- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.821
Yeni başladığım için mi yarın bildiriyorum canım. Normalde cumaları ama değil miKurallari kabul ettiysen baslyabilirizyarin ac karnina tartilip kilonu bildiirsin
Ve menu paylasmaya baslayabilirsin
Evet canim yeni basladigin icin baslangic kilon kac diyeYeni başladığım için mi yarın bildiriyorum canım. Normalde cumaları ama değil mi
En onemli olan cuma gunleri bildirimi canim birde gunluk menu paylaşımı vakit buldikca yazabilirsinHoşbuldukbebegim 7 aylık. Kuralları okudum da sürekli mesajlarla katılmak durumu varmış biraz ondan ürktüm çünkü çok hareketli kızım o yuzden diskalifiye olmaktan korkuyorum yoksa katılmayı çok isterim. Bu arada 7 kilo vermek hedefim sütüne etki etmeden. Çünkü bir iki aya çalışmaya başlayacağım zaten emebildigi kadar emsin isterim kuzum
Tamamdır canımEvet canim yeni basladigin icin baslangic kilon kac diye
HosgeldinizYeni gelenler genelde buraya mı geldi? Bir yol gösterirmisiniz arkadaşlar nasıl başlayalım?
Adet oldum zaten onun şişliği var üstümdeAlma da sen detoks olmayiversinn cnm
Emzirirken diyet yapmam sıkıntı olur mu ben 67 kiloyum doğumdan 7 kilo
Ben nasil katilabilirim
Hoşgeldiniz kızlarMerhaba. Katilmaya geldim. Ama tartinin pili bitmisti. Esime eve gelirken al dedim.
Aramıza hoşgeldin canım ❤ beraber çok güzel kilolar vericez inşlhMerhaba! Arkadaşlar
Bu sabah ki kilom: 93.8
Diyete başladığım kilo: 99.5 idi.
Emziriyorum
31 yaşındayım
Hemşireyim aktif olarak çalışıyorum
Birkaç diyeti (karatay, dukan, İF) birleştirip kendime bi düzen kurdum. Yaklaşık 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum.
Sabahları kahvaltı yapamıyorm yalnızca kahve içiyorum. İlk yemeğimi 11.30-12.00 civarı hastanede yiyorum. Akşamda 16.30-17.00 arası bir öğün daha yiyorum. Ve yemek olayına ertesi gün 11.30 a kdr son veriyorum.
Bebeğim 15 aylık çok spor yapamıyorm. Bölgesel çalışmaya çalışıyorum.
HosbulduuukkkHoşgeldiniz kızlar
Merhaba arkadaşlar 9aylık bir kızım var emziriyorum bende katılabilir miyim nasıl oluyor bu yarışma
Ben Sinem. 7 aylık bir kızım var. Doğum öncesi 58 kiloydum. Gebelik şekerim olduğu için doğuma 79 ile girdim. Şimdi 68 kiloyum uzun süredir çalışmadığım için de vermekte zorlandiminşallah hep beraber bol bol kilo veririz
HosgeldinizMerhaba! Arkadaşlar
Bu sabah ki kilom: 93.8
Diyete başladığım kilo: 99.5 idi.
Emziriyorum
31 yaşındayım
Hemşireyim aktif olarak çalışıyorum
Birkaç diyeti (karatay, dukan, İF) birleştirip kendime bi düzen kurdum. Yaklaşık 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum.
Sabahları kahvaltı yapamıyorm yalnızca kahve içiyorum. İlk yemeğimi 11.30-12.00 civarı hastanede yiyorum. Akşamda 16.30-17.00 arası bir öğün daha yiyorum. Ve yemek olayına ertesi gün 11.30 a kdr son veriyorum.
Bebeğim 15 aylık çok spor yapamıyorm. Bölgesel çalışmaya çalışıyorum.
11 kilo gitmiş bile canm maşallah ❤Ben Sinem. 7 aylık bir kızım var. Doğum öncesi 58 kiloydum. Gebelik şekerim olduğu için doğuma 79 ile girdim. Şimdi 68 kiloyum uzun süredir çalışmadığım için de vermekte zorlandiminşallah hep beraber bol bol kilo veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?