy geçmiş olsun canım....

kıs gece nası yatacan.....

aynen aynen
oyy oyy oyyyy selicim de gelmiş seni de çok özledim yaf.ama bi türlü aynı anda bulunamiiz kine.kız nerdesin kız bu arada?bak geçmişte bi yerde konusu oldu.biz tereddütde kaldık.bu kabak şeysi ayda birden fazla yapmakzararlı mı kız?

Son düzenleme:
irrasım çıktın yaf.görüşemedik.neyse kızlar bu arada 5 GÜNDE 5 KİLO DİETİ hakkında ne düşünüyosunuz?yapan ve verim alan oldu mu acep bizim takımdan?olan varsa lütfen yorumlarınız bekliyorum.neyse ben de yatıyım artık.geçoldu.çok öptüm herkesiiii.ii geceler

25 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA LİSTESİ
NO l KULLANICI ADI l MESAJ SAYISIlİ
1 l aynalar l10l
2 l pinkcat87 l16 l
3 l triptofan l izinli
4 l roseberry l5l
5 l irras l16l
6 l selinay2002 l8l
7 l aysen_34 l izinli
8 l emidaf l izinli
9 l catlak_kemmik l13l :82:
10 l fatta83 l21l
11 l nazco l9l
12 l prenses88 l???
13 l urbi_seher l2l

prenses sanırım izinli hiç girmemiş. cezalı olarakta roseberry,urbi_seher gözüküyo

Son düzenleyen: Moderatör:
kaptan yarın biz adaya gidiyoz deniz sezonunu aççam gelemem herhalde
7 mesajı şimdi doldurabilirmiyimki bi deneyim

dolması lazım öznurcum bak heryerimi sivrisinekler yedi kabardım resmen ben hala doldurcam diye uğraşıyorum
gözlerimde davul gibi bide ağlamaktan

öznur sitede ayakkabı reklamı yapıyolar gördünmü çok güzel ayakkabılar var ya
ben bu aralar acayip ayakkabı meraklısı oldum delircem ayakkabı diye her gördümü alasım var
bööle kocaman platformlu topuklu ayakkabılar alıyom nerde giyceksem

ayy ayy bak yine geldi gözü kör olasıca boylarımız hemen hemen aynıydı o benden accıkın uzundu. topuklu ayakkabı giymeme izin vermiyodu ki şu yaşımada kadarda hiç giymediğğğmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…