Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar aslında bütün sorun aramızda yakınlaşma olmadığı için doğuyor o ise şunu diyor boyna ...
kimse seni doldurup üzerime salamaz geçen bağardı ya annelerine kimse arkamdan konuşmasın etmesin fln fln diye ..
seni dolduruyolar diyo gerçi doldurduklarıda doğru ama bence bütün sorunlarımız 0 cinsellikten
kiloluyum evet ama bakılmıcak biri değilimkii dışarı çıktığımda bakıyolar laf atıyolarr ..
pff beni beğenmiyor sanrım
gece dedim bizim evliliğimiz zaten bitti dedim nasıl yani dedi...
biz sadece kağıt üzerindeyiz dedim yatağa birlikte giriyoruz ama abi kardeş ilişkisi gibi dedim ..
hiç bişi demedi ..

canımm sabah uyanınca ağrıması normall inan ki çünki şaka bi yana akşama kadar bi koşuşturmaca hiç oturup dinlendiğin yok kii o yuzden gündüz anlamıyosun ama gece yatınca vücut ta dinleniyo dinlenebldiği kadarr sabahta ağrıyla uyanıyosun çünki anca sabah çıkıyo günün acısı
senin dinlenmen ve taile gitmen gerek kuzummm
doktora gidince nasıl akşamaaaaaaaaaaaaa kadar çalıştığını da anlat bi istersennnnn

ayrılamayacağınızı biliyoda ondan rahattır canım...

hahhaha geçmiş olsun ya çok zor bir durum ben elbise tadilatını 2-3 gün önceden yaptırırım her ihtimale karşı....

tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım
geçmiş olsun canım....

sıkılırsın o zamanda kıs....

bence beğenmemek değil başka bi sıkıntı var sizde çözemediğim.............

maddi sıkıntısı fln varda sölemiyomu acaba sana....

canımm kaç senelik evlisin sen yaşınıda bilmiyorum senin ve eşinin ama sen meslek olarakta öğretmendin değilmi?
birde eşinle nekadar süre flört ettiniz?

doktor kızar valla annemde hiç duramaz yerinde doktor hiçbişe yapmayacaksın artık diyo...

ah be canım sizin bu durumunuz nasıl düzelir hiç bilmiyorum inan kabuk değiştirmeniz gerekiyo sanki zor bi durum bu eşin bilmece gibi

canımm kaç senelik evlisin sen yaşınıda bilmiyorum senin ve eşinin ama sen meslek olarakta öğretmendin değilmi?
birde eşinle nekadar süre flört ettiniz?

evet ya ben 21 yaşındayım o 30
3 yıllık evliyim 2 yıla yakında flört ettik flörtken böle değilki fırsat bulsa yapcaktı yanii
yalnız bizde şu oldu .. 1 yıllık evliyken eşim işten çıkarıldı sendika kurmak nedeniylee .. yani çoğu kişiyi çıkardılarda bizimkide içindeydi ..
1,5 yıla yakın işsiz kaldı orda bitti zaten herşey kavgalarımız herşeyimiz sıkıntılıydı bunalımlıydı .. vucudunda sıkıntıdan bişiler çıktı .. öle olunca ben banada bulaşır diye yapmama kararı aldık sora böbreği taş yaptı oda orasında kaldı .. düşmedi gitti .. öle olunca tamamıyla bitti bizim şey 1 yıldır o anlamda bişi yok ama çok ilgili öpüo sarılıoo şakalar yapıo sadece o konuda durgun onuda taşına veriyorum artık ne yapim ..

