- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.881
Hadi bakalim. Insallah zayiflariz ikimiz de.Söylediğin kilodan daha az çıkabilirsin belki sabah aç karnına wc sonrası direk tartiya koş bakalım kaç çıkacaksın kilolarımız yakın senle kapışalım arada sana da uyarsa şeker
Sadece ikiniz miHadi bakalim. Insallah zayiflariz ikimiz de.
Tesekkur ederim. Insallah. Kalori hesabi uygulamalarini kullandim ama hem moralimi bozdular hem de karnim doynuyo ama kaloriler doluyordu. Biraktim. Dedigin gibi ben ekmegi biraktigim anda toparlarim zaten. Tam bir ekmek pehlivaniyim.Yukarıdaki profil resmine tıkla hesap detaylarına tıkla özel başlık yazan yere yazıp kayit et de oluyor cnm .
Hoşgeldin tekrar . Hedef kilona 4 5 kilo var baya az . Bence zararlı şeyleri özellikle şekeri çıkartırsan beslenmenden ve sıvı şeker asitli içecekler kekler börekler beyaz ekmek bunları yemezsen makarna pilav da dahil kolayca gider kilon . Kalori belirle günlük myfitnesspall diye bi uygulama var onu indir mesela yediklerini hergün ekle ona kalorileriyle orsa ekleniyor ayarlanıyor miktarları da biraz karıştır uygulamayı zaten cozersin.
Bebişini de sağlıkla büyütAllah bağışlasın.
Bir iki hafta diyetini yap sonra yapabilirsen yavaş yavaş evde yapılan sporları yapmaya çalışırsın . Verirsin vermen gereken çok az bi kilo var inan ve vazgeçme yeterki
Boyunun avantajı olarak bu kilonla da fit görünüyor olabilirsin. Menüleri 1.sayfadaki linkte paylaşıyoruz hergün akşam şimdi bayram dönüşü olunca herkesler salmış olabilir . Yürüyüş süren güzelmiş bölgesel çalışıyor musun evdeMerhaba ben açık yeşil :)
28 yaşındayım, evliyim
İş durumu biraz karmaşık şuan izinliyim normalde memurum.
Diyetisyen desteği yok kendi çabamla..
Güncel 79 kilo 170 boy... hedef 65-62 arası
Gün de 1.30 saat tempolu yürüyorum dikkatli besleniyorum 10 gündür.
Hepinize sevgiler
Yok canim. Arkadas kilomuz yakin kapisiriz demis ya ondan dedim. Yoksa hepimiz. Mutsuz kadin kalmasin.Sadece ikiniz mi
Inşallah canım ben kaç zamandır düştüğüm kilodan tekrar 69 a çıkıyorum. Bayram sonrası şaşkolozlugumu atamadım üstündenHadi bakalim. Insallah zayiflariz ikimiz de.
Öylesine takılmıştımYok canim. Arkadas kilomuz yakin kapisiriz demis ya ondan dedim. Yoksa hepimiz. Mutsuz kadin kalmasin.
Kesinlikle canm bende hayatım da ilk kez bukadar kilo vermekte zorlandım hem doğumdan sonra hemde yaş ilerlemesi etki ediyor ama grubun motivasyonu çok güzel ondan ne kadar uzun sürerse sürsün burda birbirimize destek olarak verebiliyoruz ben bir ara bakarken dans ederek çok hızlı kilo vermiştim 58 olmustum ozman da canm dans da çok hızlı verdiriyor ve vucudu çok güzel şekillendiriyor tavsiye ederim onuda gogle de bisiklet grupları var mesela dîşarda uzun km bisiklet sürerek 30 kilo veren insanlar var pedal çevirmek vücudun en büyük kas grubu olan kaslarımızı çalstrıyor ve bu da yüksek kalori ve yağ yakımı demek canm 40 dakikanın altına düşmemeye çalîş ki yağ yakımı başlasın üstelik kalça,basen,bacak ve alt karını inanılmaz inceltip toparlıyor kondisyon bisikleti üzerine birazda abs ve mekik ile hayalindeki karna ulaşabiliyorsunDarisi banaaben bı ara 65 kiloydum sonra birden evlilik stresi, koşuşturma derken kendiliğinden kilo vermiştim ama hamilelik kiloları beni zorladı. Çok aktif çalışıyordum hamileyim diye oturarak çalıştım sonra doğum izni derken bir buçuk senedir çok hareketli değilim. Sabah kahvaltı alışkanlığım zaten yok kahve içiyorum. Geri kalanlarda da dikkat eder gece beslenmesini kesersem vereceğim. Kondisyon bisikleti de işe yarayacak o zaman şu an kendime güvenim geldi. Bı de ben 28 yaşındayım artık yaş da ilerledikçe yemeyi kesmekten daha fazlası gerekiyor sanırım
Ah bu tatiller bayramlar. Ben de 7 ay 71de cakili kalmistim. Kolum kirilinca rapor aldim. Evde olunca zayifladim azcik daha. Ogretmenin. Okulda sacma sapan yiyorsam demek ki.Inşallah canım ben kaç zamandır düştüğüm kilodan tekrar 69 a çıkıyorum. Bayram sonrası şaşkolozlugumu atamadım üstünden
Demekki miktar az bile olsa kalorisi çok zararlı şeyler yiyordun olabilir mi ? Sen sağlıkli beslen o kaloriler öyle olmaz canımTesekkur ederim. Insallah. Kalori hesabi uygulamalarini kullandim ama hem moralimi bozdular hem de karnim doynuyo ama kaloriler doluyordu. Biraktim. Dedigin gibi ben ekmegi biraktigim anda toparlarim zaten. Tam bir ekmek pehlivaniyim.
