Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziriyor olman bi yönden avantaj aslinda
Bende kizim 16 aylıkken 77 kilo ile başlamıştım 60 ile mezun oldum 4 ay gibi bi sürede sanirim

Keşke bende 26ya basacak olsam :)
Emzirirken daha kolay verirsin avantajını iyi kullan canım

5 dk kosu 30 dk yuruyus tempolu ek yaptim bugun asiri spor yaptim bundan sonra 1.5 saat spor salonundaki spor ustune bi de gece esimle acik havada yuruyuse gelicem bekle beni 65 kilo.
Bu hafta 74 degil 73 olurum.ben böyle sabah akşam spor yaparsam
60 dk tempolu yürüyüş
15 dk koşu
30 dk normal yürüyüş
5 dk kürek çekme
15 dk ağırlık çalışması
600 ip atlama
Bugunki sporlarım

Maalesef sanki herkes kadarım kilo olarak ama bu boya kilo olunca kaba saba bişey oluyorum :/ bölgesel bir çalışmam yok ama plank yapıyorum 10 ardan 10 sn

Teşekkürler canım,

Sen bi 64 ol hele ne madalyalar verecez sana
Ozaman anlaştıkk
Ya inşallah bende onlardan biri olucam. Doğumdan önce fit ana olacam kg milo olmayacak diyodum fil ana oldum
Ayy çok sevindim seni burada gördüğüme canım benim birlikte verelim şu kiloları inşaAllah.
İnşallah canım yaa. Nasıl aldıysak vermemiz lazımm
Fasulye gibi kenarda bir grup olarak oynuyoruz merak etme sen takımı bırakma anlarsın
Tamam ozaman ne olursa olsun devam
Keşke bende 26ya basacak olsam :)
Emzirirken daha kolay verirsin avantajını iyi kullan canım
Yaa emzirirken daha çok kg aldım ben. Ama hatalarımı biliyorum bebek durmazken hep pilav hep ekmek arası getirdi beni bu hale

İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Kasıma kadar 5-6 kg bile versem razıyım

Hepimiz düştük o yanlışa hamileyken 6 kilo aldim emzirirken onun iki katı
Sütü artıran tek şey su kilo vermeye yardimci tek şeyde su
Gec oldu öle anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…