- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.521
Bende kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta 4 yeşil.zeytin yeşil çay ile yaptım öğlen 2 dilim karpuz Yarim.dilim.tam bugday ekmegi 1 adet kofte avuç ici kadar kuşbaşı et yedim ara öğünde sekersiz kahve 2 incir . Hem gece hem de bi iki saate de günde 2 kez spor yapicam akşama da bezelye yemeği ile taze fasulye yemeği yaptım yani 2 günlük yemek yaptım sebze yiyeyim diye yarın da yeşil çay icicem bana zararlı ama böle odem olunca arada 1 2 fincan içiyorum ins ise yararAynen canim odemdir kesin , bu aksam bisey yememeyi dusunuyorum atmak icin. Kahvalti ve ogle yemegini yedim hafif beslendim. Bakalim umarim Sabah gider, bazen kalici olabilio
Aa neden öyle olmuş?? Anti ile olayı yüzünden miKizlar yellowun mapusluk 1 gün yarin aramızda olacak ✌
Cumaya düşüş olur cnmmKilomda değişiklik yok aynıyım. 93.1
evet canım o sebeptenAa neden öyle olmuş?? Anti ile olayı yüzünden mi
Allah kurtarsın :) Yokluğu hissediliyor gerçekten.Kizlar yellowun mapusluk 1 gün yarin aramızda olacak ✌
Evet inşallah cnm. Şuan da ünlü bir markanın korsesini kullanmaya başladım. Özellikle spor yaparken kullanıyorm. Karnım çok sarkmıştı sanki korse sonrası biraz toparladı gibi. Gelişmeleri ara ara paylaşırım.Cumaya düşüş olur cnmm
Ben moduma göre ayarlıyorm müziklerimi. Bazen Shakira, Rihanna, bazen türkçe pop, hatta bazende slow. Müziğim o günki modumla doğru orantılı olarak değişiyor anlayacağın...Kızlar spor yaparken dinlediğiniz hareketli enerji veren şarkı önerileriniz var mı?
Ben zıplarken spor kanalı izliyorumKızlar spor yaparken dinlediğiniz hareketli enerji veren şarkı önerileriniz var mı?
Senin bebiş kaç aylık cnm. Benimki 16 oldu emziriyorum hala...Ben zıplarken spor kanalı izliyorum
Rekor bendeSenin bebiş kaç aylık cnm. Benimki 16 oldu emziriyorum hala...
11 aylık canım. Allah bağışlasınSenin bebiş kaç aylık cnm. Benimki 16 oldu emziriyorum hala...
Spor ne durumda devam.degilmiBen zıplarken spor kanalı izliyorum
65 li bir şeydi ben de tam hatırlamıyorumayrılırken kaçtın canım
O zaman normal canım takma kafana cumaya halledersin senDün yemek yemedim akşam . Haftasonu 2 dondurma 1 bira az cips yedim onlar yaptı sanrm
Ben 23 te bırakıcam cnm. 24 aylık olduğunda nöbetlerim başlayacak. Emmeye devam ederse gece bakılması çok sorun olur.Rekor bendebenimki 24 aylık hala devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?