- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.521
oknı izliyorum bayılıyorum bu çatlak herife eşimde kızar sevmez ne buluyon bu adamda der bende benim gibi çatlak ya diyorum ondandır yaşar var severim kendisini....
aslı benim oğlum yaşıtlarından bayağı yapılı ve boylu bir çocuk çevrmde hep soruyorlar hatta eve çıkmadan sitenin cafesinde oturduk yusufta parktaydı yaşlı bir adam yusufu salıncağa oturttu o da torununu sallıyordu bak abi yemek yemiş tombiş olmuş dedi ve bana yaşını sordu bende 3 dedim oysa 26 aylık adam bizimkide 3 yaşında ama sizinkinden kısa dedi ve bir kere maşallah dedmedi bende babası uzun dedim bunun üzerine düştü oğlum ama çok kötü bir düşüş oldu ben burnu kırıldı sandım dudağı patlamış allahım korudu....
kıs gece nası yatacan.....
pembe oje sürüyorum kızlar bu gece kırmızı kısa geceliğimi giyip yatıcam hemide popomu dönüp acaba diyorum saten takımlarımımı yaysam derimki bunlar soğuk tutuyor canım derim benimkine
ya çok geçmiş olsun yaaaaherkese iyi geceler diliyorum bugün giremedim çünkü dışardaydık çok güzel birgüngeçirdik oğlana akülü araba aldık başımıza bela aldık yusuf sürekli binmek istiyor,alışveriş yaptık eşim pembe bir ayakkabı aldı bende siyah bir tişört aldım böyle boncuklu falan eve yusufum tama içeri girerken düştü ve dudağı patladı moralim çook bozuldu dudağı şişti kuzumun bu sefer nazar değdiğine kesin karar verdim üzerine hediye gelen bir gümüş takı var üzerinde nazar ayeti var onu takıcam baba oğul yattılar bende birazdan yatarım....
yok kaptanım ne demek aşk olsun yaaa.sabahları girdiğimde en çok o olduğu için ona çok alıştım.çünkü şimdiye kadar akşam hiç giremedim ilk defa bu gün işte sen de bilion.sizleri de özlüyorum ama sanki sabahçı-öğlencilerin kopukluğu gibi bizim de iletişimde sorun oluyo ister istemez.ben akşam giren birine cevap yazıyom arada kaynıyo,akşam biri bana cevap yazıyo o da kaynıyo ister istemez bi kopukluk oluyo.o yüzden de sabhaların sultnaı olaraktan fadiki özledim yoksa herkesle aynı şekilde konuşmayınca özlüyorum ve forum bağımlılık yapıyo kesinlikle...hep fadiki özlüyon bizi özlediğin yok maşallah
oyy oyy oyyyy selicim de gelmiş seni de çok özledim yaf.ama bi türlü aynı anda bulunamiiz kine.kız nerdesin kız bu arada?bak geçmişte bi yerde konusu oldu.biz tereddütde kaldık.bu kabak şeysi ayda birden fazla yapmakzararlı mı kız?ayy geçmiş olsun canım....
kıs gece nası yatacan.....
aynen aynen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öznur nere gittin kızzzzzzz
günlük yoklama listesini şettiriyorummm
kaptan yarın biz adaya gidiyoz deniz sezonunu aççam gelemem herhalde
7 mesajı şimdi doldurabilirmiyimki bi deneyim
dolması lazım öznurcum bak heryerimi sivrisinekler yedi kabardım resmen ben hala doldurcam diye uğraşıyorum
gözlerimde davul gibi bide ağlamaktan
öznur sitede ayakkabı reklamı yapıyolar gördünmü çok güzel ayakkabılar var ya
ben bu aralar acayip ayakkabı meraklısı oldum delircem ayakkabı diye her gördümü alasım var
bööle kocaman platformlu topuklu ayakkabılar alıyom nerde giyceksem
ağlamaktan mı:26: nası yaaa nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?