- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.941
Ya ben aslında biliyodum ama sezaryen doğum yaptım( hala kabullenemiyorum) narkozu atamadım hiç yemek yiyemedim. Yiyemedikçe kg verdim ama süt olmadı çok. Öyle oldukça milletin ağzıda susmadı fena bunalım geçirdim. A Afra00 iyi bilir :) sonra baktım yedikçe normal olarak sütümde oldu. Aa bu müthiş deyip geceleri de yedim, yedimde yedim. Bunalımdan çıkıp kendime geldiğimde 86ydımHepimiz düştük o yanlışa hamileyken 6 kilo aldim emzirirken onun iki katı
Sütü artıran tek şey su kilo vermeye yardimci tek şeyde su
Gec oldu öle anladim
Canım ya çok yıprattın kendini ama insan o buhran halinde ne yapacağını şaşırıyor. Bende kızım emmiyor diye yaşadım o dönemde verdiğim 15 kilonun 5ini geri aldım. Çok şükür hepsi geçti gitti bize kalan kilolar olduYa ben aslında biliyodum ama sezaryen doğum yaptım( hala kabullenemiyorum) narkozu atamadım hiç yemek yiyemedim. Yiyemedikçe kg verdim ama süt olmadı çok. Öyle oldukça milletin ağzıda susmadı fena bunalım geçirdim. A Afra00 iyi bilir :) sonra baktım yedikçe normal olarak sütümde oldu. Aa bu müthiş deyip geceleri de yedim, yedimde yedim. Bunalımdan çıkıp kendime geldiğimde 86ydım
Vallahi ömrümün en lanet zamanlarıydı ama çok şey öğrendim. Çok şükür hala da emiyo. O zamanlar aman emsnde kilo alsam da umrmda değil diyodumCanım ya çok yıprattın kendini ama insan o buhran halinde ne yapacağını şaşırıyor. Bende kızım emmiyor diye yaşadım o dönemde verdiğim 15 kilonun 5ini geri aldım. Çok şükür hepsi geçti gitti bize kalan kilolar oldu
O zamanlar çalışıyordum canım işyerinde her sabah çorba, 1 gün klasik kahvaltı çkıyodu. Sabahları 1 kase çorba 2 lokmalık ekmek, ara 10:30 gibi bi meyve yada kuru yemiş, öğlen ne yemek varsa fazla kaçırmadan 1 dilim ekmekle, 3:30 gibi yine ara ve akşam yemeği yerdim. Bu düzenle haftada 2,5 kilo bile veriyodum. Ama şimdi yapamam sanırım. Zaten eşimin işten gelmesi 8:30 oluyoaydingelini yağmurcum sen anlatsana bize 3 ayda nasıl 20 kilo verdin. O nasıl bir motivasyonmuş MaşaAllah
Tabiki görüceksin canm neden 64 fazla olsun yada 58 uzak olsun hiçte diilMerhaba kızlar benim de 9 aylık oğluşum var. Emziriyorum, 64 ile hamile kalıp 84 le doğuma girdim ve daha sonra 86 kg ya kadar çıktım
Öyle böyle 81 kgya kadar inebildim ama biraz motive biraz sirkelenmeye ihtiyacım var her görenin çok kg almışsın demesinden bıktım.
58 kg olsam müthiş olur ama ilk hedefim 64 olsun diyorum şimdilik ki o bile fazla. İnşallah o kiloları görür bu naciz vücudum
Bu arada ismim yağmur :) 26 yaşında olacağım ve şuan farkettim
Yaa süpersin canım maşallah sanaa. Ben eskisi gibi olamayacağımdan düzen kuramayacağımdan korkuyorum ama inşallah bu takımla beraber kilolarda gidecekTabiki görüceksin canm neden 64 fazla olsun yada 58 uzak olsun hiçte diiltabikide 60ı da 58 de görüceksin yeterki kafaya koy hedefe kendini odakla ve ne olursa olsun vazgeçme bu şekilde devam edince bir gün bir bakıyorsun ki sana hayal gibi gelen kilolara gelmişsin bile ben canlı örnek olayım sana canm bende hamilelik öncesi 60-62 arası idim problemli zor bir hamilelik le beraber doğumakadar bende 80i gördüm ve arada çok alp verme uzun bir diyet süreçleri geçti ama şuan hepsinden kurtulup hamilelik öncesi halime dönmeyi başardım bende senin gibi tekrar hamilelik öncesine yani 60-62 kilona dönebilecekmiyim diyordun ama tartıda 80i bile gören ben 61.8 e kadar inmeyi başardım .hamilelik öncesi halime ulaştm üstelik spor ile eskisinden bile sıkı ve daha şekilli olabiliyorsun canm ❤ şuan da bende gelinlik giydiğim zamanki kiloma yani 58 e doğru gidiyorum eskiden hayal gelen rakamlara şimdi gerekirse daha da verebilirim diyorum sen de òyle diyeceksin yeterki sonuna kadar o rakamları gòrene kadar vaz geçme ne olursa olsun pes etmeden devam et
SchonerNe zaman olcaz merak ediyorum
Kilo almaman ve sabit olmaman yeterli canımMecbur ban yiyince ayrıldıkizin ben isteyince bozulabiliyormu
Sağol canım benim ❤ bende diyet konusunda hiç azimli olamıyordum ve düzen kuramıyordum canm spor çok yapıyordum o vazgeçilmezim idi ama diyetsiz spor kilo verdirmiyor ve bir türlü hırsla diyet yapamıyordum taki bu gruba gelene kadar burda çok güzel motive oldum ve en büyük aşamaları atlattım şimdi son kilolara geldim şekillenmeye sıkılaşmaya odaklı giderek son kiloları atmaya çalşyrmYaa süpersin canım maşallah sanaa. Ben eskisi gibi olamayacağımdan düzen kuramayacağımdan korkuyorum ama inşallah bu takımla beraber kilolarda gidecek
Canm önlemimizi alalım nolur nolmaz cuma zaten hesabı hala kapalı olacak cumartesi açılacakmış ve belli olmaz cumaya kadar hesabı kapanabilir yani en azından garantiye aldıkYok kiz izin bozulur mu
2 hafta bitecek 3.hafta izine ayrıldığın kilodan az isen listeye girersin canim
Ne bilelim biz kapanir bu hesabın diye düşünmüştük
Oo kesin verrim diye umuyorumKilo almaman ve sabit olmaman yeterli canımyani 2hafta dolduktan sonra ve 74.8 in altında olduktan sonra istediğin zaman geri girebilirsin canım
Inşallah 71 72vfilan olurumHayır bu cuma değil haftaya da degil diger hafta cuma girebiliyorum canim
Sen listede gibi dikkat et rekor kilo vererek gir listeye
Hep bi bahane hep bi bahane
Senin tatil bitmez
Benimde kendini bilmezliğim bitmez
Yarin dükan birası yapacam
Yellow duymasın
Ulasamiycam bir hedef koymak istemedim dediğim gibi şimdilik 65 zor veren bir insanım o yüzden 4 kilo bile benim için çok iyi4 kilomu hedefin sadece
Tabiki gel yedek listede verirsin zaten 4 kilocugunu
Ilk sayfada kurallarimiz yaziyor kabul edersen başlayabilirsin
Bildirim geldiBugün ne oldu maşallah üye yağıyor
GünaydınGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?