- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.561
Kac aylik bebegin canim ?Buyuk ihtimal ben spor yapamam canim. Hic vaktim olmuyor. Oldugunda da bos bos oturmak istiyorum. Bugun bir kere wcye bile memede uyuyan bebeyle gittim. Butun gun evde olan seylerden tirtikladim. Acliktan oluyorum su an.
Evet okudum hepsiniHosgeldin canim kurallari okudun mu :)
10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.Kac aylik bebegin canim ?
Öff bende kvdedeyim. Çocuğu bu sıcakta! kucağında tutabilmek için aldı mutfağa götürdü. Oğlum annem deyip öpüp oturuyoSabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi
Maşallah dişi yine baya geç çıkmış. Bizimki ilk 6 aylıkken çıktı, şimdi 2 tane üstten geliyo. Her gece defalarca uyanıp emmeden uyumuyo illallah ettim tövbe allahım10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Sabir canim sabir10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Kiyamam ona10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Öff bende kvdedeyim. Çocuğu bu sıcakta! kucağında tutabilmek için aldı mutfağa götürdü. Oğlum annem deyip öpüp oturuyo
Sinirden küpe döndüm ama laf dememeye çalışıyorum
Zeytinyaginin icine bi kac karanfil agri kesici olarak kullaniliyo disler icin kixlar bilginiz olsunKiyamam onacanım netten araştır bebekler içşn ev yapımı diş jelleri oluyor. Soğan kürü vs. İyi gelir belki
Çıkartayım mi cnm listedenBuyuk ihtimal ben spor yapamam canim. Hic vaktim olmuyor. Oldugunda da bos bos oturmak istiyorum. Bugun bir kere wcye bile memede uyuyan bebeyle gittim. Butun gun evde olan seylerden tirtikladim. Acliktan oluyorum su an.
Çıkartayım mi listedenSonuncu hep ben olurum yaa, zira bu danayla ev işi bitmiyo ki spor kusur kalsınBen fasulyeden yarışmak istiyorum
Yaptim cnm ekledim seniyaparsan ben varım
26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Y yellow =
Kizilbodur =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Kedisever91 =
Elifcig93 =
aydingelini =
fantastikaaa =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm =
S sdctnsn =
pandaseverkiz =
Y yagmur_20 =
SchonerDuft =
tugbaFB =
B Baharyagmuru35
Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor .
HoşbuldukKaptanimiz sana yardimci olur o zamantugbaFB hosgeldin❤
Benim kinin öyle bi lüksü olamaz çok şükür. Gözümün önünde çocuğu tutamayıp düşürdüAYYY guldm buna baya aynisindan bende de vsr benimki bi ileri seviye bize gelip oglumu alip sevmek icin eve goturuyo esimde uzakta calisiuo o yuzdn pek soz dinletemiyorm
ÇıkArtırsan sevinirim canımÇıkartayım mi listeden
Bugün aynı konuyu arkadaşlarımla konuştum valla. İstiyordum büyük doğum günü yapayım ama yok istemiyorum artık. Evet hatırlamıcak, dünya insan gelicek herkesi doyurma telaşı. Onu çağırdın öbürünü çağırmazsan sıkıntı. O yüzden aile arasında minicik bi pasta yapar üfletiriz ona. Bitti gittiOglumun dogum gunu geliyo herkes dogum gunu yap diyo bizde istemiyoruz babasi yok zaten olsada anlamicak diye seneye yapalm dedik yirttim kalori almaktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?