- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.501
yolculuk ne zaman?verirsin ya?kabak detoksunu denedin mi?onla çok ii verilyo ama ayda 1 kere yapılması gerekiyomus sanırım
kız nereye gittin?
kızlar benim çıkmamlazım ya.geç oldu ilk günden suyunu çkarmıyım ki başka zaman da kredim olsun.ama kıyazyapmak gerekirse gündüz girmek gece girmenin yanında solda sıfır.çok daha net konuşuyosun.sabahları daha bi karmaşa oluyo büro ortamı.neyse çok öptüm hepinizi.çok ii oldu akşam sefası yaptık kızlar.iiki var kk yaaa.bu arada fadikimi de özledim yaf.düğünlerde fink fink gezme kısss gelde laflayalım
herkese iyi geceler diliyorum bugün giremedim çünkü dışardaydık çok güzel birgüngeçirdik oğlana akülü araba aldık başımıza bela aldık yusuf sürekli binmek istiyor,alışveriş yaptık eşim pembe bir ayakkabı aldı bende siyah bir tişört aldım böyle boncuklu falan eve yusufum tama içeri girerken düştü ve dudağı patladı moralim çook bozuldu dudağı şişti kuzumun bu sefer nazar değdiğine kesin karar verdim üzerine hediye gelen bir gümüş takı var üzerinde nazar ayeti var onu takıcam baba oğul yattılar bende birazdan yatarım....
kızlar benim çıkmamlazım ya.geç oldu ilk günden suyunu çkarmıyım ki başka zaman da kredim olsun.ama kıyazyapmak gerekirse gündüz girmek gece girmenin yanında solda sıfır.çok daha net konuşuyosun.sabahları daha bi karmaşa oluyo büro ortamı.neyse çok öptüm hepinizi.çok ii oldu akşam sefası yaptık kızlar.iiki var kk yaaa.bu arada fadikimi de özledim yaf.düğünlerde fink fink gezme kısss gelde laflayalım
herkese iyi geceler diliyorum bugün giremedim çünkü dışardaydık çok güzel birgüngeçirdik oğlana akülü araba aldık başımıza bela aldık yusuf sürekli binmek istiyor,alışveriş yaptık eşim pembe bir ayakkabı aldı bende siyah bir tişört aldım böyle boncuklu falan eve yusufum tama içeri girerken düştü ve dudağı patladı moralim çook bozuldu dudağı şişti kuzumun bu sefer nazar değdiğine kesin karar verdim üzerine hediye gelen bir gümüş takı var üzerinde nazar ayeti var onu takıcam baba oğul yattılar bende birazdan yatarım....
kızlar ya 5 de yattım şimdi uyandım :26:
hep fadiki özlüyon bizi özlediğin yok maşallah
naber selinay? oğlanlar uyumuştur[/QUOTE
iyiym kuzu annemlerdeydim uyudular valla bende bittim qma küçük çok azdı bu aralar sen naptın...........
anam işin zor allah kolaylık versin,ben hiç susamam..............ben kayınvaldemle birlik oturuyorum ama eltim hergün bizde evi ayrı olmasına rağmen ve 13 yaşındaki oğluda bizde kalıyor yaz kış ..
öyle gidiyoruz üst üste altalta .. susarak ..
evet kız eltiler de ikiz galiba:)))))ben de yeni evliliğimi hiç bilemedim.ona hizmet ve ilgiden ben hep kendi yağımda kavruldum.pek ev işi beceremez kendileri de.7 senedir evli ama evlere şenlik...ha şikayetçimiyim asla.bölece onlar birbiriryleuğraşırken ben daha rahat oluyorum çok şükür.ben de 55e yakın olıyım sonra die düşünüyouruminş.ama en geç yılbaşı başlasak anc olur herhal
naber selinay? oğlanlar uyumuştur[/QUOTE
iyiym kuzu annemlerdeydim uyudular valla bende bittim qma küçük çok azdı bu aralar sen naptın...........
pembe oje sürüyorum kızlar bu gece kırmızı kısa geceliğimi giyip yatıcam hemide popomu dönüp acaba diyorum saten takımlarımımı yaysam derimki bunlar soğuk tutuyor canım derim benimkine
ohhh yakışır giy giy,hava sıcak zaten benimkide kedi gibi dolaşıyor peşimde ama tatildeyim benimkide bende ki de ne şans diyor bende bırakıp gitmeseydin oh sana dedim 1 dayandın sabret daha çok kıvrandırcam onu bu ay uzun sürdü dicem beklesin bakalım .....
ohhh yakışır giy giy,hava sıcak zaten benimkide kedi gibi dolaşıyor peşimde ama tatildeyim benimkide bende ki de ne şans diyor bende bırakıp gitmeseydin oh sana dedim 1 dayandın sabret daha çok kıvrandırcam onu bu ay uzun sürdü dicem beklesin bakalım .....
du kıs çarşaflarımıda yayeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?