Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sakın kafana takıp üzme kendini kadın milleti herşeyi kafasına takar malesef böyleyiz büyük bir sorunda yok bana göre ortada
yarın sakinleşince seni rahatsız eden durumu söylersin erkek arkadaşına

sabahtan beri elektirikler kesilmişti yarında kesilecekmiş sıkıntıdan patladım bugün offf eşinin gelmesine çok sevindim umarım görüşme olumlu geçerde hep bi arada olursunuz :)

sizin kolay kolay ayrılacağınızı hiiççç sanmıyorum.

öyle deme kaptanceyzim. benim gözü kör olasıca eski sevgilimin ne naneler karıştırdığını faceden öğrenmiştim eğer şifresini falan bilmeseydim şimdi hala onun soğuk tavırlarına üzülüyo olacaktım. bence şifrelerin falan bilinmesi normal ama durup durup şu kim bu kim diye saçma sorularla insanı kanser etmenin anlamı yok. hayır yani ben öle bi kız olmadığım halde neden bu duruma geldim hala anlamış değilimm

Son düzenleyen: Moderatör:
teyzem geldi bugün eve kadına yağ çekmek için kek yaptım o bana bi teyzelik yapıpta akrabasının oğlunun konusunu açmadı anca anneme sölüyo. durup dururkende soramıyorum annem koca meraklısımı oldun başıma der diye
sadece tanışmak istiyorum yaaa

inş hiç ayrılmayız cnm.işte ben takıntılıyım eklediği kızları sorarım o da bunaldı haklı tabii ki ama napabilirim onu kaybetmekten cok korkuyorum

bence senin geldiğin durumda birşey yok şükret ki baştan öğrenmişsin gözünün dışarda oldugunu ya daha sonra iice baglandıktan snra öğrenseydn bence o zaman cok daha zor olurdu vazgecmesi.şükret cnm

verdiğim örnekle seni kastetmedim ki :) sadece hiç sıkıp bunaltmadığım halde neden böle bi muamele gördüm ona anlam veremiyorum .gözükör olasıca işte aman yaaa.şundan o kadar eminim ki hayatının hiç bi anında mutlu olamıycak. birincisi mesleğinden kaynaklanan bi şımarıklık var üzerinde.ikincisi evleneceği kişi annesinin gözünde olumlu etiketlenmeli ki annesinin ona baktığı kız tipi saftirik bişi ve o gözükör olasıca dediğimde saflığın yanında fırlama tipi kalıyo kiiii saf bi insanla bbi ömür geçirmek çok sıkıcı olsa gerek.üçüncüsü annemin dediği bi söz var ama burda nasıl sansürlerim bilemiyorum banda yemek istemem :) arkadaşlarının kuklası resmen her zaman benden önce arkadaşları ön plandaydı onun için salağı kullanıyolar haberi yok. ohh olsun ama umarım hayatında unutamayacağı kazıklar yer afiyetleee.neyse ben annesine bağlıyım olayı. onun beğendiğini annesi beğenmez,annesinin beğendiğini o annesiyle tanışma gibi bi durumum olmadı direkten döndüm iyikide dönmüşüm kadına tanışmadan sinir olmuştum herşey dahil ne olursa olsun sonradan görmenin verdiği şımarıklık çekilmez oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
şimzııııı. bildiğim kadarıyla triptofan,aysen_34,irras izinliydi.yazdıklarım haricinde başka izinliler var mı kaptanceyzim:26: bideee dün ki cezalılardan ses yok

tarot falı baktım bakın ne çıktı

Değnek Kralı
Bu kart dostluk, sempati, eğitim, centilmen bir adam, bir evlilik,anlamlarını taşır.Kendinize olan güveniniz iyi bir iş ve yeni bir atılım.olanağını size sunuyor.Eğer bayansanız iyi bir insanla tanışabilirsiniz.Eğer erkekseniz bu kişi sizi çekemeyen ve mutluluğunuza engel olmaya çalışan birisi olabilir.
eheh bundan böle teyzemin peşinden ayrılmıycamm.

kızlar hepinize günaydın. geçmişe baktım baya uzun sürdü .önce sabah yediklerimi yazayım sonrada düğünü anlatayım
sabah kahvaltım 1.tane poğaça şekersiz çay 1. lt su bukadar

kızlar geçmişi okudum fakat alıntı ile cevap yazıcaktım hepsi gitmiş ama çok şükür hasta olanımız yok aramızda
esracımm canımm yusufa sonunda nazar boncuğu takmışsın yawrumm bence ona nazar değiyo bence ailecek size değiyor inşallah eşinin işi olurr inşallahhh

gizemcimm canım yaa senin bu sorunun offf şu kaynını bi bulsamm bence eşini ikna edip bi evlilik danışmanı ve diğer doktora gidin kuzum yaa düzelir belki o zman yanlış anlama sakın ama anladığım kadarıyla hani sanki bi denizin ortasında sandaldasınız ve sadece sen küreç çekiyosun kıyıya çıkmak için gibime geliyor.....

ilkinn canımm yaa aslında sizin sorun çok ufakmış ama sanki arkadaşın bişeye sinirliydi o sırada sana patladı gibi hani birikim gibi olmuş. yokssa anlatttığın kadarıyla şaka yapmışsın msn şifresi evet bu konuda kaptana katılıyorum. ama bozma moralini bizim için çok önemli olduğunu düşündüğümüz ve kırıcı olduğunu tabi sorunlarr erkekler için çokkk basitttt gelebilir hatttaa amannn bunamı takıldın ne varki bu sözümde v.s v.s derler oyuzden hiç canını sıkma gerçekten bak sen üzülüyosun ve şimdi hani birbirinizi özledininz yaa bide onun siniri var bence bi kavuşun heleeee bakkk negüzell düzelirr

