Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağooll canımm fatoşumm benimmm
gerçii evet düğündeki herkess çok beğendii ayy incelmişşsinn felann hatta tanımadılarr makyajla felann
sadece hani bugün fac. fotoğraf koyucaktımm onuniçin üzüldüm daha çokkkkkk

sen nasılsınn balımmm kulaklarımı çınlatmışşsın yineee okudum:)))

fadikçim tekrar meraba canım
kahvaltımızı yaptık oğluşla
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay

bulaşıkları yıkadım ortalığı topladım geldim
birazdan giyinip oğluşun okuluna gitçez

üzülme fadikçiğim arkadaşından alır koyarsın fotoları
hem ne güzel unutamıycan bi düğün olmuş seneler sonra bile hatırlar gülersin yağmur altında nasıl oynamıştık diye bol bol terzinin kulaklarını çınlatırsın

selamlar canlar
nasılsınız
geçmiş okuyamıyorum tabisi
yalnız kalmak istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

dün yine toplu misafirler vardı bende
pastalar poğaçalar börekler
ama ben sadece bir dilim börek 2 kaşık patates salatası 2 tane mercimek köftesi yedim akşamda bişey yemedim

bugünde kahvaltım
bir kase special k oldu

öğlenede pazı kavurucam

çrşmba prşmbede kabak detoksunu yapacam allah izin ederse

tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım

hoşgeldin ayşencim kız ne sabırlısın ben o durumda olcam ne varsa yerim herhalde bayılırım ikramlıklara o yüzden kolay kolay evde yapmam

ohh afiyett bal şeker olsunnnn canımm wallaa aynen öyle hele terziyi hiçç unutmucam hayatı boyunca hiç bukadar kulakları çınlamamıştırr

oyyy oyyy kimler gelmişş kimlerrr hoşş geldinn ayşemmmmm
özledimmm yaaaa hadiii misafirin gitsin de geri dönnn sahalaraaaaa

hoşgeldin ayşencim kız ne sabırlısın ben o durumda olcam ne varsa yerim herhalde bayılırım ikramlıklara o yüzden kolay kolay evde yapmam

hoşbulduk tatlım
canım artık diyet işi sinirlerimi bozmaya başladı ve bu yüzden inat ettim bir an önce kurutlmak istiyorum zaten bu haftada artıdaydım
misafir olmayınca bende sadece eşime arada yapıyorum ama işte mecburi hizmet

tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım

kuzumm yaaa kıyamam ben sanaaa oyyy oyy vallaa evet kaynananlar gitsinde git bi doktora artık bu bel ağrısııı çok olmaya başladıı ama korkma balımm fıtık yoktur inşalalh bence yorgunluktan akşama kadar oturmuyosun ki maşallahhh arı maya gibisinn

naber kuzum tam okuyamadım ama düğün yağmurlu geçmiş galiba boşver işte tam kır düğünü olmuş valla
yağmurdada oynamadım demezsin bundan sonra

ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en az bir hafta daha burdalar :97::97::97::97::97:
neyse yarısı bitti diye kendimi teselli ediyorum

bence kendini bu kadar yıpratma tatlım gezmeye herkez gelirde hasta olsan bakmaya kimse gelmez ona göre
birazda sen kaynananı alıp git millete misafirliğe ne bu herkez size geliyo hizmet etmek sanan düşüyo

inşlh yoktur canım yaa annemdede var benim çok fena oluyo biliyorum
ama bende gündüz hiç ağrı yok
sadece yatıp uyuyunca sabah ağrıyla uyanıyorum çok fena fıtık olsa gündüzde ağrırdı herhalde :44:

arı maya benim yanımda halt etmiş kuzum

bence kendini bu kadar yıpratma tatlım gezmeye herkez gelirde hasta olsan bakmaya kimse gelmez ona göre
birazda sen kaynananı alıp git millete misafirliğe ne bu herkez size geliyo hizmet etmek sanan düşüyo

canım gelenler zaten kaynanamı görmeye geliyo sonuçta hepsinden büyük onu götürmek ayıp olur önce
ama daha gelecek olan kalmadı gibi

yok zaten ev boşalınca kendimi kabuğuma çekip sadece yatacam ayaklarımı uzatıp ne bu yaaa gına geldi böööö geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…