• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kahvaltimi yaptim 3 gibi saglikli menumu yedimmm ev islerimi hallettiim oglumu uyuttum simdi keyif zamani 💃💃
Sizde durumlar nasil kizlar bugün hersey yolunda mi😍
Öff bende kvdedeyim. Çocuğu bu sıcakta! kucağında tutabilmek için aldı mutfağa götürdü. Oğlum annem deyip öpüp oturuyo :KK62:
Sinirden küpe döndüm ama laf dememeye çalışıyorum

10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Maşallah dişi yine baya geç çıkmış. Bizimki ilk 6 aylıkken çıktı, şimdi 2 tane üstten geliyo. Her gece defalarca uyanıp emmeden uyumuyo illallah ettim tövbe allahım

10 bucuk aylik. Su an aglamamak icin zor duruyorum. Ilk disi cikiyor ve butun gun eeee eee yapa yapa ustumden inmedi. Cok sinirlerim bozuk.
Sabir canim sabir 😍 bizimde bu ara dis huysuzlugu var 3 gun sonra yasina gircek. Geceleri aglayarak uyaniyo abartisiz 5 dk agliyo bazen sabah 4 5 e kadar oturuyoruz ama rabbim veriyo sabrini enerjini düsurme yardim edebilcek kimsen var mi yakinlarinda

Öff bende kvdedeyim. Çocuğu bu sıcakta! kucağında tutabilmek için aldı mutfağa götürdü. Oğlum annem deyip öpüp oturuyo :KK62:
Sinirden küpe döndüm ama laf dememeye çalışıyorum
:D:D AYYY guldm buna baya :D aynisindan bende de vsr benimki bi ileri seviye bize gelip oglumu alip sevmek icin eve goturuyo esimde uzakta calisiuo o yuzdn pek soz dinletemiyorm 🤦

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

Y yellow =
Kizilbodur Kizilbodur =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Kedisever91 Kedisever91 =
Elifcig93 Elifcig93 =
aydingelini aydingelini =
fantastikaaa fantastikaaa =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
pandaseverkiz pandaseverkiz =
Y yagmur_20 =
SchonerDuft SchonerDuft =
tugbaFB tugbaFB =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

Y yellow =
Kizilbodur Kizilbodur =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Kedisever91 Kedisever91 =
Elifcig93 Elifcig93 =
aydingelini aydingelini =
fantastikaaa fantastikaaa =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
pandaseverkiz pandaseverkiz =
Y yagmur_20 =
SchonerDuft SchonerDuft =
tugbaFB tugbaFB =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁

Spor puanlarınızı en son hangi tablo paylasildiysa onu alıntılayıp ekleyin yoksa puanlama karışır,arada kaynayan puanlar olur birbirine girer liste kızlar . En son puan ekleyen üzerinden eklemeye devam yapalim
@Nisibel aydingelini aydingelini sizi çıkartayım mi ? Ona gore güncelleme yapacağım

:KK70::KK70: AYYY guldm buna baya :KK70: aynisindan bende de vsr benimki bi ileri seviye bize gelip oglumu alip sevmek icin eve goturuyo esimde uzakta calisiuo o yuzdn pek soz dinletemiyorm 🤦
Benim kinin öyle bi lüksü olamaz çok şükür. Gözümün önünde çocuğu tutamayıp düşürdü :110: bide ansızın ayılıp bayılmaları çoktu bi ara o yüzden vermem asla. (Meğer oğlunun ilgisini çekmeye çalışıyomuş) çalışmam için bi ara baha baskıladı çocupu bakmak İçin. Bende en sonunda artık çalışmcam deyince mecbur sustu
Çıkartayım mi listeden
ÇıkArtırsan sevinirim canım

Oglumun dogum gunu geliyo herkes dogum gunu yap diyo bizde istemiyoruz babasi yok zaten olsada anlamicak diye seneye yapalm dedik yirttim kalori almaktn :KK70:
Bugün aynı konuyu arkadaşlarımla konuştum valla. İstiyordum büyük doğum günü yapayım ama yok istemiyorum artık. Evet hatırlamıcak, dünya insan gelicek herkesi doyurma telaşı. Onu çağırdın öbürünü çağırmazsan sıkıntı. O yüzden aile arasında minicik bi pasta yapar üfletiriz ona. Bitti gitti :confused: :emir_bebek: siz dr babası geldiğinde çekirdek aile kutlarsınız yeniden :KK37:

Back
X