kızlar ben kaçıyorum artık birazdan servis kapıya dayanır daha giyinmem lazım görüşürüz akşam üstü
:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

nazocumm sana arkadaşlık isteği gönderdimm nie kabul etmedinn sen beni sevmiyormusunnn niee kabul etmiyorsunn

ahh kuzum yaaa küçüksün dahaa yaş olarakk küçük evlenmişsinn birdee kıyamam
canımm eşinin şimdi işi var sonuçta değilmi tamm belki o dönem kötüydü üzgündü v.s ama şimdi geçti. vüzudundaki yaralar geçer die bişeyler olmamış ama siz bunu doktora danıştınız mı yani hani bişeyler olunca karşı tarafa geçer diye? çünki böyle durumlarda bildiğim kadarıyla eşlerede ilaç veriliyo en basit örnek mantar olunca mesela!!!
yani o kararı sen tek başına mı aldın?
böbrek taşı işine gelince bunu bi araştır canım benim arkadaşlarımda var doktor bende bi soruyumm bakalım ne dicekler..
ama eşinle konuş canımm senin daha yaşın kaçç en güzel yaşların inan kii cıvıl cıvıl olman lazımmm kuzum seninn .inan ben 25 hatta 26 oldum ama 21 yaşında olmak daha bi güzelll yani özetle eşin senin için bişeyleri düzeltmek için doktora gitmeli kırılma ama bence öyle canım yoksa böyle bulmaca gibi hayat zor be kuzum ne diim...

arı mayam benim yaaa:))kız dikkat et arada anne yoruldum falan de.bu böle olmaz.hastanelerden toplamaya kim gelecek diğer türlü ALlah korusun...

canım fırsatın varsa tez elden bi psikoloğa git eşine söleme ama kesinliklee...ilk önce amaç ne olmalı ona karar verin psikoloğunla....bu arada bazen atak yapsan ne cevap veriyo...mesela güzel ve uygun fiatlı bi gecelik al...kırmızı olsun kesinlikle...hoşuna yemek olarak ne gidiyosa onları pişir.ve eve gelince ayıptır sölemesi yoldn çıkarmaya çalışan kadın rolünü oyna bakalım...o zaman da çözülmezse bi sorun cidden var demektir.amaa ilk denediğinde sonuç alamayabilrisin ısrarcı ol biraz.hayır diyince farklı bi şekilde yien dene mesela..ayy kendimi haydar dümen gördüm yafffçok mu açık konuştum neeeya bu arad ben çıkıyorum..akşama yine görüşürüz bal böcükelerim...

[1] Kaşarlı Tost (yağsız) 2 ADET 534
[2] TAMEK-fruit mix 100 ml 47
[3] Kuru Pasta 5 ADET 375
[4] Ülker Rodeo 1 adet 193
[5] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 1316 kal.
bu arada dü yedikelrim.saçma ve sürekli dışarda olmamdan kaynaklı bi menü oldu.(

çok özlemişim takımımı yaaaa..kocayı gönderdim öğle yemeğine gelmişti. şimdi başbaşayızz.. off yoğun yorucu ama güzel bi haftasonundan sonra burdayım...eşimin evini temizledik derledik topladık.ya burda önce oturanları çok merka ettim iğrenç yaa hiç temiz değillermiş. neyse işte ortaköy filan yaptık kardeşim ve eşimle. ama tabi 2 odunla gezmesi pekde keyifli olmuyor takı bakalım yok, giysi bakalım yok. neyse ama tek kötü taraf şehir değişikliklerinde hemen kabız oluyorum ve çok uzun sürüyor.. o yüzden tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum şu anda inanır mısınız? moralim çok bozuldu sabah tartılınca. o kadar da herketliydim ama demekki 2 günde hemen gidenler geri geliyor.insanın şevki kırılıyor tbi. neyse ben bi geçmişe göz atayımm.

enemmmm kim gelmişşş anlatırım tabisideee daha icraat yok

bence mükemmel geçmiş hiçte bişisi yok foto çekmeme dışında neyse oda telafi edilebiler. terzide iyiki daracık yapmış ayol ne güzel inceliyosun birazcık daha zayıflayınca daha güzel olcek. 2-3 kere terziye götürmekten kurtulmuş olursun. düğünün en sonunu çok sevdim ben yalnız gelinin yerinde olsam sizi öle ıslak ıslak eve alırmıydım orası muamma

hoşgeldin kiiii bende artı kilo çıkıyorum fazlasıyla hemde offf

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…