Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dusürdü mu Yy cok gecmis olsun torun sevmek tabikide haklari ama brnce fazla abartiyolar bazilari

Kuzum hizmeti fln gectim hazirlik yaparkn cocukla ilgilenemicez cocuk o kalabalikta sıkılıcak e bide emziriyoruz o dert var bnce hic gerek yok sneye kendileride anlar oynarlar en azindan ortalikta ben fotografciya götürüp güzel bi fotosunu cektirixem dogum gününde

Dusürdü mu Yy cok gecmis olsun torun sevmek tabikide haklari ama brnce fazla abartiyolar bazilari
Evet canım düşürdü. Öyle büyük bişey olmadı ama tutamadığını gösterdi.
Torun sevmek tabiki başka biz bile başkasınjn bebeğini içtenlikle seviyoruz ama daha cinsiyeti belli olmadan ben erkek torun istemem kız torun isterim kız bebek severim diyen insana oğlumu sevdiresim gelmiyo asla. Erkek olduğunu öğrendiğinde ikincisi kız olur dedi. O yüzden sevgisi bana hiç bi şekilde samimi gelmiyo

Bizimkilerde kiz istiyodu erkek oldu ilklerde bnm kv de tutamiyodu esime isaret ediyodm al diye aliyodu sonradan alisti sukur simdide bi kac kere telefondn video actigini gördm ogluma izletiyomus esime sikayet ettm hareketleri ters geliyo duzeltmeye calisiyoruz idare etmek zorundayiz mecbur yani. Baska cocuk dusunmuuorm deseydin keske sende

Aklın yolu bir diyorum. Bem de götürcem fotoğraf içinn. İlk doğum günü tabi güzel güzel fotoları olmasın mı çocuğun

Ben anlamıyorum bu insanları gerçekten. Kız ya da oğlan senin canın kanın sonuçta. İstenmeyen tüy dibinde bitermiş etrafım bunlarla dolu. Şu an hepsine birden yükseldim. Geçmiş olsun canım size de allah beterinden saklasin iyi bir şey olmamış bebeğine

Cokta yememissin ama gider insallah artin kuzum ne kadar artidasin
700gr ama eksiye gecerim cumaya kadar
Nasıl katılıcam anlamadım yeni üyeyim
1. Sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiysen baslayabilirsin canim cuma pazartesi gunleri tarti bildirimi ve gunluk menu paylasimi yapmak zorunlu
Sabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi
Ohh masallah Yolunda kuzum cok sicaakk oglen uyudum 5 gibi uyandik
10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Sabret canim ne kadar zor olsa da bu gunler de geçecek benimki 4 yasina geldi ne ara bu kadar buyudu zaman çok cabuk geçiyor
Bende buyuk dogum gune yapmadim canim aile arasinda yapmistik

Sabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi
Sağlıklı bir menüm olmadı, oğullarım uyumadı ve keyif yapacak hiç vaktim yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…