Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

(80,2-79,7)/80,2=0,0062
%0,62

Benim eltim de 165 boyunda 64 kilo diğer kaynım evlenmedi ama onunkinkinin sevgilisinin boyu 162 lerde sanirim tahmini . Kilosuda 50 filandır . Bn de 176 boy 90 dum çok kiloluyfum şimdi tartilcam bakalım ama 74 lerdeyimdir heralde . Normal zayıf duruyorum artık hatta sen de başaracaksın üzülme

Ne ara 56.6 oldun

Ah kuzucum aynı dert bende de var. Eltilerim bana geldiler. Tartıldılar. İkisi de 60 lı kilolarda. Benimde boy avantajım var ama yine de 90 lı kilolardayım işte
Biz çok benziyoruz. Hemen zayıflayalım. Bu kiloya boy falan vız. 68-73 arası yine zayıf dururuyoruz ama 90

Olabilir, moralini bozma yaparsın sen

Hem artk sonlara geldik diye kilo verme hızımız düştü hemde yüksek spor yapıyoruz kas da artıyor ondan tartıda pek bisey görünüyor canm yani şu durum da benden de 500grm düşse göbek atacağım valla bence verdiğin kilolardan sonra artk bu haftalar 500grm da çok güzel canm tebrrikler❤ haftaya 500 daha gitse 73ü görüyorsun daha ne olsun listeye 73 ler de girersin inşlh

Canim bence sen bu tarz bi durum yasiosun, saglam spor yapan YouTuber lar fln da kilo aldiklarini soyluyorlar. O tamamen kasin yagdan daha Az yer kaplamasiyla alakali. Belki de artik tartiya cok odaklanmamalisin

Hem blonde ambition hakli 500 gr da buyuk gelisme sonlara yaklastiginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…