öznurrr yawrummm kuzuuuuu teyzen sonunda bi işe mi yarayacak hııııı kızz bakk bakkk birisi var heral anladığım kadarıyla walla hemen gelde detayları alayımm hem zaten ifadeni alıcaktımmm

nazocumm deniz felann ohhh ohh misss

fatoşummm canımm haydii gözün aydınn netinnnn

kaptanımmm şu şafak bitsede tatiline gitsennnn yaaaa

kızlar düğünü ve hazırlıklarımı ve tümmm aksiliklerimi anlatıyımm çok sinirliyim çünkii:95::95::95::95::95::95:

cumartesi günü sabah erkenden kalkıpp terziye uğradım ölçümü aldıı adam yoktu oğlu aldı ölçüyü azcık yan tarafından alacaktı ve askısını kısaltacaktı tammda aldı çocuk neyseee ordan kuaförüme uğradım randevulaştık v.s . cuma günü aykakbımı almıştım ama ece gelince beğenmedim gittim değiştirdim herşey normal göxüküyodu dönüşte terziye uğradım elbisem tamam mı dedim adam ne elbisesi dediii banaaa sabah bıraktımm yaa dedim dur panik yapma yaparım dedi ölçü alındı dedim adam baktıı yokk yokk dedi bu olmamışş tekrar ben alimm neyse aldııı adam ölçüyüü 1 saate hazır sen kuaförüne giderken al dedi bana. eve geldim duş aldımm hazırlandım giderken elbisemi aldım kuaföre gittim. saçım ve makyajımm harikaydıı gerçktenn . elbisemi giyinmek için gittimm ama sal... geriz... adam elbiseyi okadar daraltmış ki anlatamam ve okadar kısa kii elbise sanki ben ona boydan al dedimmm sinirden elim ayağım boşaldıı ağlamaya başladımm güzelim elbisemi adam ne hale sokmuşşş delirdimm resmennnnn. neysee hadi elimi yüzümü sildim tekrar tamm dedimm kısa dar ama napim saat geldii . gittimm düğüne bişey unuttum diorum kendi kendime ne unutmuşummm fotoğraf makinamıı ufffff.
beni gören herkes müthiş omuşşsun dedi saçların harika v.s ama ben kısa olduğu için sevmedim. tam masaya oturduk gelin damat geldi bir yağmurr başaldııııı ama nasılllll kır düğünü olduğu için açıkk alann su gibi oldukk. o sırada tam ağacın altına kaçarken te. masanın üstünde kalmış tel. gittiii dokunmatik olduğu için.
neyseee 9 :30' kadarr yağmurun durmasını bekledik. durmadı sonra amnnn dedimm gittim patronuma hadi oynayalım deidmm hepimiz piste gittik aykakbılarımızı çıkarttıkk yağmurun altında deli gibi oynamaya başladık ama birbirimize bakıp gülüyoruz sonra gece 12:30'a kadar oynadık durmadann fotoğraflarımızı çektiilerr ama ben çekemedim işte sonra herkes giti biz stajerler ve patronlarım gelin ve damat yani hadi kahve içelim dedik sonra kalktık gelini eve bıraktık ordan eve geldimm ama halim berbattı yanii .....
kısaca özetle böle yani kızlarr fotoğraf arkadaşım çekti o bana yollucak bende fac. koyucam çok üzgünüm kızlar yaaa

FADİKİİMMMM ŞEKERİİMMM GÜNAYDINNNN....
az bi geçmişi okiim hemencik geliom...

ilkinimmm ya bitanemm sakın neden benim kadar üzülmedi die üzülme.çünkü erkeklerin jeton bu gibi olaylarda ancak ve ancak ayrılma gerçekleştikten bi müdddet sonra düşüyo.yani olaylar üzerinde enine boyuna bizim kadar düşünemiyorlar.çünkü beyin kapasiteleri bizimkinin sadece 3te 1 i kadarmış.bu bilimsel bir araştırma inan.sen bi de şu yönden bak olaya.sırf bizim kadar enine boyuna düşünemedikleri için olan tatsız olayları da yarın saat sonra unutuyolar.emin ol azıcık yumuşak bi ses tonu ve iki işveli sözle konuşsan bu gün kesinlikle akşama dün ne olduğunu hatırlamaz.o yüzden takma.erkekler marstan kadınlar venüsden die bi kitap okumuştum.onu bulursan muhakkak oku.acayip işime yaradı.bu gibi konularda hem komik hem de mantıklı yollar anlatıyo.şekerim sakın ha sakın ne kendini ne erkek arkını hırpalama.emin ol bu o kadar önemi dil.benim eşim boşanma mevzusu olunca bile gülüyo.hiçççç dert etmeee.dediğim kitabı da muhakka bul ve oku.çok işime yaradı benim...

yaaa değerli ve neşeli ark.ım benim.sinirli olmanı gerektirecek hiç bişey yok.millet zaten elbisenin sende nasıl durduğunu açık ve net olarak sölemiş.yani no problem.sen sadece alışık olmadığın için böle düşünüosun.yoksa eminim harika olmuşsundur.bua rada her zamanki gibi pozitifliğine bayıldım.yağmurda o atağı yapıp oynamaya başlamasaydın bu kadar eğlenceli olmazdı belki de düğün...fotolar da nasılsa birilerinden alınır.belki makinan olsaydı onu da yağmur altında unutup bozacaktın..tele gelince dokunmatikler zaten kansere davetiyemişşş..şöle yeni tuşlu bi tel alırsın hem parmak kaslarını da geliştirirsin böleceeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…