- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.841
Şuan rağbet arttığı için hafif bir karmaşa söz konusu. Takımda kimlerin olacağı tam olarak belli olduğunda herşey daha da güzel olacak diimiAramıza hoşgeldin canım ❤ beraber çok güzel kilolar vericez inşlh
Hoşgeldin canm grubumuzda emziren anneler var ama emziren anneler den yardm bilgi edinmek istersen kesinlikleSelam kızlaar. Ben Yağmur, tosbik oğlum 9 aylık olmak üzere. 5 yıl öncesinde 3 ayda 20 kg vermiştim ama hamilelikte hepsini faZlasıyla geri aldım.
64 ile hamile kalıp 86 ya kadar çıktım. 4 ayda anca 81 kg ya indim. Emziren anneler varsa bende gruba katılmak isterim
Ama malum tam ilgi isteyen bir bebek olduğu için günlük katılma zorunluluğu varmıdır mesaj olarak, kurallara baktım göremedim. Sürekli aktif olamama durumundan korkuyorum günlük olarak bakabilirim ama kaçıradabilirim. Kabul edilirse katılmak isterim
Malesef yapamıyorum ama bisiklet sürmeyi düşünüyorum evde var bir de her gün 20 ser dakika 2 kez yürümek dışında bişey yapamıyorum. Aslında 58 olmak istemiyorum çünkü o zaman çok zayıf görünüyorum boyum 165 çok uzun değilim ama etim sıkı yüzüm cökuyor. Hedefim 8 kilo11 kilo gitmiş bile canm maşallah ❤
Kalan 10 kiloyuda beraber vericez tekrar eski kilona burda bizimle keyifle ineceksin inslhbenimde hedefim 58 canm spor filan yapıyor musun? Nasl bir beslenme düzeni yapmaya çalışıyorsun?
Şuan rağbet arttığı için hafif bir karmaşa söz konusu. Takımda kimlerin olacağı tam olarak belli olduğunda herşey daha da güzel olacak diimi
Tahmin edebiliyorum canmMalesef yapamıyorum ama bisiklet sürmeyi düşünüyorum evde var bir de her gün 20 ser dakika 2 kez yürümek dışında bişey yapamıyorum. Aslında 58 olmak istemiyorum çünkü o zaman çok zayıf görünüyorum boyum 165 çok uzun değilim ama etim sıkı yüzüm cökuyor. Hedefim 8 kiloise baslasaydim hemen verirdim ama evde olunca malesef veremiyorum. Ben iki öğün beslenmeyi düşünüyorum. Şuanda da öyle aslında ama geceleri uyumadigim için şekerli şeyler tuketiyorum. Bu yüzden aynı düzen devam edeceğim ama gece beslenmesini keserek vercem inşallah. Buradan güç alacağım
Hoşgeldin canımMerhaba boy : 170 cm kg. 90.8 kg. Hedef 65
Hergün menü paylaşacağım.
Spor ve günlük menü bölümü nereTÜM YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ TAKIMIMIZA HOŞ GELDİNİZ
ÖNCELİKLE 1.SAYFADA TAKIMIMIZIN TÜM KURALLARI YAZILI 1.SAYFAYI OKUMANIZI RİCA EDER VE ONAYLIYORSANIZ BİZİM İLE İYİ KİLO VERMELER DİLERİM
ÖNCELİKLE ŞUAN Kİ KİLONUZU VE ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ HEDEF KİLONUZU BELİRTİP SONRASINDA HER CUMA DÜZENLİ KİLO BILDIRIMI YAPIYORUZ VE 14.TAKIM MENÜ VE SPOR BÖLÜMÜMÜZE GÜNLÜK MEZNÜMÜZÜ VE YAPIYOR İSEK BİR DE SPORUMUZU BİLDİRİYORUZ
HER CUMA SABAHI ZORUNLU KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR !!!
DÜZENLİ KATILIM SAĞLIYAN MENÜ VE KILO BILDIRIMI BULUNAN VE GRUBA UYUM SAĞLİYAN TÜM ARKADAŞLAR 2 HAFTA SONRA ASIL YARIŞ LİSTESİNDE YER ALMIŞ OLURLAR
ŞUAN DA İSE DE DİREK YEDEK LİSTEMIZDE YER ALIYORSUNUZ VE KENDİNİZİ BİZLERE TANITIRAK BAŞLAYABİLİRSİNİZ
TeşekkürlerTÜM YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ TAKIMIMIZA HOŞ GELDİNİZ
ÖNCELİKLE 1.SAYFADA TAKIMIMIZIN TÜM KURALLARI YAZILI 1.SAYFAYI OKUMANIZI RİCA EDER VE ONAYLIYORSANIZ BİZİM İLE İYİ KİLO VERMELER DİLERİM
ÖNCELİKLE ŞUAN Kİ KİLONUZU VE ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ HEDEF KİLONUZU BELİRTİP SONRASINDA HER CUMA DÜZENLİ KİLO BILDIRIMI YAPIYORUZ VE 14.TAKIM MENÜ VE SPOR BÖLÜMÜMÜZE GÜNLÜK MEZNÜMÜZÜ VE YAPIYOR İSEK BİR DE SPORUMUZU BİLDİRİYORUZ
HER CUMA SABAHI ZORUNLU KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR !!!
