Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ınstgramda bir plates hocası var ona başladım ücretsiz 30 gün hareket veriyor günlük 45 dk yürüş 5 10 dk spor öncesi ısınma yap diyor en son esneme ile bitiyor dün yaptım ama boğazımı tutamıyorum

Kızlar yine zayıfladım gibi geliyor .
Marketteki kasiyer kız, pazardaki belirli gittiğim esnaflar , arkadaşlarım, komşular herkes çok zayıflamışsın diyor 5 yıldır bu kiloya hiç inmemiştim gerçekten çok normal görünüyorum artık diğer insanların yanında iri büyük durmuyorum. Ama tek sınır olduğum sey şu herkes böyle çok iyisin daha zayıflarsan çok zayıf olursun hasta olursun yeter bu kadar filan diyo . Ya sanki benim vücudumun elime avuç avuç gelen yağlarını biliyolar. Hicbirsey bilmdden konuşup sınır ediyolar onlara neyse istediğim kiloya inicem hasta olmak için 48 50 olmam laZim 74 kilo bayan için çok bi kilo garip garip konuşuyorlar ya . Allah tan eşim memnun

Moralim.cok.bozuk kızlar ..
Babaannem.beyin kanamasından oldu yüksek tansiyonu yoktu ama o gün aşırı yükselmiş 22 ye . Ondan önceki 1 ay 'da aslında tansiyon başlamış ama hastanede ölçümlerinde hep normal.cikmis ama babaannem.diyordu başımda basınç hissediyorum diye .
Babam dün tansiyonu 17 ye yükselmiş hastaneye gitmiş doktora düzgün anlatmamış dün turşu yedim.ondsn mi filan demis aslında tansiyonu arada yükseliyor onu söylememiş . Tekrar gidecekmiş annem.yaninda gidip düzgünce anlatacak doktora ama moralim.bozuldu babam 61 yaşında yıllarca sigara içti günde 3 paket iciyordu 1 yıl oldu bırakali. Asla inanmazdım birakacagina helal olsun bi bıraktı bidaha hi c içmedi heryeri bütün kıyafetleri sigara kokan bi adamdı iyice zayıflamıştı 69 kiloya kadar hiç yemek yemiyordu sigarayı bıraktı şimdi 80 kilo olmuş ama kızartma yiyolar nescafe çok içiyor şimdi korkunca nescafeyi çöpe atmış dün . Yani tansiyon ilacıyla bu kötü şeylerin önüne geçilir inşallah . Doktora da yanlış anlatmış doktor ondan tansiyon ilacı yazmamış inşallah yazar

Ben işe adapte olmaya çalışıyorum. Bu kadar uzun ara vermek iyi olmuyor.
Sen nasılsın? Spora devam değil mi?
Bir an evvel alışırsın umarımm. İyiyim ben de yuvarlanıyorum. Hala başlayamadım spora bu gece başlayım en iyisi kesin dönüş yapayım. Spor yapmayınca güne de keyifsiz başlıyorum iyi gelmedi tatil hiö

Canım çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…