- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.801
sorun olmaz canımEmzirirken diyet yapmam sıkıntı olur mu ben 67 kiloyum doğumdan 7 kilo
1.sayfada kurallar yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinBen nasil katilabilirim
hoş geldin.Merhaba. Katilmaya geldim. Ama tartinin pili bitmisti. Esime eve gelirken al dedim.
Sambola ile başlayabilirsin. Çok eğlenceli bir dans tarzı, enerjin bir anda artar.Spor yokkkk. Yıkık durumdayım o yüzden. En kötü huyum ara verdiğim bir şeye tekrar başlayamıyorum. Adapte olamıyorum. Ama halledicem bu hafta sorunu kesin başlamam lazım geri
Merhaba. Kaç aylık bebeğiniz?Emzirirken diyet yapmam sıkıntı olur mu ben 67 kiloyum doğumdan 7 kilo
Bebeginiz ne kadarlik hoş geldinizEmzirirken diyet yapmam sıkıntı olur mu ben 67 kiloyum doğumdan 7 kilo
gunluk menu paylasimi zorunlu kabul ederseniz 14. Takima beklerizSelam kızlaar. Ben Yağmur, tosbik oğlum 9 aylık olmak üzere. 5 yıl öncesinde 3 ayda 20 kg vermiştim ama hamilelikte hepsini faZlasıyla geri aldım.
64 ile hamile kalıp 86 ya kadar çıktım. 4 ayda anca 81 kg ya indim. Emziren anneler varsa bende gruba katılmak isterim
Ama malum tam ilgi isteyen bir bebek olduğu için günlük katılma zorunluluğu varmıdır mesaj olarak, kurallara baktım göremedim. Sürekli aktif olamama durumundan korkuyorum günlük olarak bakabilirim ama kaçıradabilirim. Kabul edilirse katılmak isterim
14. Takima beklerizMerhaba boy : 170 cm kg. 90.8 kg. Hedef 65
Hergün menü paylaşacağım.
Geldim ya14. Takima bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 14. Takım
Merhaba :KK25: Listede olan 14. takımın sevgili üyeleri, malum takımınız bu hafta kapanıyor ve kaptanınızın da cenazesi olduğundan uğrayamayabilir. Hoppa Listenizi düzenleyebilmek adına lütfen ne karar verdiğinizi belirtir misiniz.:KK56: İzne ayrılmak, yarışmadan ayrılmak, başka takım ile...www.kadinlarkulubu.com
Hergün menü paylaşımı yaparım :) ama her arkadaşın menüsünü aktif olarak takip edemeyebilirm. Kabul edilirse ben kabul ediyorum :)gunluk menu paylasimi zorunlu kabul ederseniz 14. Takima bekleriz
Emziren baska arkadaslarda var
Ayy cok kisiye yazinca karışıyorGeldim ya
Ilk sayfada kurallarimiz var canim hergun menu paylasimi ve cuma gunleri kilo bildirimi zorunlu kabul edersen baslayabilirsinGeldimmmm.
Şimdi Ne yapıyoruz?
Öyleyse başlıyoruzzzzIlk sayfada kurallarimiz var canim hergun menu paylasimi ve cuma gunleri kilo bildirimi zorunlu kabul edersen baslayabilirsin
HoşbuldukBebeginiz ne kadarlik hoş geldiniz
Kurallari kabul ettiysen baslyabilirizBende katılmak istiyorumşuan ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?