- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.581
Kac kilosun boyun kac evli misin hedefin ne soor yapiyo musun daha once diyet yaomis miydinHoşbulduk
69 kiloyum evliyim daha önce diyet yapmadım ama spor yaptım hedefim 55Kac kilosun boyun kac evli misin hedefin ne soor yapiyo musun daha once diyet yaomis miydin
Dusürdü muBenim kinin öyle bi lüksü olamaz çok şükür. Gözümün önünde çocuğu tutamayıp düşürdübide ansızın ayılıp bayılmaları çoktu bi ara o yüzden vermem asla. (Meğer oğlunun ilgisini çekmeye çalışıyomuş) çalışmam için bi ara baha baskıladı çocupu bakmak İçin. Bende en sonunda artık çalışmcam deyince mecbur sustu
ÇıkArtırsan sevinirim canım
Kuzum hizmeti fln gectim hazirlik yaparkn cocukla ilgilenemicez cocuk o kalabalikta sıkılıcak e bide emziriyoruz o dert var bnce hic gerek yok sneye kendileride anlar oynarlar en azindan ortaliktaBugün aynı konuyu arkadaşlarımla konuştum valla. İstiyordum büyük doğum günü yapayım ama yok istemiyorum artık. Evet hatırlamıcak, dünya insan gelicek herkesi doyurma telaşı. Onu çağırdın öbürünü çağırmazsan sıkıntı. O yüzden aile arasında minicik bi pasta yapar üfletiriz ona. Bitti gittisiz dr babası geldiğinde çekirdek aile kutlarsınız yeniden
Diyete yeni baaliyosan ilkte hemen gidee kilolar sporda yaparsan hem incelir hemde zayiflarsin mis gibi olursunnn69 kiloyum evliyim daha önce diyet yapmadım ama spor yaptım hedefim 55
Evet canım düşürdü. Öyle büyük bişey olmadı ama tutamadığını gösterdi.Dusürdü muYy cok gecmis olsun torun sevmek tabikide haklari ama brnce fazla abartiyolar bazilari
Bizimkilerde kiz istiyodu erkek olduEvet canım düşürdü. Öyle büyük bişey olmadı ama tutamadığını gösterdi.
Torun sevmek tabiki başka biz bile başkasınjn bebeğini içtenlikle seviyoruz ama daha cinsiyeti belli olmadan ben erkek torun istemem kız torun isterim kız bebek severim diyen insana oğlumu sevdiresim gelmiyo asla. Erkek olduğunu öğrendiğinde ikincisi kız olur dedi. O yüzden sevgisi bana hiç bi şekilde samimi gelmiyo
Aklın yolu bir diyorum. Bem de götürcem fotoğraf içinn. İlk doğum günü tabi güzel güzel fotoları olmasın mı çocuğunKuzum hizmeti fln gectim hazirlik yaparkn cocukla ilgilenemicez cocuk o kalabalikta sıkılıcak e bide emziriyoruz o dert var bnce hic gerek yok sneye kendileride anlar oynarlar en azindan ortalikta ❤ ben fotografciya götürüp güzel bi fotosunu cektirixem dogum gününde
Canım hoş geldin. Sağlıkla, güzel güzel verirsin kilolarını inşallahh69 kiloyum evliyim daha önce diyet yapmadım ama spor yaptım hedefim 55
Ben anlamıyorum bu insanları gerçekten. Kız ya da oğlan senin canın kanın sonuçta. İstenmeyen tüy dibinde bitermiş etrafım bunlarla dolu. Şu an hepsine birden yükseldim. Geçmiş olsun canım size de allah beterinden saklasin iyi bir şey olmamış bebeğineEvet canım düşürdü. Öyle büyük bişey olmadı ama tutamadığını gösterdi.
Torun sevmek tabiki başka biz bile başkasınjn bebeğini içtenlikle seviyoruz ama daha cinsiyeti belli olmadan ben erkek torun istemem kız torun isterim kız bebek severim diyen insana oğlumu sevdiresim gelmiyo asla. Erkek olduğunu öğrendiğinde ikincisi kız olur dedi. O yüzden sevgisi bana hiç bi şekilde samimi gelmiyo
İnşallah canım sağolCanım hoş geldin. Sağlıkla, güzel güzel verirsin kilolarını inşallahh
Ay inşallah valla çok istiyorumDiyete yeni baaliyosan ilkte hemen gidee kilolar sporda yaparsan hem incelir hemde zayiflarsin mis gibi olursunnn
700grCokta yememissin ama gider insallah artin kuzum ne kadar artidasin
1. Sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiysen baslayabilirsin canimNasıl katılıcam anlamadım yeni üyeyim
Ohh masallah Yolunda kuzum cok sicaakkSabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi
Sabret canim ne kadar zor olsa da bu gunler de geçecek benimki 4 yasina geldi ne ara bu kadar buyudu zaman çok cabuk geçiyor10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Bende buyuk dogum gune yapmadim canim aile arasinda yapmistikBugün aynı konuyu arkadaşlarımla konuştum valla. İstiyordum büyük doğum günü yapayım ama yok istemiyorum artık. Evet hatırlamıcak, dünya insan gelicek herkesi doyurma telaşı. Onu çağırdın öbürünü çağırmazsan sıkıntı. O yüzden aile arasında minicik bi pasta yapar üfletiriz ona. Bitti gittisiz dr babası geldiğinde çekirdek aile kutlarsınız yeniden
Sağlıklı bir menüm olmadı, oğullarım uyumadı ve keyif yapacak hiç vaktim yok şuanSabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi
Olsun canim menu için uzulme her zaman ayni olmayabilirSağlıklı bir menüm olmadı, oğullarım uyumadı ve keyif yapacak hiç vaktim yok şuan
Evet pazartesi ve cuma haftada iki gun dun yellow yazmisti ama gormedin galiba canimP.tesi kilo kontrolü mü vardı. Sabah erken hastaneye gittim tartılmadım maalesef
Kahvaltım iyiydi ama saat 16.30 gibi birkaç çatal makarna yedim. Daha iyi olabilirdi ama seçeneğim yoktu. Çok yoğun bi gündü.Olsun canim menu için uzulme her zaman ayni olmayabiliryarin daha dikkat edersin bugün bugünde kaldi
1 tabak yemediysen ve surekli yemiyorsan cok sorun olmaz toparlarsinKahvaltım iyiydi ama saat 16.30 gibi birkaç çatal makarna yedim. Daha iyi olabilirdi ama seçeneğim yoktu. Çok yoğun bi gündü.
1 tabak olmamıştır. Desteğin için saol. Yarın çok güzel bir menüyle burda olucam inş.1 tabak yemediysen ve surekli yemiyorsan cok sorun olmaz toparlarsinyarin daha guzel bir menun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?