- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.241
Canım kendimi çok sıkıyorum galiba aşırı halsiz düştüm. Bide geçen hafta 20 lik diş çektirmiştim o zamanda pek bişey yiyemedim öyle olunca zorladı bu durum beniNoldu cnm neden ?
Yok canim azaltma gayet guzelKızlar,
Sabah kahvaltıda 3 gündür, Haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday, 1 dilim peynir ve 5-6 zeytin yiyorum. öğlene kadar hiç açlık hissetmiyorum. Hatta öğle yemeğini de yemesem saat 3-4 e kadar tutar gibi bunlar beni.
Sizce bu kahvaltı çok mu fazla? biraz azaltayım mı ne dersiniz?
Ne ara 56.6 oldun
Sende supersin kuzum
Çok sıkarsan devamı olmaz zaten hicbir zaman sen normal diyetini yap cnm abartma porsiyonlar normal.olsun çok az değil . Geçmiş olsun .Canım kendimi çok sıkıyorum galiba aşırı halsiz düştüm. Bide geçen hafta 20 lik diş çektirmiştim o zamanda pek bişey yiyemedim öyle olunca zorladı bu durum beni
Terliyorsan olur kalp atışın hızlanıyorsa dans 20 dk dan fazlaysaben kizimla evde dans ediyorum o kucagimdayken spordab sayilirmu yuruyus yapmam disari cikmam mumkun degil zira burasi 1500 derecede
evet teeliyorum 1 saat dana ettigimiz oluyor kendisi meme bagimlisida unutsun diyeTerliyorsan olur kalp atışın hızlanıyorsa dans 20 dk dan fazlaysa
Sayilir tabi neden sayilmasinben kizimla evde dans ediyorum o kucagimdayken spordab sayilirmu yuruyus yapmam disari cikmam mumkun degil zira burasi 1500 derecede
O zaman super cnm. Olur gayette guzel spor 9lurevet teeliyorum 1 saat dana ettigimiz oluyor kendisi meme bagimlisida unutsun diye
Aynen cnmBiz çok benziyoruz. Hemen zayıflayalım. Bu kiloya boy falan vız. 68-73 arası yine zayıf dururuyoruz ama 90
Benim kız da 16 aylık olucak ve gece daha yeni yeni az uyanmaya başladı az dediğim de 4 sefer filan çok zor gerçekten Bi türlü alıştıramadım kendi kendine uyumaya uyanınca tekrar dalamıyor ya emicek ya da sallanıcakTesekkur ederim.
Bebegim aksam 9 sabah 5.45 arasi 5 kere uyandi ve her seferinde emerek uyuyor. 3-4 saat emzirmesem goguslerim agriyor, akiyor. 10 bucuk aylik ama hala yeni dogmus bebek gibi. Ek gidaya ragmen... onun icin biraz dikkat edince hemen veriyorum. Zaten her gun pasta yeyip kilo almamamdan belli degil mi.
demi zaten cocukla oturdugumuz yokta kilolar niye gitmiyor bilmemSayilir tabi neden sayilmasinne kadar cok hareket edersen o kadar cabuk gider
Allah'tan eltim yok o zaman şanslıyımAh kuzucum aynı dert bende de var. Eltilerim bana geldiler. Tartıldılar. İkisi de 60 lı kilolarda. Benimde boy avantajım var ama yine de 90 lı kilolardayım işte
Açlık hissetmiyorsan daha ne olsun süper.Kızlar,
Sabah kahvaltıda 3 gündür, Haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday, 1 dilim peynir ve 5-6 zeytin yiyorum. öğlene kadar hiç açlık hissetmiyorum. Hatta öğle yemeğini de yemesem saat 3-4 e kadar tutar gibi bunlar beni.
Sizce bu kahvaltı çok mu fazla? biraz azaltayım mı ne dersiniz?
Ablam bir ara onu yaptı. Kilo verdi ama yağ gitmemişti. İyi dengelemek lazım.Açlık hissetmiyorsan daha ne olsun süper.
Ben ekmek yemeyip yerine 3 tane ceviz yiyordum, 4-5 saat acıkmıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?