Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kurallari kabul ettiysen baslyabiliriz yarin ac karnina tartilip kilonu bildiirsin
Ve menu paylasmaya baslayabilirsin
Yeni başladığım için mi yarın bildiriyorum canım. Normalde cumaları ama değil mi

En onemli olan cuma gunleri bildirimi canim birde gunluk menu paylaşımı vakit buldikca yazabilirsin

Merhaba! Arkadaşlar
Bu sabah ki kilom: 93.8
Diyete başladığım kilo: 99.5 idi.
Emziriyorum
31 yaşındayım
Hemşireyim aktif olarak çalışıyorum
Birkaç diyeti (karatay, dukan, İF) birleştirip kendime bi düzen kurdum. Yaklaşık 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum.
Sabahları kahvaltı yapamıyorm yalnızca kahve içiyorum. İlk yemeğimi 11.30-12.00 civarı hastanede yiyorum. Akşamda 16.30-17.00 arası bir öğün daha yiyorum. Ve yemek olayına ertesi gün 11.30 a kdr son veriyorum.
Bebeğim 15 aylık çok spor yapamıyorm. Bölgesel çalışmaya çalışıyorum.

Aramıza hoşgeldin canım ❤ beraber çok güzel kilolar vericez inşlh

Merhaba arkadaşlar 9aylık bir kızım var emziriyorum bende katılabilir miyim nasıl oluyor bu yarışma
Hosgeldiniz

11 kilo gitmiş bile canm maşallah ❤
Kalan 10 kiloyuda beraber vericez tekrar eski kilona burda bizimle keyifle ineceksin inslh benimde hedefim 58 canm spor filan yapıyor musun? Nasl bir beslenme düzeni yapmaya çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…