O zmn isin daha kolay Bn hep çikolatadan tatlıdan kilo aldim bırakırken bağımlılık yapmış çok stres oldum hafif yürüyüşle başla spora spor müthiş birseyAslında canım şeker nerdeyse hiç aklıma gelmez. Baklava tarzı şeyler normalde de sevmem. Çayı şekersiz içerim falan. Ama çok hareketsizim işte ahhh
Olabilir ama her sey ne cok kalori. Zaten su anda 3 dilim ancak yiyorum tam bugdayi. Benim hic yememem gerekiyor. Bi cesit alerjim var hafif diye dusunuyorum. Cunku bir dilim yememle hic yemrmem bile farkettiriyor. Siskinlik mide yanmasi falan.Demekki miktar az bile olsa kalorisi çok zararlı şeyler yiyordun olabilir mi ? Sen sağlıkli beslen o kaloriler öyle olmaz canımekmek de cavdar ya da tam bugday ekmegi öneririm günde en fazla 3 4 dilim yemeye çalış
Zaten ekmek aciktitiyor.. sırf alışkanlık . Hiç yeme daha iyiOlabilir ama her sey ne cok kalori. Zaten su anda 3 dilim ancak yiyorum tam bugdayi. Benim hic yememem gerekiyor. Bi cesit alerjim var hafif diye dusunuyorum. Cunku bir dilim yememle hic yemrmem bile farkettiriyor. Siskinlik mide yanmasi falan.
Bu hafta 61 ve 74 kilolara ulasilacsk inanıyorumKesinlikle canm bende hayatım da ilk kez bukadar kilo vermekte zorlandım hem doğumdan sonra hemde yaş ilerlemesi etki ediyor ama grubun motivasyonu çok güzel ondan ne kadar uzun sürerse sürsün burda birbirimize destek olarak verebiliyoruz ben bir ara bakarken dans ederek çok hızlı kilo vermiştim 58 olmustum ozman da canm dans da çok hızlı verdiriyor ve vucudu çok güzel şekillendiriyor tavsiye ederim onuda gogle de bisiklet grupları var mesela dîşarda uzun km bisiklet sürerek 30 kilo veren insanlar var pedal çevirmek vücudun en büyük kas grubu olan kaslarımızı çalstrıyor ve bu da yüksek kalori ve yağ yakımı demek canm 40 dakikanın altına düşmemeye çalîş ki yağ yakımı başlasın üstelik kalça,basen,bacak ve alt karını inanılmaz inceltip toparlıyor kondisyon bisikleti üzerine birazda abs ve mekik ile hayalindeki karna ulaşabiliyorsun
Bebegime bebe biskuvisi ekmegi falan hic vermedim. Ver ver doymaz diyorlar. Simdiden alismasin diyorum. Bizi ekmeksiz yenmez diye buyuttuler. Boyle olduk. Vucudunun hic ihtiyaci yok bence.Zaten ekmek aciktitiyor.. sırf alışkanlık . Hiç yeme daha iyi
Yıllar önce ağırlığa başladım şuan 3er kiloluk dambıllarla çalışıyorm. Yavaş yavaş artırdım. Eşimde futbolcu yardımcı oluyor bana. Daha da artırırsam kas yırtılmalarım olabilirmiş. Onun için 3 kilo da sabit kaldım.Süpersin bayağı iyisin bence sen spor konusunda ağırlıkla bile çalışıyorsun baksana .
Karatay gibi yapabilirsin canm yani kahvaltıda ekmek yerine ölçülü şekilde yani 1 ufak çay bardağını geçmeyecek kadar ceviz,fındık,fıstık yiyebilirsin bu sana enerji verip gün içinde tok kalmanı sağlar kahvaltıda her gün veraberinde yumurtada yersen tüm gün açık krizine girme durumun olmaz birde sütlü kahveyi tavsiye ederim hangi marka kullanıyor isen çözünebilir kahve yi süt ile yapıp yanına 2ceviz yada 8fındık ile ara öğün yaparsan inanılmaz bir tokluk geliyor ve yağ yakımını destekleyip enerji verir spordan 1 saat yada yarm saat önce tercih edersen kahve vucut ısısını yükseltip metobolizmayı atesliyor yağ yakımını da destanlar ben diyet boyu hergün spor öncesi içtim ve içiyorumOlabilir ama her sey ne cok kalori. Zaten su anda 3 dilim ancak yiyorum tam bugdayi. Benim hic yememem gerekiyor. Bi cesit alerjim var hafif diye dusunuyorum. Cunku bir dilim yememle hic yemrmem bile farkettiriyor. Siskinlik mide yanmasi falan.
Bnce en iyisini yapmissin sakin verme.
Bebegime bebe biskuvisi ekmegi falan hic vermedim. Ver ver doymaz diyorlar. Simdiden alismasin diyorum. Bizi ekmeksiz yenmez diye buyuttuler. Boyle olduk. Vucudunun hic ihtiyaci yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?