Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşin spor konusunda çok yardmcı olur harika canm ama 3kilo da fazla diilmi kol kaslarını çok belirginlestirmez mı? Gerçi belki öyle savıyorsundur ama kollarda yumurta şeklinde filan kas çıkmasını seviyorsan iyi tabi yoksa bayanlarda 1 kilo da çalışmak daha ideal geliyor bana yada plates lastiği ile çalışmak daha iyi gibi geliyor kolların belirgin kas kas diil de sadece sıkı derli toplu ve ince olması için benim dediğim tabikisi

Plates lastiğimde var onu da kullanıyorm. Yağlar erimeden kaslar ortaya çıkmaz. Benim kollarımda bol yağlı malesef

Dogru diyorsun. Ben de kuruyemisle zayiflamistim bi ara. Sonra biktim cig findik cig bademden. Geri donmek lazim.

Plates lastiğimde var onu da kullanıyorm. Yağlar erimeden kaslar ortaya çıkmaz. Benim kollarımda bol yağlı malesef
Evt kas tabakası yağ tabakasının altında ondan görünmez ama o kasları genisletir isen altta şişen kaslar yağları yukarı iter ve kol kalın görünür üsteli yağ eriyince kas gòrünür yani şu aşamada kas arttırmak diil de yağ yakma odaklı gidip son kilolarda kas arttırmak daha doğru aslında canm hızlı nabzı yükselten ve yağ yakan sporları tercih etmelisin

Merhaba arkadaşlar 9aylık bir kızım var emziriyorum bende katılabilir miyim nasıl oluyor bu yarışma
Canımm seninle bu grupta da arkadaş olmak ne güzell
Yaa çok teşekkür ederim canım hepinizin engin bilgilerinden faydalanıcam inşallah
Canım baktın çok gelemiyorsun aday listesinde takılırsın bende öyle yapıyorum amaç zaten kilo vermek destek vermek ve almak değil mi
Evet orasıda öyle canım ama ozaman da fasulye gibi kenarda oynuyomuşum gibi geliyo

Aa aşk olsun ne fasülyesi biz SchonerDuft ile yedek listeden mezun olacak

Merhaba kızlar benim de 9 aylık oğluşum var. Emziriyorum, 64 ile hamile kalıp 84 le doğuma girdim ve daha sonra 86 kg ya kadar çıktım
Öyle böyle 81 kgya kadar inebildim ama biraz motive biraz sirkelenmeye ihtiyacım var her görenin çok kg almışsın demesinden bıktım.
58 kg olsam müthiş olur ama ilk hedefim 64 olsun diyorum şimdilik ki o bile fazla. İnşallah o kiloları görür bu naciz vücudum
Bu arada ismim yağmur :) 26 yaşında olacağım ve şuan farkettim

Biz silkeleriz seni bacım
Insanların kilo almışsın sòylemlerini kilo vermisin olarak değiştirmek senin elinde canim
Burda hem emzirip hemde çatır çatır kilo veren arkadaşlarımız var bknz. Kizilbodur ve kaptinn

Ayy çok sevindim seni burada gördüğüme canım benim birlikte verelim şu kiloları inşaAllah.

Slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ilk sayfayı okudum benim içinn okeydir sizin için de sorun yoksa beraberce kilo vermek isterim
Slm hoşgeldin canim
Madem ilk sayfa kuralları uyuyor hemen kendinden bahsederek başlayabilirsin
Kaç kilosun hedefin ne kilo alma sürecin nasil oldu gibi

Slm kızlar bu arada ben 32 yaşındayım 16 aylık olmak üzere olan bir kızım var ve hala emziriyorum. 15 marttan bu yana spor ve diyetle ara ara boş vererek özellikle bayram zamanlarında 84 ten 76.5 A kadar düştüm şuan 78.0 kiloyum inşallah daha düzenli bir şekilde sizlerle kilo vermeye devam ederiz.

Hedefim biraz uzak olsada inşallah 55-58 arası olursam süper olucak
Bebeğim sen önce çalışıyordum doğumdan sonra işi bırakmak zorunda kaldım şu an evdeyim

Kızlar, yarın başlıyorum. (Yani, umarım ) Ama hala hangi diyeti yapacağım emin değilim.
İlk günlerden kendimi çok zorlayıp yine bırakmak istemiyorum. Yardımmmmm.
Aa kararsızlık olmaz
Ille bi diyete bağımlı olmana gerek yok (en azindan alışma evrene kadar) yediklerini azaltarak,şekeri keserek,karbonhidrat tüketimini azaltarak başlayabilirsin diyete
Sonrasında zaten arkadaşların listelerinden kendine uygun olanları denersin

Fasulye gibi kenarda bir grup olarak oynuyoruz merak etme sen takımı bırakma anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…