DÜZENLİ KATILIM SAĞLIYAN MENÜ VE KILO BILDIRIMI BULUNAN VE GRUBA UYUM SAĞLİYAN TÜM ARKADAŞLAR 2 HAFTA SONRA ASIL YARIŞ LİSTESİNDE YER ALMIŞ OLURLAR
ŞUAN DA İSE DE DİREK YEDEK LİSTEMIZDE YER ALIYORSUNUZ VE KENDİNİZİ BİZLERE TANITIRAK BAŞLAYABİLİRSİNİZ
ilk sayfada linki var canimSpor ve günlük menü bölümü nere
Darisi banaaTahmin edebiliyorum canm❤ çünki benimde boyum uzun diil ama 58 de süper oluyorum etin sıkı ise kas oranın iyi ise 58 çok iyi duruyor kesinlikle benimde hedefim aynı şuan 58 için 4 kilom kaldı ama ben biraz yavaş ilerliyorum ondan beraber varırız 58e❤ bisiklet ve yürüyüş süper ikiside cardio grubu direk yağ yakıcı sporlar üstelik bisiklet kaslarını da korur ve kas oranını da arttırır yürüyüşle ikisi de sıkı olmanızda sağlar zaten bende hergün mutlaka en az 1saat kondisyon bisikleti sürüyorum canm bazen değişik değişik ek sporlarımda oluyor ama bisiklet hergün mutlaka var ve bu grupla 10 kilo öncesinde de 4 kilo toplam 14 kilo verdim
Evet canim cok dogru bir tespitŞuan rağbet arttığı için hafif bir karmaşa söz konusu. Takımda kimlerin olacağı tam olarak belli olduğunda herşey daha da güzel olacak diimi
Yok canim olur mu hic niye alakasiz olsunTekrar merhaba
Esim tarti icin pil almis. Ben de tartisiz kaldigim muddette kilo almamisim.
Tok karnina tartildim ama.
35 yasindayim. 157 boyunda 69.2 kiloyum. 10 bucuk aylik bir kizim var. 67 ile hamile kalmistim. 86 kilo ile doguma girdim. 10 gunde 72 kiloya dusmustum. Zaten anormal bi sekilde odem olmustum. Protein kacagi falan erken sezaryen oldum zaten.
Hic iradem yok. Yemek yemeyi cok seviyorum. Belki buraya yazinca utanirim da yemem. Spor yapamiyorum cunku bebegim gunduz uyudugunda memeden ayrildigi anda uyaniyor. Hic bir ev isi de yapamiyorum. Cok hareketli. Aksam esim gelince ancak yemek yapip yeyip erkenden yatiyoruz. Yani bebek kacta yatarsa. Cunku gece defalarca kalkiyor.
Galiba cok ve alakasiz yazdim. Kusura bakmayin.
Ilk hedefim 65. Uzun vade hedefim 60 ve 55.
Ismimizin altina o bilgileri nasil koyuyoruz?
Canım baktın çok gelemiyorsun aday listesinde takılırsın bende öyle yapıyorum amaç zaten kilo vermek destek vermek ve almak değil miSelam kızlaar. Ben Yağmur, tosbik oğlum 9 aylık olmak üzere. 5 yıl öncesinde 3 ayda 20 kg vermiştim ama hamilelikte hepsini faZlasıyla geri aldım.
64 ile hamile kalıp 86 ya kadar çıktım. 4 ayda anca 81 kg ya indim. Emziren anneler varsa bende gruba katılmak isterim
Ama malum tam ilgi isteyen bir bebek olduğu için günlük katılma zorunluluğu varmıdır mesaj olarak, kurallara baktım göremedim. Sürekli aktif olamama durumundan korkuyorum günlük olarak bakabilirim ama kaçıradabilirim. Kabul edilirse katılmak isterim
Söylediğin kilodan daha az çıkabilirsin belki sabah aç karnına wc sonrası direk tartiya koş bakalım kaç çıkacaksın kilolarımız yakın senle kapışalım arada sana da uyarsa şekerTekrar merhaba
35 yasindayim. 157 boyunda 69.2 kiloyum. 10 bucuk aylik bir kizim var. 67 ile hamile kalmistim. 86 kilo ile doguma girdim. 10 gunde 72 kiloya dusmustum. Zaten anormal bi sekilde odem olmustum. Protein kacagi falan erken sezaryen oldum zaten.
Hic iradem yok. Yemek yemeyi cok seviyorum. Belki buraya yazinca utanirim da yemem. Spor yapamiyorum cunku bebegim gunduz uyudugunda memeden ayrildigi anda uyaniyor. Hic bir ev isi de yapamiyorum. Cok hareketli. Aksam esim gelince ancak yemek yapip yeyip erkenden yatiyoruz. Yani bebek kacta yatarsa. Cunku gece defalarca kalkiyor.
Hoş geldin canım spor yapıyor musunMerhaba boy : 170 cm kg. 90.8 kg. Hedef 65
Hergün menü paylaşacağım.
Yukarıdaki profil resmine tıkla hesap detaylarına tıkla özel başlık yazan yere yazıp kayit et de oluyor cnm .Tekrar merhaba
Hoşgeldin cnm aynı yaştayız bende ev hanımıyım . Bende 4.5 yıllık evliyim bence kilon boyuna göre gayet iyi dert etmeden stres olmadan yavaş yavaş vermeye çalış kilonu . Zararlı şeyleri özellikle şekeri kessen bile gider hemen kilon hafif yürüyüş de yapsan hallolur bu işMerhaba kızlar24 yaşındayım ev hanımıyım. 14 aylık evliyim. Henüz çocuğum yok ☹☹ 1.70 boyundayım. En son 64.8 kiloydum. Ama yarın tekrardan tartılacağım aç karnına. 60 kilo olsam bana yeter inşallah becerebilirim yemek yemeği çooook seviyorum. Resmen yemek için yaşıyorum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?