Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba. Katilmaya geldim. Ama tartinin pili bitmisti. Esime eve gelirken al dedim.
hoş geldin.
1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul ediyorum dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin.
kilo bildirimini yarın sabah yaparsın aç karnına tartılmış olursun hem

Spor yokkkk. Yıkık durumdayım o yüzden. En kötü huyum ara verdiğim bir şeye tekrar başlayamıyorum. Adapte olamıyorum. Ama halledicem bu hafta sorunu kesin başlamam lazım geri
Sambola ile başlayabilirsin. Çok eğlenceli bir dans tarzı, enerjin bir anda artar.

Selam kızlaar. Ben Yağmur, tosbik oğlum 9 aylık olmak üzere. 5 yıl öncesinde 3 ayda 20 kg vermiştim ama hamilelikte hepsini faZlasıyla geri aldım.
64 ile hamile kalıp 86 ya kadar çıktım. 4 ayda anca 81 kg ya indim. Emziren anneler varsa bende gruba katılmak isterim
Ama malum tam ilgi isteyen bir bebek olduğu için günlük katılma zorunluluğu varmıdır mesaj olarak, kurallara baktım göremedim. Sürekli aktif olamama durumundan korkuyorum günlük olarak bakabilirim ama kaçıradabilirim. Kabul edilirse katılmak isterim

gunluk menu paylasimi zorunlu kabul ederseniz 14. Takima bekleriz
Emziren baska arkadaslarda var

Merhaba boy : 170 cm kg. 90.8 kg. Hedef 65
Hergün menü paylaşacağım.
14. Takima bekleriz

Geldim ya

Bebeginiz ne kadarlik hoş geldiniz
Hoşbulduk bebegim 7 aylık. Kuralları okudum da sürekli mesajlarla katılmak durumu varmış biraz ondan ürktüm çünkü çok hareketli kızım o yuzden diskalifiye olmaktan korkuyorum yoksa katılmayı çok isterim. Bu arada 7 kilo vermek hedefim sütüne etki etmeden. Çünkü bir iki aya çalışmaya başlayacağım zaten emebildigi kadar emsin isterim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…